Dur bakıyorum hemen.
Yine soktun bizi borca @alper sana ödeticem bundan sonra ya… Bak bir de S. Ali paylaşmış. Yeminle bu adam bizi bitirmeye oynuyor.
Dur bakıyorum hemen.
Yine soktun bizi borca @alper sana ödeticem bundan sonra ya… Bak bir de S. Ali paylaşmış. Yeminle bu adam bizi bitirmeye oynuyor.
Kitapambarı.com sitesinden sipariş vermiş olduğum Vakıfbank Kültür Yayınları Edebiyat Serisi’nden kitaplar…
Zweiglar arkadaşıma doğum günü hediyem diğerleri ise kendime aldıklarım. D&R’dan alındı. Olimpiyat Rüyası maalesef 2. elmiş gibi köşeleri buruşmuş geldi. İçlerinden bir kitap hep sorunlu geliyor bu aralar yaptığım siparişlerde . Goblin Kral kitabının altında da bir çizik vardı ama çok da önemli göze batan bir şey değil. Diğerleri sorunsuz. 2 günde geldi.
Düştüm Allah kaldır beni.
Neyse ki listemdeki kitapları alıyorum diyerek kendimi kandırıyorum. %50 - 52 civarlarında indirim ile gelmiş olacaklar.
Siz karakule 159 TL ye geliyor kodla deyince gözlerim karardı. Günahı boynunuza
Böyle tatlı günahlara boynum kıldan ince.
Sonunda almışın sen de
Dayanamadım Direniş buraya kadarmış
Bakalım KY gönderdiği kitaplar konusunda düzelmiş mi. @Ufuk buna da müstahak demezsin herhalde.
Tam bir marhabalar a* paylaşımı yapayım dedim
(Eomer mode on)
Hanidir Harry Potter resimli baskı toplayayım derim, hanidir yeni baskılarını da alayım derim
(hanidir hemşireme bakarsın mode off)
Sonunda aldım. Hadi resimli baskı tamam da eski basımlar varken bu yenileri niye aldım bilemiyorum. Neyse. Gizli(20 yıllık) potterheadliğimizi sorgulatacak değiliz
Ortada tüm ihtişamıyla duran Kemal Tahir, Ishıguro, Yaşar Kemal bu alışverişlerin “challenge” ıydı benim için. Bu sefer de zor bulunan birkaç kitap aldığım için memnunum. Çok sevindim bu kitapları koleksiyona eklediğime.
Gerisi artık zaten sarf malzemesi gibi oldu, düzenli olarak alıyoruz.
Çatı yamuk olmuş, buna ruhsat alamazsın.
Eski Harry Potter kapakları candır. Yeni kapakları hiç sevmiyorum. Keyifli okumalar dilerim
Asimetrik mimari çıktı mertlik bozuldu azizim
@MelihAntepli katılıyorum. Ben tekrar okur muyum, illa ki okurum ama artık heralde resimli baskıdan okurum emin olmamakla birlikte. Olsun. Dursun bakalım.
Amazon yine şaşırtmadı,yarım günde geldi…Kara Kule serisi artık tamam.Başlamak için sabırsızlanıyorum.
Boğazdaki Aşiret çok merak ettiğim kitaplardan birisi,hazır kupon varken aradan çıkarmış oldum.
Evet 50. Yıl özel edisyon.