Böyle durumlarda satıcının satışı iptal etme hakkı var. Tüketici hakem heyetine başvursanız da olumlu bir sonuç alamazsınız malesef. Madde 10 ise bir mağazadan etiketin üstünde 100 tl yazan ürünü alıp parasını ödemek için kasya gittiğinizde size “aaa pardon bu 200 TL’ymiş” diyemezler. 100 TL’ye alabilirsiniz o ürünü. İnternet alışverişleri ile ilgili değil bu madde.
Geçmiş olsun, ben bile merak ediyordum gelecek mi diye.
Aslında e okuyucum mevcuttu. Ama eski olduğu için zaten yeni almak istiyordum. Bir fırsat dedim aldım. Bende merak ediyordum gelip gelmeyeceğini ki zaten tahmin ediyordum böyle olacağını. Beni sinirlendiren faturalandırılmış bir ürünü yaklaşık 1 hafta sonra ben mesaj attıktan sonra bilgilendirmeleri. Ayrıca sanırım ürün kampanyası n11 fırsatlarında da geçmiş. Bakalım cevap bekliyorum ama hayaldi hayal kaldı sanırım
Çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize. İnşallah kazasız belasız atlatacağız.
@isos81 Nevernight 3’un akıbetini bilmiyorum ama Hyperion çok az kaldı. Son kontrolleri ve onayları kaldı yanılmıyorsam.
Ciltli gelecek mi peki Hyperion? Etiket fiyatı diğer seriler gibi 99 falan olursa bittik
Düzdünya mı gördüm?
Ne güzel bir hatırlatma oldu, 2 boyutlu bir dünya tasviri ile 3 boyutlu hayatımı ne sorgulatmıştı, okurum bir daha.
Kitabı daha önce de görmüştüm ve konusunu beğenmiştim. Diğer kitap ile satıcısı aynı olunca dayanamayıp aldım.
İlk kez Amazon.nl ‘den sipariş verdim ve az önce geçti elime. Günün tek güzel olayı benim için bu. Amazon Türkiye kadar hızlı değiller, pazar günü verdiğim sipariş az önce saat 20.00’ da geldi. Hasarsız.
Güle güle okuyun. Kitapların dili İngilizce olması ilgimi çekti. Amazon NL’de de Amazon US’te olduğu gibi kargo ücretsiz/iade konusunda destek oluyorlar mı?
Uzun zamandır Ramses serisini uygun fiyata arıyordum. Birkaç ay önce yaklaşık 60-70 TL’ye satanlar vardı tek tük ama ben alana kadar satılmıştı. Sonra da fiyatlar birden uçtu.
Şu an 300’e satan bile var. En ucuz da 100 civarı görüyordum. Ama iyi ki şimdiye kadar almamışım.
Geçen tesadüfen aklıma geldi seri ve tekrar Nadir’e baktığımda bir sahafın son 4 kitabı 25 TL’ye sattığını gördüm. Son kitap tek başına bu fiyatta satıldığı için şaşırıp sahafla iletişime geçtim.
Aldığım cevapta da kitaplarda okuma açısından sıkıntı olmadığı, Remzi’nin eski kitapları çok kaliteli basılmadığı için bu fiyata koydukları yazıyordu. Serinin “piyasa değerini” mi bilmiyorlardı yoksa okur dostu olup fırsatçı olmadıkları için mi bu kadar uygun fiyat biçmişlerdi bilemiyorum ama cevap alır almaz sipariş ettim.
İlk kitabı da en ucuz satan sahaftan sipariş ettim ve seriyi 32 TL’ye almış oldum. Bu kadar uyguna satın aldığım için hala şaşkınım. Umarım hayattaki tek şansımı burada kullanmamışımdır.
Teşekkürler. Evet, bütün Amazon’lardaki gibi. Ben Hollanda’dayım bu arada. Türkiye’ye vermedim siparişi.
Şimdi daha net anlaşıldı, teşekkürler
Trendyol / Kırmızı Kedi alışverişi büyük hayal kırıklığı oldu.
Sipariş ettiklerim ve bana gelenler . Bakınız fatura
Kırmızı Kedi’de ex falan var da bana sübliminal mesajlar gönderiyor galiba.
Ben 15 yaşında okuldan istenilenleri söyleyip,bana Gri’nin Elli Tonunu yollamışlardı dkjd.
Hocam evliyseniz eğer kaderin bir işareti olarak da yorumlanabilir.
Hayırlı olsun, cidden çok uygun olmuş. İlk kitap bende vardı fazladan, haberim olsa hediye ederdim. Gerçi siz de bedavadan biraz pahalıya almışsınız
Bakalım beğenecek misiniz, merakla bekliyorum yorumlarınızı.
Ramsesin bazı kitaplarını ucuza bulsam da bazılarını hiç bulamıyorum ya.Bakalım ne yapacağım?
DK bir süredir özensiz kitap kapakları konusunda.Murakamiler zaten paintle yapılmış,Grange a psikopat buldukları bütün görselleri yapıştırıyorlar…