Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Anlaması çok zor değil. Yazar-çizer nasıl boyutlandırdıysa öyle basmak zorunda yayınevi. Aksi taktirde Ay Polisi’nin nispeten kare boyutunu bozmadan büyütse, yine memnun olmayacaksınız çünkü bu sefer genişlik bakımından diğer kitapla arasında büyük bir fark olacak. Dikdörtgen şeklinde uzatalım desen kağıt israfı, maliyet artışı vesaire…

Tom Gauld’un basılı diğer bir kitabını örnek verelim, yayınevinin bunu kafasına göre standartlaştırması olanaksız çünkü kendisinin çizdiği format bu.

14 Beğeni

Üzerine hiç düşünmemiştim dahi. Makul sebepler teşekkür ederim.

JBC pandemi yüzünden yeni absolute baskıları duyuramayınca dayanamadım.İdefix için ayırdığım bütçeyi Amazon’a yatırdım,buna değeceğini düşünüyorum… :sweat_smile:

Bekleyiş başlasın! :drooling_face: @Hayalperest0:hanci: :hanci: :hanci:

10 Beğeni

Yeter… Soydun amazonu :joy::joy::joy:

Doyamıyorum. :rofl: O kadar güzel işleyen bir firma ki…Sipariş geldikten sonra yazıyorum kargo parasını karta yüklüyorlar yada kupon olarak veriyorlar,adamlar o kadar kullanıcı dostu. :smiley:

1 Beğeni

Dün kitap okuyucuyu anlık bir kararla almasaydım, 3 al 2 ödeden bunları sipariş geçicektim. Bizim amazonda tık yok adamlarda 3 al 2 öde :expressionless: Adaletin nerede ey amazon :pensive:

1 Beğeni

Kargo olayı nedir tam olarak? Her siparişte işleyen bir şey mi? Duruma göre ben de Stormlight Archive serisini almayı düşünebilirim.

Bizim Amazon’un hakkını yeme,Amazon Tr’de 2-3 ay önce yapmıştı böyle büyük indirim 3 al 2 öde şeklinde.:smile:

Aldığınız kitaba ek 10 yada 16 dolar kargo parası çıkıyor.Amazon’un chat kısmından kargo ücreti için kupon isteyin,size ya kupon verirler yada ‘kitapları teslim aldıktan sonra bize yazın kargo ücretini kartınıza iade edelim’ diyeceklerdir.%100 garanti veremiyorum ama yüksek bir ihtimalle olacaktır.:slight_smile:

Ne demem gerekiyor? Kargo ücretimi iade eder misiniz mi? Bir dayanak göstermeden böyle bir şey yapıyorlar mı? Prime üyesi olduğumuz için mi?

Ben de merak ettim bu konuyu. Fazla tüketici dostu gibi geldi ama umarım doğrudur :smiley: . Böyle bir şey varsa cidden Brandon Sanderson kitaplarını bu şekilde alabilirim belki, malum kimse Akılçelen’den memnun değil.

1 Beğeni

Sepetinizi hazırlayın.Chat kısmından kargo ücreti bütçemi aşıyor bunun için kupon verebilir misiniz diyin,sizden sepetteki kitapların ismini alırlar.Sonra üstte dediğim gibi ya size kupon verirler yada kitaplar geldikten sonra bize yazın kargo ücretini iade edelim derler.
%100 garanti veremiyorum ama sağ olsunlar son 5 alışverişimin tamamında kargo ücretimi (10-16 dolar arası) aynen geri ödediler.:slight_smile:

8 Beğeni

Bugün itibariyle elime ulaştılar:

8 Beğeni

Biraz önce Amazon’dan Rhythm of War’ı preorder ettim. Kargo ücretini hesaba indirim olarak tanımlayıp siparişten düştüler. @Who_Sametto Teşekkürler. :slight_smile:

3 Beğeni

Bu chat olayı e-mail mi gönderiyorsunuz bulamadım o kısmı?

1 Beğeni

Ben de direkt link olarak bulamayıp, Sitenin en aşağısındaki menüden Amazon Assistant linkine tıklayıp orada sorun yaşıyorsanız ‘‘contact us’’ gibi bir hyperlinke tıklayıp ulaştım.

Rica ederim.:blush:-------

Büşra diye birine denk geldim yapabilecek bir şeyim yok diyor çarpavağım ağzına jfjdndn

1 Beğeni

Kahkaha attım ya. :smiley: Benim kullandığım argüman ‘‘Yaptığım siparişin yarısı kadar shipping ücreti çıkarttığı için satın alamıyorum. Kendi ülkemde Prime kullanıcısı olarak yine de shipping ücretini ödemek zorunda olup olmadığımı öğrenmek istiyorum.’’ şeklindeydi.

Off çok mantıklı. Neden başta aklıma gelmedi… Püü yazıklar olsun jeff bezos xonegnoejf

Ben de yazışıyorum şu an. :sweat_smile: Çok zorlandı geri yazarken ababsjdjfmf ve olumsuz cevap geldi püüü :expressionless: