Tamamdır hocam, teşekkürler
DR dan küçük bir alışveriş yaptım. Uzun süredir bu baskısı aklımdaydı. İngilizce bilenler kaçırmasın bence. Fiyat efsane bu baskıya göre😊
Baskının özelliği nedir acaba?
Ben de aynı şeyi soracaktım,gelince de içinin fotoğrafını koyabilir misiniz lütfen
Küçücük amazon siparişim geldi. Kitaplar temiz lakin içe bükülmüşler biraz ve ele alınca düzleştirmek gerekiyor.
Teklilerin içinde poster olduğunu bilmiyordum ona şaşırdım lakin böyle belirterek kapağı rezil etmişler bence çok gereksiz bir ekleme.
Kitaplığım ise kafayı yemiş durumda, kitapların yarısı küçük, yarısı büyük, yarısı çok büyük. Neyi nereye koyacağımı şaşırdım.
Anubis Kapıları yıllardır beklenen çok popüler aşırı iyi bir kitap mı? Sitede ara ara böyle kitaplara topluca yüklenme oluyor da onun için merak edip soruyorum. En son böyle yüklenme Decameron’da olmuştu sanırım.
Ben beğeneceğimi söyleyenler olduğu için aldım. Umarım beğenirim. Zaten hakkındaki yorumlar da çok olumlu.
Demek ki gerçek bir bilim kurgu kitabı olmalı. Kapağına bakınca mitolojik bir şey gibi duruyor o nedenle hiç incelemedim bile.
Bazı yorumlarda zaman yolculuğunu en iyi şekilde işleyen bir kitap olduğu belirtiliyor. Ben daha konusuna bile bakmamıştım alırken. Ama bu tarz yorumları okyunca beklentim acayip yükseliyor. Tek temennim duvara toslamam umarım.
Seri tamamlandı artık bir tek Season of Storms kaldı. Lakin pek mutlu değilim çünkü kitabımın gelmesi 11 gün sürdü onda da gidip kendim almam gerekti. MNG kargo ile ilk kez kitap geldi umarım hep bu kadar kötü bir şirket değildir. Yandaki apartmana gelmiş lakin bizim apartmana uğramadan gitmiş. Aradım geldik lakin evde yoktunuz diyor. İlk kez bir kargo sorunu yaşadım umarım birdaha yaşamam.
Chrono Dosyaları’nı 23.70 Tl’ye, Soğuk Uyanış Serisi’ni 15 Tl’ye alınca ben:
Tolkien Mirası’nı 95 TL’ye aldım :))
Bir daha söyle.
Alfa siparişlerim geldi. Daha perşembe vermiştim siparişi bugün ulaştı elime. Beş yıldır en hızlı ulaşan kargom oldu.

Bir benim sipariş mi geç gelecek acaba? Alfa dedik bağrımıza bastık yaptığına bak. Büyük ihtimalle bugün gelir gibi ama umutsuzum.
Benimki de gelmedi halen. Haberi çıktığı anda sipariş vermiştim.