Teşekkür ederim. Ben de bir koşu bakayım o zaman.
Kasım ayının ilk siparişleri
- Paul Auster - New York Üçlemesi (Mini Kitap)
- Nabızâde Nazım - Karabibik
- Giovanni Papini - Kaçan Ayna
- Herman Melville - Kâtip Bartleby
New York Üçlemesi’ni uzun zamandır okumak istiyordum. Can Yayınları’nın Minikitap serisinin nasıl olduğunu görmek için bu kitabı bu seriden aldım.
Karabibik, İş Bankası Kültür Yayınları Türk Edebiyatı Klasikleri’ni takip ettiğim için satın aldım.
Kaçan Ayna ve Katip Bartleby kitapları, Babil Kitaplığı’nın bendeki eksik parçalarıydı, bunlarla birlikte seri tamamlandı👍
Sizin adınıza çok sevindim,Hellsing’in iki deluxe baskısını almayı bende çok istiyorum.Ek olarak söyleyeyim 3. ve son deluxe baskısı 2021’de gelecek.Sizin Hellsing gelince fotoğraflarını atarsanız çok sevinirim.
Kaçan Ayna tükenmiş gözüküyor bir çok yerde siz nerden aldınız acaba?
Evet tam olarak bu sebepten, bütçeyi çok yormasın diye Hellsing’i seçtim Elime geçince fotoğraf paylaşırım
Kitapyurdu siparişim. Hocalarımız uzaktan eğitimde ders anlatırken sunuya yazılı kaynak koymadıkları için birinden birkaç kitap tavsiyesi alarak liste oluşturmuştum. Çoğunluğu aslında dersler için aldığım ve daha sonra kendim okuma yapmak istediğim için elimde bulundurmak istediğim kitaplardı. İçlerinde çalışma ve araştırma yapmak için gerçekten güzel kitaplar mevcut; alana meraklılar bir baksın derim. Watchmen Başlangıç ile İthaki bilimkurgu kitaplarını da İlknokta’dan alacaktım fakat @yates232 sağ olsun KY’de de indirim olduğunu söyleyince hepsini tek bir yerden alayım dedim. Son zamanlarda çok kitap girdi eve. Malum evdekilerin gözüne batmaya başladı biraz (biraz mı?) . Tek kargoyla kapatmış oldum işi. Kitap indirimleri başlığını kendime yasaklıyorum bundan sonra.
Oniki kitabı her yerde tükenmiş olarak gözüküyordu. Sahaflarda ise sararmış ya da yırtık satılıyordu. Umarım sağlam gelir. Böylelikle Danilov Beşlemesi tamamlanmış olur. Hem de 32,77 TL’ye
Stoktan kitapta Danilov Beşlemesinin kitapları da birer ikişer var. Siteden hiç alışveriş yapmadığım ve daha önce duymadığım için de güvenip alışveriş yapmamıştım. Siz alışverişinizde herhangi bir sorun yaşamadınız sanırım değil mi?
Son aldığım kitap Bir Jestler Komedisi Felipe Alfau Çok eğlenceli bir dili var. Yeni tanıştığım bir yazar ve sevdim. Lunarito karakteri nedense ilgimi çekti… Eğer okumayan varsa kesinlikle tavsiye ederim.
Bu sene keşfetmiştim siteyi. Buradan 3 sefer alışveriş yaptım ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Saat 15:00’a kadar satın alımlarınızda AYNI GÜN KARGO olayı da var ve hakikaten de bunu uyguluyorlar.
İlknokta indiriminden hariç bu ay aldıklarım. Baktım da çok karışık türden kitaplar almışım her telden var
Birisi lütfen söylesin Charles Dickensların toplu olarak basıldığı bir yayınevi var mı cidden?Çoğu yayınevinde en fazla 3-4 kitabı var,başka da yok.Bununla beraber 7.farklı yayınevi Dickensım oldu.Kafayı sıyıracağım görüntüden. (Eray 2.el gördüğünüz üzere)
Daha bugün tükenen kitapları nasıl nerde bulabilirim diye düşünürken Bursa Bkm kitabevine bir gidip bakayım dedim ve neredeyse tüm kitaplar vardı çok mutlu oldum görünce şimdilik ben de olmadığından emin olduğum bu 3 kitabı aldım
Bu da rafı çekeyim dedim ama hem yamuk hem de bulanık çekmişim
İş Bankası eserlerini basacağını söyledi ve şu ana kadar 2 kitabını bastı. Yky’de de 2 kitabı var. Alfa’da var daha önce basılmamış bir eseri sanırım. Ayrıca bir iki kitabını daha bastı Alfa. İthaki de ünlü bir eserini 2 cilt halinde basmıştı. Külliyatının tamamının bulunduğu bir yayınevi yok diye biliyorum. Şimdilik bu dediğim yayınevlerine bakabilirsiniz.
hepsinden teker teker var ama nedense adam 2 yüzyıl önce öldü,hala eserleri toplu halde bi yayınevinden çıkmadı külliyat olarak.Günahı neydi adamın sülalesinden bi Viserys psikopatı çıkması hariç fkf?
Trendyol’un koleksiyon ve cüzdan kodlarıyla Nevernight serisi + Çolak Kral + Kayıp Cennet kitaplarını almıştım, hem bir türlü kargoya verilmedi, hem de fikrim değiştiği için onu iptal edip Katilbot Günlükleri’ni sipariş ettim. 20 cüzdandan, 25 de koleksiyon kodu olarak tamamen ücretsiz bir şekilde almış oldum seriyi. Koleksiyon kaydetme konusunda yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Yıl sonuna kadar kitap almamaya karar vermiştim ama ilknokta.com da bugün için geçerli olan ithaki kitaplarında %50 indirimi değerlendireyim dedim.
Ölümün Sonu
Dune Sapkınları
Kallokain
Tanrının Gözündeki Zerre
Kent
Ben, Efsane
Yokuştaki Salyangoz
Uzun Savaş
Trendyol kupon + cüzdanla Dune Sapkınları’nı 13₺’ye almış oldum. Kupon olayında katkısı geçenlere teşekkürlerimi sunarım
Hocam ben de bunu almayı düşünmüştüm aslında. Ama bu kutulu olan set, seri aslında 5 kitap, İthaki 4 kitabı çevirip 4 kitaba kutu yapmış. 5. Kitap da yakında çevrilecekmiş. Aynı fiyata kutusuz olan da var. 5. kitap da çıktıktan sonra kutusunu kitap fuarlarından alabiliyoruz sanırım. Neyse, iyi okumalar ben de almak istiyorum seriyi.