@SJack Teşekkür ederim, bana hep iyileri denk geldi neyse ki ya. 
@Blackheart Benim de bakmadığım yer kalmamıştı. Ne sahafı kaldı, ne alışveriş sitesi. Hiçbir yerde yoktu, olanı da çok pahalıydı, görünce hemen şansımı denemek istedim. 
@SJack Teşekkür ederim, bana hep iyileri denk geldi neyse ki ya. 
@Blackheart Benim de bakmadığım yer kalmamıştı. Ne sahafı kaldı, ne alışveriş sitesi. Hiçbir yerde yoktu, olanı da çok pahalıydı, görünce hemen şansımı denemek istedim. 
Bir süredir kitap almıyordum, Amazon kampanyası ve Alfa’dan gelenler böyle.
Birkaç kitap daha var ama gelemediler henüz.
Edit: Bir soru, bu Witcher evreni, seriden önce mi sonra mı okunmalı?
Keyifle okuyun 
Witcher evreni, seriden sonra okunmalı.
@alper in kitaptaki bazı bölümler oyundan da sürpriz bozan veriyor dediğini hatırlıyorum.
Ben geçen ay sahaftan 15 liraya aldım. 
Bir daha gittiğimde başka var mı diye sorarım.
2 tane sorabilirseniz mutlu olurum.
Bana da komple seti sorun lütfen 
@ogunyavuz 'un mükemmel haberi sayesinde hemen şu güzellikleri sipariş verdim. Herkes ihtiyacı kadar alsın lütfen 
15 TL mi
. Lütfen aklınızda bulunsun bir dahaki sefere mutlaka sorun, denk gelirseniz mutlaka alın. 15-20-25 fark etmez. Yeter ki temiz kitap olsun.
@JrThoth @isos81 sırayı bozmayalım lütfen.
önce ben. 
@JrThoth @isos81 sadece takılmak istedim size, alınmadınız değil mi? 
İyi okumalar,indirimi görünce ben de on dört tane kitap alıp battım.
Bir ucundan babil kitaplığına girmiş bulundum. İlk 5 kitabı aldım. Beğenirsem devam edeceğim.
An itibariyle konkordato ilan ediyorum,kredi kartım tamamen doldu…Şu alım hızı okuma hızını keşke katlamasa ama öyle kampanyalar oluyor ki insan dayanamıyor. 
Kabalcı’dan Dedem Korkudun Kitabından 2 tane alan varsa,parasını ödemek koşuluyla bir tanesini memnuniyetle alabilirim. 
@JrThoth Çok teşekkür ederim ama ekleyeyim,sizin gibiler yüzünden bu forumu sevmiyorum (!) 
Cüzdanı kan ağlatan bir forum.
Kitapbulut sitesinde de var aynı kampanya. Ben oradan aldım birşeyler. Dedem korkut stokta görünüyordu. Bunu söylemekle kredi kartınıza iyilik mi yaptım bilemedim😅
Bence kitapbulut ile kitapyurdu bağlantılı ama kanıtlayamam.
Sanırım şurada kanıtlanmışı vardı. ![]()
Witcher evreni 5. bölüm Rivyalı Geralt’ın Öyküsünün anlatıldığı yerde Witcher 7. kitap da öğrenilen bir spoiler var, serinin tamamı ile ilgili büyük bir bilgi.
Witcher 3 oynayanlar bu spoiler zaten biliyor. Ben kitapları okuduktan sonra oyunları oynadığım için sorun olmadı. Bence Witcher kitaplarını (1-7 kitaplar) bitirdikten sonra Witcher Evreni okuyun,
Cennetteki Yabancılar’ın ilk 2 cildini geçen hafta okudum, o kadar beğendim ki apar topar 3-5 ciltlerini İngilizce bulup sipariş ettim.
Herkesin hoşuna gidecek bir eser değil ama ben çok güzel buldum diyeyim.