Kutusu çok önemli değildi benim için, hatta fark bile etmedim alırken.
6 kitap diye biliyorum seriyi, Goodreads’tan gördüğüm kadarıyla. 6.sı daha çıkmadı ama
Arkadaşlar İlknokta indiriminden faydalanıyım dedim Yabancı yayınlarından sevdiğiniz güzel kitaplar var mı? Öneri almak isterim. Teşekkürler.
6.sı 2021’de bekleniyor:
Expected on April 27, 2021
Ben de dertleniyordum o kargo parası ödenir mi diye sayende kargoyu beleşe getirdim.
Rica ederim,adınıza sevindim.20 dolara kitap alıp kitabın yarısı kadar ücreti kargoya ödemek gerçekten sıkıntı yaratıyor,şükür yardımcı oluyorlar.
Johnny Silahını Kaptı sahaftan, çizgiromanlar ise Edessa Kitabevi’nden. Bu arada Bone’un kağıt kalitesi sanırım yüksek zira aşırı ağırlar.
Fableheaven @Ozgur’nin tavsiyesi, ayrıca @Agape’nin de favorilerinden. Arada canım şöyle masalsı bir şeyler istediğinde okurum diye aldım.
Diğerleri ise eksik serilerin son kitapları zaten. Beni Drizzt’in son kitabı konusunda bilgilendiren @Pyrewrath’a da ayrıca teşekkür ederim
Siz forumda kitaplığınızı ilk paylaştığınızda raflardaki boşlukları doldurmanız konusunda motive edilmiştiniz. Şimdi dikkat ettim de bir rafta ikinci sırayı yerleştirmeye başlamışsınız. Rıhtım ailesi benim gibi bir kişinin daha raflarını doldurmuş, sevindim.
Fablehaven benim de listemde. Keyifli okumalar dilerim, okuduktan sonra yorumunuzu da bekliyorum.
Benim önerim, Hava Uyanıyor serisi olur. Konusuna bakın isterseniz Google’dan. Yabancı Yayınları’nın sayılı güzel serilerinden biri.
Trendyol siparişim geldi.Zamanında Tüfek,Mikrop ve Çelik kitabını almıştım,okumadan arkadaşıma hediye etmiştim.Fiyatı 105’e inmişken alayım dedim.Ayraçlar çok güzel.Pegasus gerçekten çok pahalı kitaplara sahip ama en azından kaliteli basıyorlar,birileri gibi ince kapak 500 sayfa kitaba 40-50 TL istemiyorlar.
@isos81 Sizin gibi benim listemde de Fableheaven serisi @Agape 'nin etkisiyle var, uzun zamandır forumda çok duyuyorum,attığınız resimleri görünce canım çekti,kesinlikle en kısa sürede temin edeceğim.
Katılıyorum gerçekten kitaplar son derece ağır, Y Son Erkek serisinden daha kaliteli baskı olarak.Ben Y’yi okurken 2-3 kitap sırtından ayrıldı,Bone’da zorladığım halde en ufak hasar oluşmadı.Çok iyi bir tercih yapmışsınız.
Evet öyle olmuştu, hatta yanlış hatırlamıyorsam o motivasyon da @Agape’ye ait idi
Aslına bakarsanız daha bir sürü yerim var, masadan dolayı görünmüyor alttaki boş raflar. Kitapların 2. rafta durması tamamen benim üşengeçliğimle alakalı Bir ara düzenlemem gerek tüm rafları.
Çok teşekkürler. Yakın zamanda olmayabilir ama okuduktan sonra memnuniyetle
Sahaftan iki kitap aldım. The Wordsworth Book Of Horror Stories adından da anlaşılacağı gibi bir öykü derlemesi. İçinde Bram Stoker’dan Balzac’a, Charles Dickens’dan Poe’ya, Arthur Conan Doyle’dan Robert Lous Stevenson’a kadar birçok yazarın korku öyküleri bulunuyor. 1200 sayfa koca kitap. 25 TL’ye aldım. Nadir’de 30 35 TL’ye falan da var. İsteyen bir göz atabilir. The Trigger’da Arthur C. Clarke’ın, jammer benzeri bir cihaz ile dünyadaki tüm silahların bir anda işlevsiz hale gelmesi sonucunda olabilecekler üzerine kurgulanmış bir romanı.
Witcher’ın daha güzel bir ayracını yapamazlar mıydı… İlla o kırmızı kitapları koyacaklar bir yerlere. Tabii bende bunlar bile yok. İyi okumalar.
Witcher ciltleri gördüğüm en kötü tasarımlardan kesinlikle. Sırf o yüzden seriyi tamamlamak, okumak içimden gelmiyor resmen. Olacak iş değil. Kırmızı yerine ne bileyim bordo falan yapsaydınız bari madem karar verdiniz. Böyle olur mu ya.
Teşekkür ederim,keşke daha güzelleri olsaydı ama eldeki ile yetinmekte fayda var.
@BiblofilYouTube Kesinlikle katılıyorum…Hatta benim isyanım bir tık daha fazla,o kadar seriyi ciltli basan Pegasus neden Withcer’ı ince kapak bastı hala anlam veremiyorum.
Keşke harika bir kapak tasarımı ve ciltli şekilde ayrı bir baskı daha yapsalar…
Bir ara öyle bir söylenti vardı. Ben de almak için onları bekliyordum ama pek umudum kalmadı.
Sırf o kötü kapakları yüzünden seriyi almadım ben iyi mi yaptım kötü mü yaptım onu da bilmiyorum. Çünkü fiyatı sürekli artıyor, ben de farklı kapaklarla basılır diye umutla bekliyorum.
Bu arada @narpal ile de aynı sebepten bekliyormuşuz
@Who_Sametto’nun dediği gibi ciltli basılsa daha güzel olur.
Ciltli baskı haklarını genelde karın kası yapmış 16 yaşındaki yakışıklı çocukları kapaklarına taşıdıkları gençlik kitaplarında kullanıyorlar. Bunu sadece Pegasus için söylemiyorum ve suçlamıyorum bu arada. Hatta güzel kitapları ciltli basan bir yayınevi o açıdan memnunum aslında. Diğer gençlik kitaplarını ise satıyorlar demek ki lafımız yok. Sadece bir durum tespiti.