Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Geraltın da kaslı fotolarını bulamazlar mıydı sanki. :smiley:

3 Beğeni

1 milyon satış rakamına ulaştıracak kapak resmi hazır aslında.

images (1)

5 Beğeni

Malum fotoğraf herkesin kafasında canlanır diye düşünmüştüm… :smiley:

Satışları olumlu etkileyecekse itirazım olmaz. Sonuçta kapakta Geralt var mı var. Ha ben alamam o ayrı.

1 Beğeni

Aslında kaslı genç fotoğrafı olayını eleştirmiştim ama böyle çıksa o da olumlu :stuck_out_tongue: Kırmızıdan iyidir valla.

3 Beğeni

Witcher gayet iyi satıyor diye biliyorum,ben hala çok satan kitapların -Örnek olarak,Harry Potter yıl olmuş 2020 hala ince kapak basılıyor- neden ciltli basılmadığını anlamıyorum.Witcher çok satıyor üstüne ince kapak baskıda zaten pahalı,onun yerine 5-10 tl fazladan ücret isteyip Pegasus’un diğer serilerindeki gibi çok kaliteli ciltli bir seri çıkarabilirler diye düşünüyorum. :hanci:
@Everfever Siz ne dersiniz beyefendi,ufukta şöyle güzel -ciltli- bir haber yok mu? :grin:

2 Beğeni

İyi satıyordur elbette. Dizi falan derken zaten iyiden iyiye coşmuştur ona lafımız yok da bu baskı yerine çok daha iyi bir baskı yaparak bizler gibi işin koleksiyon tarafına da ehemmiyet veren insanları da yakalayabilirler. Yani seriyi toplayacağı olmayanları bile yakalarlar emin olun.

Bu hislerin benzerini epsilon için (İblis Döngüsü) yaşıyorum. Onlar da yine güzel bir kapak tasarımı ve baskıya sahip olmalarına rağmen, ciltli basmıyorlar. Bu seriler ciltli baskıyı hak ediyor.

Kızıl İsyan serisi’nin satış durumu nedir mesela oradan bir fikir edinebilirler.

3 Beğeni

Amazon, İlknokta, Trendyol, D&R ve sahaf karışık. İçimizdeki Şeytan ile Küçük Prens zaten vardı fakat Türk Edebiyatı Klasikleri ile Modern Klasikler serilerinde bulunmalarını istediğim için yeniden aldım.

21 Beğeni

Karantinamın 12 günü kaldığı için şu aralar pek bir şey diyemiyorum :slight_smile:

Not: Çok şükür iyiyiz. Evde, ailecek hafif semptomlarla atlatıyoruz.

(Karantina şartlarından bağımsız bir şekilde Witcher ciltli baskısı hakkında: Bu konuda bir planımız vardı ama Mart 2020 başından itibaren tüm planlarımız altüst oldu. Henüz Fırtına Mevsimi’ni bile basamadık. Fırtına Mevsimi de basıldıktan sonra tüm kitapları kutulu, ciltli, haritalı, çok güzel bir baskıyla basma planımız var ama benim üzerimde öyle bir lanet var ki halka açık bir şekilde övdüğüm kitabın, verdiğim haberin ömrü iki hafta olmuyor, bir bela buluyor onu.)

17 Beğeni

Pegasus’un böyle bir planı varsa mutlaka gerçekleşir diye düşünüyorum. Ben beklemeye devam edeceğim.

Bu arada geçmiş olsun @Everfever Umarım sağlığınıza kavuşursunuz.

3 Beğeni

Geçmiş olsun, umarım bir sıkıntı olmadan atlatırsınız.

@Blackheart ben de bekleyenler kervanına katılayım.

1 Beğeni

Geçmiş olsun hocam, sağlığınıza kavuşun da sonrası gelir elbet.

Çok geçmiş olsun,umarım en kısa sürede atlatırsınız. :slightly_smiling_face:

@Blackheart 'a katılıyorum,dediğiniz cümle dahi yeterli benim için.Umarım gerçekleşir ve şöyle bir Witcher baskısı görürüz,cevap verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.:raised_hands:

1 Beğeni

Öncelikle çok geçmiş olsun.

Bu vesileyle ben de size bir kez daha Hyperion ve Nevernight 3. cildi sorsam? :angel:

3 Beğeni

Çok geçmiş olsun. En kısa sürede iyileşirsiniz umarım :pray:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşmenizi umarım.

1 Beğeni

Mini bir Trendyol\ Kırmızıkedi alışverişi. Hepsi 48₺ tuttu ve sağlam geldiler. Trendyol üzerinden kırmızıkedi yayınevinden yaptığım üçüncü alışveriş oldu ve hiçbirinde de sorun yaşamadım.

12 Beğeni

Bizim kobo işi yalan oldu :expressionless: Aa cidden mi diyesi geliyor insanın. Normalde Fiyat etiket politikalandırma gereği 10.maddesinde yazar. Tüketici heyetine başvursam mı başvurmasam mı diye düşünüyorum şu an.
( MADDE 10 – (1) Malın satış fiyatı ile kasa fiyatı arasında fark olması durumunda tüketici lehine olan fiyat uygulanır.)

Too good to be true idi zaten. Sağlık olsun.

4 Beğeni

Başvurmak beş dakika kazanmak paha biçilemez :joy: