Dün sipariş verdiğimde geçerliydi ve kullanabilmiştim.
Bende tarayıcıdan deniyorumdum , uygulamayı indirince oldu, teşekkürler…
Kızıl Veba’yı almak için girmiştim İş Kültür Kitabevi’ne, baskısı bittiği için onu alamadım. Hazır girmişken de birkaç kitap aldım.
Amazon da bazı kitaplarda yüzde 40-50 indirim var, ben indirimde olan kitaplar arasında okumak istediğim kitaplar olarak bunları bulabildim.
Neredeyse her şeyin kökenini istiyordum. Prime indirimlerinde daha ucuz olur mu acaba.
Uzun zamandır ben de almayı düşünüyordum. Hatta @Ufuk kitaptan görseller paylaşmıştı diye hatırlıyorum. Yüzde 50 görünce aldım, büyük ihtimalle Prime Day indirimlerinde bazı kitaplarda yüzde 50’den daha fazla indirim oranları olur ama bu kitap da içlerinde olur mu bilemiyorum.
Ben paylaştım mı hatırlamıyorum, ama almıştım.
Buldum. @AugusteDupin paylaşmış.
Kitap İçerikleri Paylaşım ve İstek Bölümü - AugusteDupin tarafından #60
Eylül ayında aldıklarının tamamı bir tek James joyce kitabında hasar var. Kitapyurdu nu arayıp değişimini isteyeceğim ama inşallah değişim süresi geçmemiştir çünkü geçen hafta gelmesine rağmen ben yeni bakabildim kitaba
Değişim süresi size teslim edildiği tarihten itibaren 14 gün, henüz geçmemiş.
Amazon’un sitesinde ciltli Kumarbaz 15 TL. 1 adet kalmış
Ürün karton kapak diye görüyorum.
Dün akşam uyurken güzel mi güzel Amazon sipariş listemi severek uyumuştum. Camus’ler, Marquez’ler, Beckett’lar vs. Cumartesi günü almak planımdı. İşi biraz büyüttüm ve alışveriş meblağımı 250 TL’ye Çıkardım. Sabah indirmlere bakayım diye girdiğimde sipariş listemi bomboş gördüm, Amazon kendi satışlarından tüm indirmleri çekmiş. Mahvoldum, hayallerim kırıldı. İçinde HAY Ve Beyaz Kapaklı Can Klasikleri de vardı bu listenin. Umarım, umarım indirmler yeniden gelir.
Merhaba, Durgun Don kitapları hangi dilden çeviri, Kazakça aslından mı? Yoksa İngilizce çeviri mi? Benim için en önemli konu bu. Cevaplarsanız sevinirim.
İngilizce çeviri fakat rus çevirisi ile kıyaslanarak hazırlanmış.
Teşekkür ederim.(20)
Amazon’un kodu ile edindiğim kitaplar. 2001 A Space Odyssey’i biliyorsunuz zaten. The Medusa Chronicles ise bu ay okumuş olduğum Arthur C. Clarke’ın A Meeting With Medusa öyküsünün devamı Stephen Baxter ve Alastair Reynolds, Arthur C. Clarke’ın bu sevilen hikayesini devam ettirmişler.
Bilimkurgu eserlerde bu tarz kapaklar mükemmel duruyor (The Medusa Chronicles).