Çok teşekkürler, düşünmeniz bile yeter.
Umarım beğenirim. Konusu ilgi alanıma girdiği için ve zamanında çok ünlü olmuş bir seri olduğu için beklentim yüksek ama karşılayacağını düşünüyorum.
Sahafları sık sık yoklamak gerek, biraz şans işi.
Çok teşekkürler, düşünmeniz bile yeter.
Umarım beğenirim. Konusu ilgi alanıma girdiği için ve zamanında çok ünlü olmuş bir seri olduğu için beklentim yüksek ama karşılayacağını düşünüyorum.
Sahafları sık sık yoklamak gerek, biraz şans işi.
20 yaş meselesinden etkileniyorum maalesef ki Bakırköyde Ramses bulacağımı sanmam
Nadirkitap tarzı internet sitelerini kastetmiştim.
Baktım da 150 tl falan cidden. Zebramadon ucuza sadece mavi kitabı bulabildim.
@Who_Sametto ve @isos81 Fablehaven tamamsa diğer önerilere geçebiliriz demektir.
Kara Çınar serisi tamam mı?
Belgariath ne yapıyor?
Çevik Atmaca’dan haber var mı?
Diskdünya… tamam tamam.
Kara Çınar ve Belgariath uzun zamandır listemde ama almak nasip olmadı,şimdi bu attığın mesajın gazıyla onları 2021’in başlarında kesin alacağım.
Özellikle şu kitap hakkında duyduğum yorumlar çok güzel:
Diskdünya ve Zaman Çarkı çok istesem de bulaşmak istemediğim 2 seri.
Diskdünya hakkında o ne biçim cümledir. Sandık yutar seni vallahi.
Beni kurbağaya dönüştürmeden önce söyleyeyim,sebebi uzunluğu…
Ama yalan yok bir ihtimal seneye başlayabilirim,hem belki kurbağaya dönüşmekten kurtarır,kurtarır değil mi?
Bakış açın yanlış ondan oluyor hep. Uzunmuş gibi düşünme, seri seri alırsan en çok 5 kitap olarak bakarsan hiç de uzun gelmez. Okuma sırasına göre gideceksen de beşer beşer alabilirsin. Zaten ilk beşliyi okuyunca kendini ikinci beşliyi alırken bulursun. Bazı kitapların tükenmekte olduğunu belirtmekte fayda var.
Ayrıca Babil Kitaplığı da tükenmekte olan bir diğer seri.
Erteleyenlerin dikkatine!
Not: Kurtarmaz.
Ekleme: Konusu açılmışken @Waxillium kaçıncı kitaptasın?
Bende bu seriyi alacaktım ama kimi tükenmiş Eksik kalmasın diye al(a)mıyorum
Kırmızı Kedi’nin fiziki mağazalarında tükenen kitapları bulmak an itibariyle mümkün fakat baskı yenilemesi konusunda olumlu bir dönüş olmadığından belki de senelerce edinememek var. Etraflıca bir düşünün derim.
Diskdünya’da hangileri tükeniyor? Yolun çok başındayım daha. Yarım kalacaksa ümitlenmeyeyim seriyi bitireceğim diye.
Sağım solum belli olmaz benim. Bir sonraki alışverişimde alabilirim 6 kitap eksik kalacak ama dediğiniz gibi daha sonra fiziki mağazalara gidip oradan bulabilirim.
Bir-iki tanesi tükenmiş vardı ama sanırım yeni baskıda sorun yok. Sadece zaman alabilir.
@MelihAntepli Geciktiği her gün karaborsacılar topluyor kitapları haberiniz olsun. Sonra çok yüksek miktarlara almak zorunda kalmayın. Tükenenlerden edinip diğerlerini ertelemek şu aşamada mantıklı olabilir.
Ben hâlâ Tırpanlı Adam’dayım
Yüzde 40 indirimli olarak 8 kitap sepete ekledim yine de 200 küsur lira tuttu.
Bende seriyi severek okuyorum ama devamı gelmeyecek gibi…
Almışsın sonunda hayırlı olsun,İthaki’nin Dune baskısı ile yan yana koyunca okuyasın gelmiyor bizdeki baskıyı…