Dayanamadım ilknokta.com’dan tam set aldım. Ucuz buldum sanırım.
Eganba siparişim. Bir kitabı temin edememişlerdi. Kargoya verdiler ama gelecek. Ekinokslar kuşe kağıda basılmış ve ağır. Keşke ciltli olsaydı dedirtti. Ama yine de çok güzel . Bu arada son zamanlarda Yurtiçi verilen siparişimi hemen ertesi gün getiriyor. Nazar değmesin, maşallah.
Geçen sene miydi acaba tam hatırlamıyorum ama fuarda 3 al 2 öde kampanyası + yüzde 40 indirimle almıştım hepsini. Gerçekten çok zam yemiş.
@Waxillium Ben Küçük Tanrılar’a kadar geldim.
Trendyol’dan. Sağolun, buradaki 25₺ indirim kuponu dayanışması, üstüne bir de Cüzdan oluşturmayla gelen 20₺ indirim ile 15₺ gibi bir fiyata geldi. Uzun süredir istiyordum. Güzel oldu bu indirim işi.
Deluxe baskıyı tek geçerim,bunları boşver.
Teessüf ederim sayın cadı.
- Belgariad’ı 20 sene önce okudum. Hatta Eddings’in Türkçe tüm kitaplarını okudum.
- Çevik Atmaca da okundu ama yılını hatırlamıyorum.
- Diskdünya zaten okuma kulübüyle okunmaya başlandı. Her ay bir kitap olarak devam ediyorum.
- Kara Çınar ise hiç ilgimi çekmiyor
Güzel seri aslında ama fantastik sevdiğiniz için sevmemeniz normal. Alıp okumadığım sadece Sarı Odanın Esrarı kaldı. Onu bilerek beklettim aslında. Kitap Kulübü ile birlikte okumak için @SJack anket koymuştu ama kazandı mı bilmiyorum
Aslında ikisi arasında ilişki olmaması lazım Yani fantastik seviyorum evet, ama klasikleri de seviyorum, arada BK da okuyorum. Kara Çınar gördüğüm kadarıyla korku temalı ve ben korku içerikli şeylerin hiçbirini sevmem (Çünkü korkuyorum )
Sonradan düzelttim o kısmı ama baktım tam oradan alıntı yapınca siz geri eskiye çevirdim
Aslında öyle aşırı korkutan kitaplar değiller. Bazılarında sadece hafiften bir gerilme oluyor o kadar
O Kazandı elbette. 12 gün kaldı okuyup bitirmeniz için. 3 gün sonra konusunu açacağım zaten.
Şu an Ay’a Yolculuk kitabının ortasındayım. O bitince hangi kitaba başlayacağım da belli oldu
Ramses serisine 100 tl diyor şuan sahaf,alayım mı sizce?
Bu gün kitabevinde inceledim gerçekten çok iyiydi Altın Kitap Yayınlarının ve Doğan Kitap’ın basımlarına göre gayet iyiler orjinal basımlar, yabancı dili olanlara tavsiye ederim Stephan King beyefendiyi de orjinal dilinde okumaya karar verdim.
(Adamın diline hiç bir ek olmadan salt kendi anlatımıyla okumak istiyorum.)
(Konum: Pier-Remzi Kitabevi)
Kondisyonu çok iyiyse bilemem ama kac yıllık kitap, mutlaka eskimiştir. Daha birkaç ay önce 60-70’ti. Daha fazla pazarlık yapabiliyorsanız yapın ama ben daha uyguna bulabileceğiniz düşünüyorum. En azından beşli set yerine ikişerli ücerli satanlardan iki seferde toplarsanız belki daha uyguna gelebilir. Takipte kalmak lazım.
Ama hemen okumak isterseniz ve bütçenize uygunsa siz bilirsiniz. Şu an 5 kitap toplu satılan en uygun fiyat 100 zaten. Ama kitapların hasarı var mı yok mu iyice öğrenmenizi tavsiye ederim.
Kitap365.com ‘da INSTA7 çekiyle aldıklarım baskısı tükenmiş olan ateş ve kanda mevcutken almak istedim
INSTA7 %7 indirim mi uyguluyor?