Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Hamburg’dan ziyade İstanbul yazıyor gibi gözüküyor. Ama muhtemelen yazarın kendi imzası, İnternette arattım, 1992 senesinde 12-15 Kasım arasında Tüyap kitap fuarına konuk olacağı yönünde haber var.

1 Beğeni

Aa hakkaten İstanbul yazıyor. Ben de arattım ama benim tabi anahtar kelimeler Hamburg falan olunca iş karıştı.

1 Beğeni

Trendyol’un cüzdan indirimi matematiği diğer sitelerden oldukça farklı. Cüzdan indirimi nasıl kullanılırdan girdik, hesaba paramızı da yükledik. Bu sefer de 100 TL indirimi kullandırtmıyor haspam. Kitap beğeniyor. Neyse farklı kitap varyasyonları deneyerek mutlu sona erdim. :smiley:

Witcher 7 kitap + Witcher Evreni parasına Yordam Kitap’tan sepetimdeki 5 kitap bedavaya gelmiş oldu.

The Witcher Serisi Özel Kutulu Set (7 kitap)
Witcher Evreni (Ciltli)
Anna Karenina Seti (2 Kitap Takım)
Karamazov Kardeşler 1-2
Yeraltından Notlar

5 Beğeni

Sahaftan aldığın kitaplara baktım, güzel kitaplarmış. Kitapların konuları ve haklarında yazılanlar iyi. Özellikle şu 3 kitabı bende listeme eklemedim.

Fiskadoro - Nükleer kıyamet sonrasını anlatıyormuş
Babamın Kitabı - Antifaşist 20 YY siyasi gelişmelerinin arka planda anlatıldığı bir romanmış
Suni Teneffüs - Mektup tarzında yazılmış ve Arjantinde faşist cunta yıllarını anlatan politik felsefi bir romanmış.

1 Beğeni

Benim gibi sıkı King okuyucuları bu durumu bilir aslında.Bu kitapları bulmak gerçekten zor.Bulunsalar bile sahaflarda oluyor ve onlar da çok pahalıya satıyorlar.Fakat dün gece önerilerime birden bu kitaplar düştü.Trendyol arama kısmında yazarın adını yazınca kitaplar çıkmıyor ilginç bir şekilde.Zaten satıcı bu kitapları ‘‘Eğitim’’ başlığı altına koymuş.Açıkcası biraz şüphelendim ve satıcıya mesaj attım.Ürünlerin ikinci el olmadığını içeren kısa bir mesaj atmış.Bu kitapları gerçekten çok arıyordum ve bu yüzden de satın aldım.Fakat içimde hala bir huzursuzluk söz konusu.Bir arkadaşım korsan olabilir bu kitaplar diyince içime iyice kurt düştü.Ama ya değilse? Bir diğer arkadaşım da hayır trendyol güvenilirdir filan diyor. :sweat_smile: Kitapları başkalarına kaptırmamak adına satın aldım ama umarım dolandırılmıyorumdur off.

7 Beğeni

Ben de Babamın Kitabı ve Fiskadoro yu epey beğenip aldım. Diğerleri biraz şansa gibi oldu.

1 Beğeni

Dizisini izledim çok beğendim. Kitapların fiyatları nasıldı amazonda? Genelde bu kitaplar bu pahalıydı.

Bana da pek inandırıcı gelmedi. Umarım sapasağlam gelir kitaplarınız.

1 Beğeni

Merhaba Uğur Büke’nin Çehov çevirisini nasıl buluyorsunuz? İletişim’le arasında kaldım.

Çevirisi doğru mu yanlış mı bilmiyorum. O tarz değerlendirmeleri yapamıyorum ben.

Hem ALFA Uğur Büke hem iletişim Mehmet Özgül beğenilen çevirmenler. Ben hem iletişim hem Alfa baskıları alıyorum. Her iki yayınevinin baskısından öyküleri okurken cümlelerin anlaşılmasında bir sıkıntı görmedim. Her iki baskıda alınabilir, okunabilir. Fakat bu baskılardan birisini tercih edecekseniz, Alfa baskısı Çehov’un Bütün Eserleri olacak. Örneğin ilk ciltte çocukken yazdığı şiir bile var. Alfa baskıyı tercih etmek daha mantıklı olur.

2 Beğeni

Uğur Büke çok iyi bir çevirmen. Yalnız bence bu Çehov külliyatını değerli yapan sadece bu değil.

Alfa’nın bastığı kitaplar Çehov’un yazdığı “her şeyi” kapsayacak. Bizim gibi Çehov’cuları bu durum sevinçten çıldırttı adeta. Çok güzel ve eşi benzeri olmayan bir çalışma. Bir de tüm eserleri kronolojik olarak veriliyor bu kitaplarda. Baskılar ciltli alternatifiyle geliyor ve iyi bir baskı. Tam anlamıyla mükemmel yani :slight_smile:

4 Beğeni

İletişim baskıları sanırım sadece öykülerden ibaret. Alfa artı puan kazandı. :joy: Teşekkürler, Uğur Büke’yi biraz daha araştıracağım.

1 Beğeni

Alfa’dan gideceğim sanırım ama biraz karşılaştırma yapacağım. Doğru başlık değil ama eğer sizin de vaktinizi çalmayacaksam mesela bir öykünün iki baskıdan da ilk sayfalarını atabilir misiniz buraya? Belki başka kararsızlar da vardır. :slight_smile: çevirmeni iyi kötü olarak sınıflandırmıyorum elbette, sadece kimi çevirmenin tercih ettiği cümle yapısı benim zihnimde akmıyor, anlatımı koparıyor. Yaşadığım şehirdeki kütüphaneye gittim ama orada sadece iletişim baskılarını bulabildim.

İletişim

Alfa

5 Beğeni

Trendyol koleksiyon puanlarını yüklemiş. Esir şehir üçlemesini ilknokta’dan %50 indirimle 55 liraya sepete eklemiştim. Buradan puanlarla 40 liraya geliyor. Kargo sınırı 30 lira zaten. Değerlendirmek isteyenlere duyurulur.

5 Beğeni

İptal mi etsem diye kara kara düşünüyorum dün akşamdan beri şahsen. Trendyol pek kullandığım bir yer değil. Umarım sıkıntı çıkmaz.

Forum ahalisine tekrardan teşekkürler. Trendyol kuponu yüklemiş. Sonunda hiç kafamda yokken Batman’a başladım.

5 Beğeni

Çok teşekkür ederim. :slight_smile: Uğur Büke’yi tercih edeceğim sanırım. Kayıp Rıhtım Ahalisi iyi ki var. :slight_smile:

3 Beğeni

Eğer haberiniz yoksa söyleyeyim özel edisyon olarak değil de kırmızı kapaklı normal hali geliyor.Çünkü bu edisyonun baskısı tükeneli çok oldu.

Trendyol’un kampanyası bugün bitecek diye şöyle bir alışveriş yaptım. :sweat_smile: Cüzdanı aktif hale getirdiğim ve bakiye yüklediğim için 20 TL gelmişti, bir de malum koleksiyon kaydetme sayesinde tanımladıkları 25 TL ile toplam 45 TL indirimle almış oldum bu kitapları. Henüz alışverişini yapmamış, ne alacağını bilemeyen arkadaşlar varsa belki yardımcı olur diye paylaşayım dedim. :upside_down_face:

6 Beğeni