Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Bende Türkçe baskıları var ama arkadaşın da dediği gibi bazen iki kitaba bölüyorlar, o zaman punto boyutunu normal yapabilirler.

1 Beğeni

Türkçe baskıları biliyorum, ne yazık ki gördüğüm zaman okuma isteğim de kaçıyor :joy: Umarım bir değişiklik olur da yayınevinde, sipariş listemizdeki kitaplara Sanderson’ın kitaplarını rahaaat rahat ekleyebiliriz.

1 Beğeni

Artık değişse de alamam valla, zaten zar zor aldım hepsini ikinci el veya indirimden. :sweat_smile:

İngilizce ayrılmış versiyonları bende mevcut. İkiye bölünmüş baskılarında puntolar normal ama tek cilde dair bir fikrim yok, tahminimce mass paperback ise boyutları küçüktür.

1 Beğeni

Bu ara ingilizce sipariş edip okumak istiyorum da dili hangi düzeyde acaba kitabın? Benim ingilizcem orta-üst düzey, sorun yaşar mıyım acaba?

Bir iki sayfa atabilirim isterseniz ona göre karar verebilirsiniz bence.

1 Beğeni

Sevinirim gerçekten :slight_smile:

@Hayalperest0 Ben 2021’in ilk aylarına kadar artık yokum,2 absolute ile baya eksiye girdim.Black Knight’dan sonra dayanamayıp bu fıstığı da aldım,kitabın kendisine özel kupon ve hesaptaki kuponla birlikte daha uyguna geldi,tabi can yakmadı değil…Sana başarılar diliyor ve çekiliyorum,bol şans. :joy:

4 Beğeni

Allah kolaylık versin :joy: Ben daha yeni başladım :sweat_smile:

1 Beğeni

1 Beğeni

tenor-1

1 Beğeni

İkisini de ikinci el aldım ama Red Kit’in durumu biraz kötüymüş,neyse.

8 Beğeni

İdefix siparişim geldi. Tavsiye üzerine Deneme Özel Sayısı’nı aldım, Roman Özel Sayısı’nı da görünce alasım geldi. Daha önce hiç dergi okumamıştım, umarım beğenirim.

9 Beğeni

Dune Graphic Noveli çıkıyormuş.

6 Beğeni

Bunu gerekli şeyler Türkçe’ye taşır mı acaba :thinking:

1 Beğeni

Yani Dune ithakiden çıkıyorsa, bunun da ithakiden çıkma ihtimali yüksek olabilir bence. Özellikle ithakinin son zamanlarda çizgi romanlara da el attığını düşünürsek.

2 Beğeni

Trendyol siparişim:

İlk kez pazar günü bir kargom geldi. Kargonun paketlemesi de iyiydi. Ciltli kitabın şömizi biraz yıpranmış ama neredeyse bedavaya aldığım için önemli değil.

14 Beğeni

Gönderi masraflarını iade edeceklerine dair onay aldıktan sonra ilk siparişimi geçtim Amazon’dan :slight_smile:

4 Beğeni

Bu 10 dolar kodu hangi amazonda geçerli acaba? Amazon.uk mi amazon.com (Amerika oluyor sanırım) mu yoksa?

Amazon.com bana iki kere tanımlandı. İlk siparişimde 10, ikinci siparişimde 10 olarak.

1 Beğeni