Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Kaliteli işler yapıp kaliteli bir yayınevi olamamanın nedeni bunun gibi şeylerde saklı bence.

4 Beğeni

Çok haklısınız. Şahsen ben de okuyunca ilgili bölümü hiç hoşuma gitmedi bu durum. Çok istiyorsa mütercim çevirmen kopyalarına kendi fikirlerini yazıp kendisi o şekilde okuyabilir.

Ama toplum tarafından okunacak bir klasik esere kendi fikrini kitabı kendisi yazmış gibi okutmak etik bir durum değil diye düşünüyorum.

4 Beğeni

Sırf bu tarz marifetleri ve Cengiz Aytmatov’u telifsiz basmaları, haksız kazanç sağlamaları yüzünden Ötüken’den alışveriş yapmayı bıraktım. Nedense aşırı sağ gruplar sacmalamaya çok müsait.

2 Beğeni

Madem rahatsız oluyorlarsa bu tür eserleri basmasınlar. Okuyucuya seninde rahatsız olman lazım burada gibi bir anlam içeriyor.

3 Beğeni

Bu sıralar pek çok kitap aldım ama en heyecanla beklediklerim @Okuryorum 'un yorumlarıyla aldığım Tatar Çölü ve @Leingrad 'ın yorumlarıyla aldığım Algernon’a Çiçekler. Okuduğum zaman ben de yorumlarımı paylaşacağım. :slight_smile:

6 Beğeni

Algernon’a Çiçekler’i ben de çok beğendim. Biraz daha heyecanlandırayım. :slight_smile:

1 Beğeni

10 gün sonra KPSS sınavım var, bittiği gibi okuyacağım. :slight_smile:

1 Beğeni

Algernon’a Çiçekler benim de okuduğum en güzel kitaplardandı. Bir artı da benden gelsin. :slight_smile: Sınavınızda başarılar dilerim bu arada.

1 Beğeni

Umarım beğenirsiniz, Tatar Çölü benim için apayrı bir yerdedir. Hayatta bir şeyler için geç kalmışlık hissi taşıyan herkesin de Giovanni Drogo ile tanışmasını isterim. Yorumlarınızı bekler, keyifli okumalar dilerim.

2 Beğeni

Eylül Ayı alışverişim:

30 Beğeni

İçerik hoşuma gitti. Bu fiyata çok daha iyi olabilirdi. Galiba teliften kaynaklı bu paha.

7 Beğeni

Çok teşekkür ederim. :slight_smile:

@Okuryorum Beğeneceğime eminim. Size de çok teşekkürler. :slight_smile:

1 Beğeni

Hediye kitaplarım. :slight_smile:

18 Beğeni

Cebirci herhalde 4- 5 yıldır kitaplıkta bekliyor, Üzerine konuşan bir tanıdığım olmadığı ve araya devamlı başka kitaplar girdiği için hala okuyabilmiş değilim.

2 Beğeni

Son alışverişim,bir hazine satın aldığımı hissediyorum.

22 Beğeni

Okuması çok zor bir kitap, en az 3 defa başlayıp en fazla 100.sayfaya kadar gelebilmiştim, :grimacing: sonunda o eşiği atlayıp bitirmeyi başardım

Muazzam bir evren ve toplumlar… phelabası hatırlayı okuyup sevdiyseniz bu kitap alıştıktan sonra olay örgüsü olarak bana göre ondan daha dolu ve heyecanlı…

Yine Phelabas gibi bolca evren tasviri tabi ki mevcut, culture ve cebirci gibi dünyalar tasarlayan beyne hayranlık duymamak mümkün değil başka bir kafa ama her iki kitap da bende hakkında birşey bilmediğim bir dünya hakkındaki bir belgesele ortasından başlamışım hissi uyandırdı ki roman belgeselden ziyade filme benzemeli bence😎

Zor diye kitaba laf edip yukarda bir paragraf bitmeyen cümle yazmışım, :smirk::smirk:… yolum yol değil kabul ama kitapta 1 sayfa süren cümleler var :grimacing:

4 Beğeni

Phlebas’ı Hatırla kitabını da henüz okumadım. Cebirci için yazdıklarınız ilgi ve merak uyandırıyor, her iki kitap da kitaplığımda var ve okuma planlarım içerisinde.

2 Beğeni

Alfakitap siparişim elime ulaştı bugün. Yine aynı gün kargoya verildi ve güzel paketlenmişti.
H. P. Lovecraft’ın bütün hikayeleri ve romanlarının içindekiler kısmını göndermelerini rica etmiştim. Kırmadılar sağ olsunlar :slight_smile:

27 Beğeni

Ben de Alfakitap’tan sipraiş verdim. Hızlı bir şekilde elime ulaştı. Kitaplar da diğer sitelerde gördüğüm sorunlar yok ama aldığım altı kitaptan birisinin okunduğu sonra satışa konulduğu baya belli. Kitaplar okunmak içindir ama yine de sıfır diye aldığınız kitabın sıfır olmadığını bilmek can sıkıyor. Alfakitap’tan daha önce ikili H.P. Lovecraft seti almıştım. Güya kitap hediyeliydi. Meğer hediyeli kitabın fiyatıda sete eklenmiş, yeni farkettim. O zaman ki aldığım fiyat şu anki fiyattan daha pahalı gözüküyor. Galiba artık hiç bir siteye veya yayınevine güvenemeyeceğiz.

1 Beğeni

Bence iletişime girmeyi deneyin. Mutlaka ilgileneceklerini düşünüyorum.

1 Beğeni