Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Yok onu biliyorum yorumlardan zaten. Fiyattan da belli. Yine de uyardığınız için saolun.

1 Beğeni

HB İthaki yüzde 50 indirim ve Ahmet Arpad çevirisi olan Kafka Babaya Mektup kitaplarından oluşan HB siparişim. Kitaplar 3 parça olarak kazasız belasız dün ve bugün geldi. Rahmet Yolları Kesti dün gelmişti, bu arada onu gelir gelmez okudum.

24 Beğeni

Alfa’nın kendi sitesinden yeni çıkanlar ve eksik Jules Verne kitaplarını aldım. Halifeler Köyü ikinci kez hediye geldi ben de birine hediye ederim bunu.

22 Beğeni

Bitiyor mu bugün? Bitiyorsa hangisi :smiley:

Kampanyayı kaçırmadan almak istedim. Zaten çok çok uyguna alabileceğim kitaplar arıyordum. Kampanya alanında görünce baktım, %40 indirimdeymiş 3 kitap kutulu set. Cüzdan aktifleştirme ve 10 TL yükleme indirim ile oradan 20 TL, 25 TL de kupon olunca, indirimsiz fiyatı 115 TL olan set 20 TL’ye geldi. Paylaşan arkadaşa teşekkürler. Yoksa gidip Katilbot Günlükleri serisini alacaktım.

3 Beğeni

Sabah bizim iti gezdirirken tasması koptu. Ona tasma aldım. 150/50 kuponu kullanabilmek için yanına Pegasusdan Dan Simmons Kabus ile Karen Armstrong Tanrı Savunusu kitaplarını aldım. Kitaplar bedavaya geldiği gibi tasma da ucuza geldi :slight_smile:

Tişikkirlir Tirindyil

5 Beğeni

Şu 75 TL üzeri 20 TL kampanyası falan bugün son diye biliyorum, en azından sitede öyle yazıyor. Yanıltmış olmayayım da. :sweat_smile: Sonra uğraşlarımız boşa gitmesin diye söyleyeyim dedim. :grinning:

bunu denedim kendi hesabımda ama kupon kullanmaya izin vermedi ya :frowning:

3 Beğeni

Bana da böyle oldu :frowning: .

1 Beğeni

Bana 25₺ hoşgeldin kodu tanımlanmıştı. Son günü bugündü, onu kullanmıştım. Koleksiyon kodunu daha kullanmadım. Ama o kodu kullananlar da olmuş bu set için. Bilmiyorum sizde neden böyle yaptı. Ara ara deneyin, belki şu saatlerde bir sorun falan vardır.

1 Beğeni

Hiç fikrim yok maalesef. Belli bir sayı sınırı olabilir belki.

1 Beğeni

Ötüken ve Yem Kitap alışverişlerim. Eganba’dan da verdim ama henüz gelmedi -_- Keşke Ötüken daha hızlı şekilde bassa klasikleri. Baskıları çok güzel. Karamazov Kardeşleri bu seriden okudum ve bir kerede bitti kitap. Edebiyatta Mimarlık ise ilgilileri için çok iyi. Fantastik evrenler de var(yüzüklerin efendisi, alice falan). Her biri için bir çizim yapılmış ve çok güzel yazılar yazılmış. İsteyen olursa içinden sayfa atarım :slight_smile: .

18 Beğeni

Cüzdanda o ürünü indirimle alabilecek kadar para olması gerekiyor. Örneğin set 65 liraysa 25 indirimle cüzdanda 40 tl bulunması gerek.

1 Beğeni

Son 3-4 günde verdiğim siparişler gelmeye başladık. Diğerlerinden sonra sipariş vermeme rağmen ilk teslim edilen paket tabii ki Prime ayrıcalığıyla Amazon’a ait.

Michel Zevaco, favori yazarlarımdan. Pardayanlar serisi desem belki çıkartırsınız. Özellikle her erkek okumalı. Yazarın Pardayanlar dışında hayli kitabı var. Malesef çoğunun yeni baskısı yok. Külliyatını özellikle sahaflardan topluyorum.

Kızılderili Masalları kitabının yanında gelen ayraca bayıldım. :heart:

Ötüken Neşriyat’ın kendi sitesinden ilk siparişim oldu. Ambalaj ve paketleme çok başarılıydı. Kitaplar sapasağlam geldi. Ayrıca bonus ayraç seti de cabası oldu. :clap:

Peyami Safa - Cingöz Recai serisini de böylece tamamlamış olduk. Artık Amanvermez Avni, Elegeçmez Kadri gibi yan polisiye kitaplarına dalıyoruz.

Ötüken Neşriyat’ın insanı Orta Asya’ya götüren nefis ayraç seti…

Son olarak N11’den Pegasus Yayınları’ndan sipariş verdiğim Kara Büyücü Üçlemesi var. Malesef paketleme çok kötüydü. Dış kutuyu baloncuğa sarıp, kargo poşetiyle yollamışlar. Dış kutuda ezikler vardı. Kargoda mı oldu yoksa bazıları daha önceden de böyle miydi bilmiyorum ama kitaplarda da ezik, hasarlar vardı. Özellikle 2. kitapta. Fotoğrafta siz de göreceksiniz. Ne yapmalıyım? Pegasus Yayınları ile mi iletişim kurmalıyım direkt?

Şimdi dün gece sipariş verdiğim Pegasus Witcher 7 kitap ve bugün sipariş geçtiğim Doğruluk Kılıcı serisi 6 kitap ile ilgili kitapların paketlemesi, kargo ve benim elime geçişine dair endişe duymaya başladım.

17 Beğeni

Evet N11 üzerinden Pegasus’a “Mağazaya Soru Sor” kısmından yazın. Yardımcı oluyorlar.

1 Beğeni

Doğum günüm nedeniyle babam istediğin kitapları al dedi ki ben de onu en fazla hem nasıl zorlamam maddi anlamda hem kendimi nasıl tatmin edebilirim diye düşündüm ve 2 tane olmayan Modern Klasik ve daha önce Alfa baskısı elimde olan ama sahilde unuttuğum okurken Draculayı tekrar aldım.

27 Beğeni

İlknokta’dan sepet hazırlıklarına başladım, son çıkanlardan ve seride eksik kalanlardan sepete atmıştım ki 332 rakamını görünce şoka girdim. Tamam şu anda indirim oranı düşük, %50 olunca azalacak bir miktar ama bu nedir ya altı üstü kitap alıyoruz.

Ayrıca sepete kendiliğinden şu set eklenmiş. %100 indirimli olarak görünüyor, belli bir tutarın üzerine hediye sanırım. Bende olmayan kitaplar olsa daha iyi olurdu,ayrıca müptela yayınlarıymış. Hediye hediyedir yine de, eşe dosta hediye ederiz biz de.
Siparişlerimizi genelde gelince paylaşıyoruz ama İlknokta için listeleri paylaşırsak daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Sonuçta indirim bir gün sürecek. Ben son halini verdiğim zaman paylaşacağım.
Herkese iyi alışverişler :hanci:

2 Beğeni

Ben İthaki kitaplarını devamlı denk geldikçe 2-3 kitap yeni çıkanlardan aldığım için eskilerden alacak çok nadiren bir şeyler oluyor. Bu nedenle İthaki sipariş listem çok artmıyor ama bu kez listemin fiyatını artıran "Büyük Medeniyet Savaşı… " kitabı ve adetini artıran ise 5 kitabıyla Anais Nin kitapları oldu.

15 Beğeni

Trendyol başlığı altındaki arkadaşlara ne kadar teşekkür etsem azdır. Bu iki kitabı çok istiyordum gerçekten de. Daha önce de telefon numaramı doğruladığım için 20tl cüzdan parası kazanmışım. Üstüne bir de 25tl kupon kazandım. Yani hiç ücret ödemeden iki kitaba sahip oldum. Tekrardan yardım eden herkese teşekkürler. Çok mutluyum! :blush: :hugs:

10 Beğeni

Yüzde 50 neden beklenmedi?

Tamam daha sipariş vermemişsin anladım.

1 Beğeni