Sonunda kavuştuk.
Şöyle bir kapak yapamadılar bizde. Bir dönsün bakalım kitaba. İçinden de birkaç fotoğraf görebilir miyiz?
Hemen ekliyorum.
İngilizce kitap okuyanlara o kadar çok özeniyorum ki.
Forumda İngilizce kitap alımı artıyor.
Bu ay içerisinde yaptığım alışverişlerde aldığım kitaplar. Bu Mülkün Sultanları, Tarihsel Kapitalizm, Doğu Batı Dergisinin Akdeniz sayısı Beylikdüzü Sahaf Festivali’nden, Jack London biyografisi Akmar Çarşısı’ndan, Alfalar ve Dünya Savaş Tarihi ise FidanKitap’tan. İçlerinden en çok sevindiğim Jack London biyografisi oldu, uzun zamadır aramaktaydım. Beylikdüzü Sahaf Festivali ise bu sene tam bir hayalkırıklığı oldu benim için; geçen seneye nazaran daha az sahaf ve daha az kitap vardı, ayrıca fiyatlarda gereksiz pahalıydı, üç tane kitap bulabilmem bile bir mucize idi benim için. FidanKitap siparişimi ise güzel bir indirim olduğundan dolayı vermiştim, fakat bir daha alışveriş yapmayacağım sanırım, Amazon’un hızına alıştığımdan dolayı mıdır bilemem kargo süreci beni perişan etti

Çünkü yayınevleri işlerini doğru dürüst yapmıyor ya da beceremiyor.
Bazı kesimlerin tutumları yüzünden insanların dinden soğuyup, inançsızlıga kayması gibi yayınevlerinin tutumları yüzünden hepimiz ingilizce öğreneceğiz ve yayınevleri batacak.
Umarım bu tavrımız onlara ders olur. Yapmaları gereken tek bir iş var ve bunu layığıyla yerine getiremeyeceklerse üzgünüm, ben daha fazla kendilerine para yediremem. Bugün sıradan bir kitabın etiket fiyatı 100 TL olabiliyorsa ben de o kitabı almayıp İngilizce olarak PDF-EPUB formatında bulup okumayı anormal bulmuyorum artık. Zaten çoğunun çevirdiği ve düzenlediği kitap da bir şeye benzemiyor, şu an okuduğum BKK dizisinden kısacık kitapta bile tonlarca yazım yanlışı var. İnsanı zorla bıktırıyorlar açıkçası.
Biraz geç oldu yanıt kusura bakmayın, ikinci etiketin bildirimi gelmiyor maalesef. Yok alınmadım, alınacak bir şey de yok zaten Eğer satıcı “seti bozmam” derse tüm sete talibim, yoksa zaten tek tek almam.
Kitaplık taşmaya başlamış.
Hocam 2 büyük 2 küçük yetmez oldu
Pek umrumda degil kaçak katlarimi çıkıp okumaya bakıyorum . Sanki böylesi daha güzel
Güle güle okuyun. Çok güzel kitaplar. Yalnız Ekmeğimi Kazanırken’i görünce gözlerim serinin diğer iki kitabını aradı:) Çocukluğum ve Benim Üniversitelerim. Ha, belki daha önce almışsınızdır tabii.
Evet .
Arka taraf çift sıra olduğu icin görünmüyor .
Gorki tüm kitaplarına sahipseniz daha anlamlı.
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle son zamanda fiyatlarda bunu destekliyor maalesef. Şuan aldığım İngilizce kitapların çoğu 60-70 bandında ki Türkçe olarak çıktığında fiyatlarının yapılan son zamanlardaki zamlara ilaveten, neredeyse aynı fiyata geleceğini biliyorum. Ayrıca takip ettiğim çoğu kitabın maalesef devamı gelmiyor yada gelmesi 2-3 yıl sürüyor. Çıktığı zaman ise okuduğum önceki kitapları unutmuş oluyorum ya da hevesim kaçıyor, seriye karşı ilgim geçiyor. Sil baştan yeni bir döngü. Bu yüzden son bir kaç aydır okuyabildiğim, dili rahat olan, tüm merak ettiğim kitapları İngilizce olarak okumaya çalışıyorum
Ben de bugün karar verdim İngilizce de okuyabilirim diye. Birkaç tane buldum, yabancıların paylaştıkları e-kitaplar bile bizdekilerden kaliteli. Nevernight’a başladım ve mükemmel gidiyor, çok beğendim. Halbuki okuyan Türk yorumcuların çoğu kötülemişti kitabı, hatta bayağı kötülemişlerdi.
Belki çeviriden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum çünkü şimdilik harika gidiyor.