295 birim olarak baz alsak ne olur ki?
Bu AMAZONAPP25 siparişim
Idefix, kitapyurdu ve d&r’dan da parça parça siparişlerim var. Hepsi gelince unutmazsam fotoğraf paylaşacağım.
Şu kodu kullanınca sürekli hata veriyor,satın alma işleminizde kullanılamaz diye.
Belirlenen sayıya mı ulaştı acaba?
Yoksa sadece belli kitaplarda mı geçerli?
Kodu bir kere yazınca hesabınıza işliyor, sonrasında kodu yazmanıza gerek yok, ödeme esnasında 25 TL düşmesi gerekiyor.
Bu kod ne zamana kadar geçerli bilginiz var mı?
Aynı hesaptan kullanılmıyor,başka hesap açıp tekrar kullanabilirsiniz eğer tükenmediyse.
Amazon Prime’ı deneyip eksikleri kapatayım dedim, bir de Vakıf serisine hazırlık için Sonsuzluğun Sonu’nu ekledim. Anında ulaştı ertesi güne, 125/25 indirim kodu da uyguladım.
Recknores serisini Dolap üzerinden 40₺ ücretle aldım. Sıfır gibi elime ulaştı. Dex basım kalitesi için bu ücretler gayet yeterli olduğundan ikinci el tercih ediyorum. Bu ara daha kolay giden genç yetişkin tarzı bir kitap okumak istiyordum. Bari olmuşken Brandon beyden okuyayım dedim. Hemen başlayacağım Steelheart’a şimdi.
Ben ilk 100 sayfayı okudum da azıcık kitabıymış gibi hissettiğim için birkaç gün sonra devam ederim diye düşünüyorum. Demek ki şu an biraz daha farklı şeyler okumak istiyormuşum.
Şu seriyi bi’ ben alamadım.
Buraya ergen genç yetişkin vs. gelecekti diye tahmin ettim . Öyleyse evet diğer kitapları gibi değil tabii. Başladığım kadarıyla tam çıtır çerez genç yetişkin bir tarzda gidiyor. Böyle hafif bir şeyler okumak istenirse iyi gider; çok komplike bir yapısı yok şu anlık.
@GkiraraJ ben de edinmek istiyordum uzun süredir ama fiyatı çok geliyordu baskı kalitesine göre. Temiz 2. el bulunca kaçırmadım . Sanki Dolap’ ta başka satanlar da vardı istiyorsanız bakabilirsiniz
Sonsuzluğun Sonu’nu Vakıftan sonra okursanız daha çok keyif alırsınız. Önce okursanız finalinde olan şeyin önemini anlayamazsınız.
Ah, nasıl öyle eksik yazmışım ben de anlamadım ama “çocuk” yazmak istemiştim.
Ayy, ergene tamamdım ama boşluğun çocuk olması bir tık üzdü . Bakalım nasıl gidecek bende.
Kodu ödeme sayfasında yazmıyor muyuz?
@Who_Sametto ilk defa kullanacağım, daha önce kullanmadım ama olmadı yine de.
Belki bana öyle gelmiştir ya, okuma zevkinizi baltalamış olmayayım. Güzel olacağından şüphem yok, dediğiniz gibi zorlanmadan bir çırpıda bitirilebilecek bir kitap.
Evet, ama bir kere yazdığınız zaman kod otomatik olarak hesabınıza işliyor, herhangi bir 120 TL üzeri alışverinizin ödeme anında 25 TL’yi direkt düşmesi lazım. (Bu arada aldığınız kitapların satıcısının Amazon olmasına dikkat edin.)
@gamora @abkaen kusura bakmayın siteye tekrar giremedim geç yazıyorum. Kod halen geçerli mi bilmiyorum. 40000 kullanım sınırı vardı. Ancak önemli nokta şu bu kod Amazon telefon uygulamasında geçerli. Masaüstü veya tarayıcıdan deniyorsanız olmaz. Uygulamadan deneyin kabul edip etmediğini.
Birde genel olarak şunu söyleyeyim amazonda çoklu hesap mümkünse açmayın. Amazon karalistesi olan bir site sıkıntı çıkartabilir.
Son yaptığım birkaç alış-veriş. Fotoğrafları ayrı ayrı çekmiştim, bir araya getirmeye üşendim.
Yarısından fazlası okundu bile.