Of abi her şeyi öne sürdüm olmadı. Çok mutsuzum elveda brandon sanderson. 1 yıldır sepetimde öylece bekledin 1 yıl daha bekle.
Bu arada bu işlemi international siteden yapıyoruz. Türkiye sitesinden değil. Siz Türkiye sitesinden denemişsiniz.
Amazontr’de olmaz zaten yabancı amazon’dan deneyin şansınızı ingilizce olarak.
Türkiyede yapmazlar zaten. Türkiyede shippingi silmesi için 80 90 lira silmesi lazım, globalde 10 dolarlık kod verip kapatabiliyor. Yani aradaki fark site aynı olsa da bütçelemelerinin farklı dövizler üzerinden olmasıyla alakalı.
3 al 2 öde, 10 dolar ilk siparişte 10 dolar siparişin ödwmesi alınınca 20 dolar kod vesair hala güzel kampanyaları var globalin.
Başka hesaptan deneyeyim dedim git kendi ülkenden al, kuponu da oradan iste dedi Ben sanrım bütün şansımı tablet okuyucuda harcadım derken gerçek anlamıyla söylüyormuşum
Bu bilgiyi düşünecek akıl yok valla bende. Bravo bana. Hastayım ona veriyorum bunu fjdjdjrj
alfakitap com siparişim. Halifeler köyü 75 TL üzeri siparişe hediye ettikleri kitap. Geçen ay da aynı yazarın başka bir kitabını hediye etmişlerdi.
Yarın 25 TL cüzdanı bekleyecektim ama fiyatı değişecek. 100/40 kod ile 20 TL cüzdan birleşince 42 TL ye almış oldum.
Bence harika bir alışveriş olmuş.
Müthiş vurgun olmuş.
Mobil uygulama indirim kuponu hedesi nedir acaba? Biz de alabiliyor muyuz?
Rastgele hesabınıza tanımlanıyor. Şansıma indirimler varken tanımlandı.
Yine bir sahaf çıkarması Lost World’ü nadirde aratıp ucuzdan pahalıya olarak sıralatıp eli yüzü düzgün olan en ucuz gördüğümü aldım… 10 liraya cep boy bişey beklerken ciltli, şömizli, özel deckle edge yapılmış, kocaman kitap geldi. Süpriz oldu çok sevindim
Sahaf alışverişi.
Bu Ayrıntı neye göre kitaplarının kapağını dokulu yapıyor bilen var mı?
Eskilerin sırtında numara bile yok gerçi
En üstteki de hediye ve sanırım yazarından imzalı. Miss.
Sanki Hamburg 92 ve yazar imzası gibi geldi ama atıyor da olabilirim.
Siparişlerimiz aynı kitaplar olmuş. Alfa’nın Çehov, Tolstoy baskılarını fırından çıkar çıkmaz alıyorum hemen. İyi okumalar.
Ekleme: Arka tarafta Jules Verne, PKD’ler de varmış. Alfa’dan topladığımız serilerde benziyor galiba.
Ben de Alfa’dan Tolstoy, Çehov, Verne, Dick ve Lem çıkınca hemen alıyorum. size de iyi okumalar…
Küçüklüğümden beri tarihe ilgi duyuyordum ama kitap olarak hiç girişmemiştim.Geçen gün Bakırköy Sahafların olduğu köprüden geçerken Bi Hürrem Masalını 5 tlye görünce hemi de iki tane,hemen aldım birini,ondan sonra da da bu iki kitap sırayla önüme çıktı,umarım güzel bir Tarih kitaplarına başlayış serüveni olur.
%50 D&R ikinci kitap ile İş Bankasının %20 indirimi ile kendi mağazalarındaki bayağı bir kar ettim bu kitaplardan.
YKY’nin ç.r’ler konusundaki basım problemi malum olduğu için bu aylık ç.r kotamı Swamp Thing hariç YKY’den eksiklerime ayırdım.