Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

%50 beklerken bir süredir almamıştım ben. BKK
ve Karanlık Kitaplık serisinden eksikler oluştu. Kabaca böyle bir liste olacak ama Before Wathcmen’ler, Planetary falan eksik daha o kısma girmedim :slight_smile:

8 Beğeni

Anais Nin’in kitaplarını eklemişsiniz. Daha önce okudunuz mu? Nasıl bir yazar? Bende almak istiyorum da bilmediğimden kararsız kaldım.

Okumadım. İthaki modern dizi takip ettiğim kitap dizilerinden. Haklarında hiç bir fikrim olmayan yazar ve kitapları dizileri takip ederek, yayınlanan kitapları satın alıp okuyarak editörlerin beğenilerinin, o dizi içerisinde yayınlamaya değer gördüklerin kitapların iyi olacağını umarak satın alıyor okuyorum.

2 Beğeni

Bende öyle yapıyorum genelde. İthaki’nin serileri art arta basması görülmüş şey olmadığından ve bu kitapları da bir anda çıkarttığından, “demek ki herkes biliyor ben tanımıyorum” diye düşündüm :laughing: :laughing: Diğer kitaplardan fırsat kalırsa bende almayı planlıyorum.

1 Beğeni

Yanlış hatırlamıyorsam 2013 'de everest basmış. Aynı çeviriyi kullandıkları için hepsini bir arada basmışlar.

Uzun zamandır %50 indirimi bekliyordum. Daha çok kitap ekleyecektim ama Amazon’un ‘black friday’ indirimlerine az kaldı
ne kadar doğru bilmiyorum ama çok büyük indirim yapacaklarmış. Birde o güne özel hediye çekleri, yani o güne de biraz para bırakmak zorundayım.
O nedenle böyle bir sepet hazırladım.

9 Beğeni

Ayın 27’sine umarım indirimler kalır biraz çünkü kartım o zaman yenileniyor. fkkfkf

Cormac McCarthy kitaplarını tek tek eklemek yerine üçlü set olarak eklerseniz daha uygun olur.

16’sında tüm İthaki kitaplarında yüzde 50 indirim olacağı için tek veya set olarak eklemek bir şey değiştirmez.

1 Beğeni

Bende @alper gibi düşündüm. %50 'den daha fazla indirim yapmayacakları için aynı fiyata gelecek.

2 Beğeni

Böyle güzel güzel sepetler yapıyoruz ama umarım ilknokta kendini paketlemede değiştirmiştir. Geçen indirimdeki gelen kargoları hatırlıyorum da alışveriş yapmaktan vezgeçiyorum. Bakalım neler olacak.

Ben ilknokta dan bu ay 6 kitap aldım 3 sipariş halinde kutulaması ve hızı çok iyiydi, daha önce ilknokta indirimdeyken hiç alışveriş yapmamıştım umarım düzgün gelir.
Bazen amazon dan çoklu alışveriş yaparken siparişimi 3 veya 4 'e bölüyorum çünkü amazon büyük kolilerde gönderdiğinde kutu kargoda daima yırtılmış ve hasar görmüş oluyor. Belki bu siparişi de 2’ye bölerim.
Sizde deneyebilirsiniz. Daha özenli geliyor tâbi kargo ücreti ek olarak çıkartmazsa. :thinking:

3 Beğeni

Bende böyle bir sepet hazırladım. 4 kitaba %35 indirimli bile bakınca fiyat ürkütüyor. Her sene üstüne koyarak ilerleyen zamlar umarım son bulur.

7 Beğeni

Tanımlanan 10 dolar ile ilk siparişi verdim. Sıra ikincisinde artık :star_struck:

7 Beğeni

Geldi iki gözümün çiçeği :grimacing:

28 Beğeni

Kondisyonu sanki yeni ürün değil gibi. İkinci el mi almıştınız Amazon’dan?

Uzun süredir istediğim bir setti. Çok mutluyum :smiley:

4 Beğeni

Bu ay Amazon ve KırmızıKedi’den daha çok Osmanlı Devleti’nin kuruluşu ve askeri tarih üzerine gerçekleştirdiğim alışverişim. Okuma süreci de verimli olur umarım :slight_smile:

31 Beğeni

Ne yazıkki sıfırdı. Kitap çok kalın. Sanırım biraz yıprandı yolda. 1200 sayfa kitap :sweat_smile:

Sağlık olsun, gelmesi bile iyi birşey :slight_smile: Güle güle okuyun. Okuduktan sonra bizleri de bilgilendirirseniz sevinirim.

1 Beğeni