Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Nereden nasıl alıyoruz bunu acabaaaa? Ben kaçırdım sanırım bu konuyu :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Amazondan aldım ama gümrükten gelirken kutulamayı bozmuslar tabi taşınırken de biraz yıpranmış. Başta iade edecektim ama vazgeçtim tekrar aynı şekilde gelebilir ve boşuna 2 ay gecebilir. Zaten çok sevdiğim bir arkadaşımın doğum günü hediyesi olarak aldığı bir şeydi.

İçeriğe bayıldım ama. Bildiğin yıldızlar geçidi. Şu kitabı Türkçe ciltli vs. basmış olsalar ben 250 lira verirdim.

3 Beğeni

250 tl’yi duyan yayınevleri anlık:

22 Beğeni

Harika görünüyor zaten ben de bir ara incelemiştim ama gümrükten dolayı Amazon’dan alışveriş yapamıyorum daha doğrusu yurt dışından. İşten dolayı pek esnekliğim olmuyor sorun vs çıktığında ilgilenemeyeceğimi düşünüp sadece Türkiye’den alışveriş yapıyorum.
Harika görünüyor, güle güle okuyun. Deformelere takılan biri değilim, görüntü rahatsız etmedi beni o yüzden:)

1 Beğeni

Valla basılsın da zaten tek cilde Türkçe sığdıramazlar muhtemelen iki cilt olur. Kesinlikle alır herkese de aldırırım.

@yavanna kitaplarda gümrük vergisi yok. Onu düşünüyorsan düşünme. Ama paketleme rezalet açıkcası kutuya koyup yollamışlar direkt. Ben normalde takılırdım ama hem hediye, hem 2 ay sürecek iade edilip yenisinin bana gelmesi, hem de belki daha kötü halde bile gelebilir çünkü kitap cok kalın ve sayfaları kopya kağıdı gibi olmasına rağmen kalın yani.
Ben de sorun çıkmadı gümrükte vesair 20 gün falan sürüyor gelmesi sadece.

2 Beğeni

Yok vergisinden değil ya, ihracat yapan bir firmada çalışıyorum, noktası virgülüne kadar aynı rapor bi kapıdan geçerken diğerinden geçemiyor bazen, gümrük ile alakalı herhangi bir problem beni “cringe” edebilir:)

Charles Dickens koleksiyonu yapmak istiyorum hatta var da ama hepsi ayrı yayınevlerinden.Bütün eserlerinin çıktığı ya da çıkmaya devam ettiği bir yayınevi var mı?Hangi yayına baksam 2,3 kitabı vat sadece

İndirim zamanı kitap çıkarması. Bunun haricinde ingilizce alacağım kitaplar dışında bu aylık alışveriş kotamı doldurmuş oldum :blush:

19 Beğeni

Bir sahaf çıkartmasıdır.

24 Beğeni

Kitapyurdu siparişim. Jetteslim diye ilk kez duyduğum bir kargo şirketi en hızlı ve ucuz seçenek olarak görünüyordu. Korka korka siparişi verdim. Neyse ki hiçbir sıkıntı olmadan ulaştı.

23 Beğeni

Dünyanın Öteki Ucu’nun ve Çolak Kral’ın sırt kısımlarının uyumsuzluğu kimin fikriydi acaba :joy:

Gerçekten çok kötü görünüyor :roll_eyes:. Neyse ki boyutları tutturmuşlar.

5 Beğeni

Üçüncü kitapta bari tuttursalar uyumu. :sweat_smile:

İkinci kitabın kapak puntosu vertigo sebebi resmen.

2 Beğeni

Ben ilk kitabı daha yeni sipariş ettim de, seversem okuyacağız artık ne yapalım. :sweat_smile: Sanderson’ın puntoları da çok küçük. :smile:

Sanderson’ın ingilizce kitaplardaki puntoları da mı küçük? Orjinal dilde varsa elinizde bir sayfayı çekip atabilir misiniz?

O baskıya göre değişir. Lakin ya ikiye bölüyorlar ya da kalın yapıyorlar kitapları o yüzden küçük olduğunu sanmıyorum.

2 Beğeni

Bende Türkçe baskıları var ama arkadaşın da dediği gibi bazen iki kitaba bölüyorlar, o zaman punto boyutunu normal yapabilirler.

1 Beğeni

Türkçe baskıları biliyorum, ne yazık ki gördüğüm zaman okuma isteğim de kaçıyor :joy: Umarım bir değişiklik olur da yayınevinde, sipariş listemizdeki kitaplara Sanderson’ın kitaplarını rahaaat rahat ekleyebiliriz.

1 Beğeni

Artık değişse de alamam valla, zaten zar zor aldım hepsini ikinci el veya indirimden. :sweat_smile: