Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

İlknokta %50 indirimden aldığım kitaplar.

22 Beğeni

Sanderson’ları Amazon’dan bir alana bir bedava kapsamında almıştım, gelmesi 10 günü geçti. İki kitap toplam 30 TL tuttu. Büyücüler ise kampanyada, 3 kitap 30 TL. Her ne kadar Büyücüler serisini sevmesem de, okuduğum için kütüphanede dursun dedim.

27 Beğeni

Kitapyurdu siparişim sorunsuz bir şekilde ulaştı, Dune kitapları boyut olarak küçük ama kaliteliymiş, daha önce hiç Kabalcı Yayınları’ndan kitap almadığım için bayağı kötü baskı kalitesi bekliyordum. :sweat_smile: Serilerin kalan iki kitabı için ya sahaf sahaf gezeceğim, ya da ikinci el sitelerde biraz zaman harcayacağım gibi görünüyor. :joy:

23 Beğeni

Kitapyurdu Pegasus Çocuk %55 indirim başlamış. Bende Fablehaven son kitabın sonlarındayım ve Ötedünya serisini almak için kampanya bekliyordum iyi oldu. Enpara kampanyasını da kullandım.

15 Beğeni

Pandoradan yaklaşık 1 ay önce sipariş ettiğim kitap geldi. Baskısı gerçekten şahane :grin:

Diğeri ise merak ettiğim serinin ilk kitabı. Toplu almaktan vazgeçip ilk kitabını denemek için aldım :blush:

23 Beğeni

Scythe benimde listemde okudukdan sonra yorumlarınızı bekliyorum. Birde nerden aldınız?

Merhabalar Arkadaş kitabevinde mevcut. Direk ona başlamayı düşünüyorum. Bitirir bitirmez, okuduklarım kısmına yorum atarım elbette😁 Daha sonra da orange tree ye başlayacağım.

1 Beğeni

Kutulu mu alsam diyordum ben de ama sizin gibi yapmak daha mantıklı. :smiley:

Ben de kutu almayı düşündüm ama bazen sevmeyebiliyorum ya da seri bana hitap etmeyebiliyor. Denemek daha mantıklı geldi şu an.

1 Beğeni

9 günlük sürecin ardından Amazon Us üzerinden aldığım Nausicaa seti geldi.:partying_face:
Sipariş verdikten sonra 6 gün bekledi,kalan 3 gün içerisinde Amerika’dan bulunduğum yere gelip teslim edildi,UPS işini gerçekten hakkıyla yapıyor.Kitaba ait resimleri ekliyorum merak edenler için.

Cilt kalitesi,sayfa kalitesi gerçekten çok güzel.Baya beğendim ama keşke kur biraz daha düşük olsaydı da uyguna gelseydi…

31 Beğeni

Kıskandım. Çooook kıskandım hemde. :grimacing: :grimacing:

2 Beğeni

Çok güzel duruyor :hugs: Keyifle okuyun :pray:

1 Beğeni

Daha güzelleri sizin olsun. :laughing: @Anita Teşekkürler,okumaya başlamak için sabırsızlanıyorum. :hanci:

2 Beğeni

Benim de kitapyurdu siparişim geldi :slight_smile: . Kitaplar oldukça güzel hasar yok. Umarım herkesin siparişi sorunsuz ulaşır. Şahname pırıl pırıl jelatinliydi.

28 Beğeni

Gerçekten çok güzel duruyor,benim siparişim hala sevk için hazırlanıyor…
Bu arada arkadaki yazıyı merak ettim,çok ilgi çekici. :smile:

1 Beğeni

Kitapyurdu beni şoka soktu diyebilirim. İlk defa bu kadar kısa sürede siparişim geldi. Jetteslim de çok hızlıydı.
Duvarıma yazı yazmayı seviyorum :sweat_smile: . Ağlaya Ağlaya şarkısından bir söz; “Seviyorum diyerek bırakıp da gidenler, geride kalanları hiç mi hiç düşünmezler.”

1 Beğeni

O hız bir bana nasip olmadı. :joy:

1 Beğeni

Sonunda kavuştuk. :partying_face:

28 Beğeni

Şöyle bir kapak yapamadılar bizde. Bir dönsün bakalım kitaba. :joy: İçinden de birkaç fotoğraf görebilir miyiz?

3 Beğeni

Hemen ekliyorum. :slight_smile: