Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Yeni Kazım Taşkent klasiklerim :slight_smile:

13 Beğeni

Bir değişiklik olmazsa bu ayki son alışverişim. Barut Büyücüsü serisini uzun zamandır takipteydim. Fantastik Işık da okuma etkinliğimizin ikinci kitabı. Dün Kızılay Dost Kitabevi’nden aldım. 20 sene önce Ankara’ya ilk geldiğimde en sık gittiğim yerlerden biriydi. Hey gidi, zaman çok hızlı geçiyor :slight_smile:

27 Beğeni

Kitap Dost’tan bakılıp internetten alınmıyor muydu ya? :slightly_smiling_face:

6 Beğeni

1 yıl olacak Şubat ayında Kızılay’a gidişimin üstünden. Özledim Kızılay’da gezmeyi :neutral_face:

3 Beğeni

Öyle, kitapçıdan bakılır, internetten alınır :slight_smile: Ama alacağım başka kitap yoktu ve Dost fiyatı da internet fiyatına yakındı. Kargo da eklenince aynı fiyata gelecekti. Kısacası hesap kitap yapıp öyle aldım.

Bkz: Hesaplayan Adamlar :slight_smile:

2 Beğeni

Yurtdışında olsam da kitap almadan duramıyorum… Kardeşim çekti fotoğrafı. Aslında siteye sadece Kargalar Meclisi ve Sahte Krallık almak için girmiştim zira yüzde 70 indirimdeydi Amazon’da ama bi baktım diğerleri de sepette. :scream: :smirk:Neyse. Oathbringer ve Mindhunter hariç çok beklentim olmayan kitaplar ama kafa dağıtmalık, beni cinnete sürüklemeyecek young adultlar olduğunu düşündüğümden aldım. Ejderhanın Kızı serisinde Osmanlı zamanında Türkiye’den sahneler varmış, seriyi alma sebebim sadece bu. :sweat_smile: Umarım beklentilerimin üstünde çıkarlar ve aşk ve aptal karakterler yoktur, çok amin.

28 Beğeni

Diskdünya ve Modernleri forumdan aldım.:blush:

35 Beğeni

Zihin Avcısı’nın dizi ile bağlantısı var mı? Bir de diziye başlamak istiyorum da önce kitap mı dizi mi sizce?

Dizi bu kitaptan uyarlanmış. Sadece başkarakterlerin isimleri değiştirilmiş. Diğer sorunuz için bir şey diyemeyeceğim zira kitabı okumadım, diziyi izlemeden önce kitabı olduğunu hatta gerçek olayları içerdiğini bile bilmiyordum. Tek diyebileceğim dizisinin efsane olduğu ve kitabını da aynı oranda sevmeyi umduğum.

1 Beğeni

Bugün dolar ve koronanın arka sokağından dolaşıp, tenha yerlerden geçip gittiğim kitabevinden yanımda üç kitapla döndüm.

1. Akira 1. Cİlt

1. Roger Garaudy - Yobazlıklar

2. Arthur Schopenhauer - Haklı Çıkma Sanatı

14 Beğeni

Hasretim nazlıdır Ankara. - Ahmet Arif

23-25 sene önce arkadaşlarla kütüphane gibi kullanırdık Konur Dost kitapevini. :slight_smile: Hemen hemen her gün kitap okumaya giderdik. Kimse de bir şey demezdi içeride 1-2 saat aynı yerde dikilip kitap okumamıza.

8 Beğeni

Yeni kitapların yanında tövbelerle geldim.

Erkek arkadaşımla ortak bir sepet hazırladık. Adamı resmen, “kaç senedir hiç sorun yaşamadım yeaaaa” diye Kidega’dan vazgeçirdim.
Siparişi, tedariği, getiren kargocusuyla ayrı ayrı uğraşmak zorunda kaldım.

Resmen ömrümün yarım saati kurye ile tartışarak geçti, sebebi aramış açmamışım kargoyu getirmemiş. “Kardeşim sizin teslimat koşulunuz aradığımızda açacaksınız mı, ne alaka?” diyorum. "İnsanlık yaptım sizi aramasaydım keşke şubeye bıraksaydım." diyor. Paşa paşa getirdi ama gelen ve en merakla beklediğimiz kitap pert.

Diğer kitaplar sorunsuz, taşıma sırasında sorun olsa diğerlerinde de darbeler olurdu. Değişim için whatsapp numaralarına yazdım ama bu süreç de muhtemelen ayrı bir ömür törpüsü olacak. Bir daha BKM mi, bedava kitap dağıtsa tövbe!

19 Beğeni

İthaki

48 Beğeni

Beni epey sıkıntıya sokan Kitapyurdu siparişim. Neyse ki ciddi bir hasar yok.

39 Beğeni

Andreas Gruber iyi yazıyor. 3 kitabı var bende, ama şimdilik sadece ilk kitabı okudum. Tarzını beğeniyorum. Keyifli okumalar dilerim.

1 Beğeni

Dünya klasik korku öyküleri ve Türk klasik korku ve polisiye hikayelerine ulaşmak gerçekten zor. Bu konuda İstanbul Kitapçısını denedim, umarım hayal kırıklığı yaşamam

11 Beğeni

Alışveriş yapmayı özlemişim. :((

8 Beğeni

Orada güzel mi güzel bir Toplu Öyküler mi gördüm? Güzel seçimler. Umarım memnun kalırsınız PKD’nin kısa mı kısa öykülerinden.

1 Beğeni

Eveet çok heyecanlıyım. Artık zamanı gelmişti… Sanırım toplu öykülere biraz önyargılıyım okumadan sevdim. :d

1 Beğeni

Ben dördüncü cildi bekleye bekleye ağaç oldum. Alfa sesimi de duymuyor ki.

2 Beğeni