Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Evet 100₺ ve üzeri alışverişlerde geçerli

2 Beğeni

Ateş ve kan ciltli baskısı yok onun için yüzde elli indirim ve kod olarak çok iyi bence

1 Beğeni

Ki bu kadar kitabın merdivenden çıkarılması bir hafta falan sürmeliydi. :slight_smile: Güzel günlerde okumanız dileğiyle.

1 Beğeni

SGMT10 kodu da %10 indirim uyguluyor benim hesapta. Her hesapta geçerli bir kod mu bilmiyorum ama.

1 Beğeni

Teşekkürler. :)…

2 Beğeni

O zaman genç bir seri olan Nicholas Flamel ve Sırları, özellikle çocukları olanlar için Angie Sage kitapları ve Gregor serisini önereyim. :roll_eyes: :buyucu:

1 Beğeni

2’sini de 10 tlye sahaftan aldım.Şahsen ejderha var diye aldım birini,diğerine ise Jaco tabi.yanı.

3 Beğeni

Gel biz senle Rick Riordan / Percy Jackson’da anlaşalım, ne dersin? :slight_smile:

3 Beğeni

Ben de o seriyi bilmiyorum… Üstelik mitoloji de seviyor muyum emin değilim. :confused:

2 Beğeni

Baskısı olmayan kitap nasıl satışta oluyor? Tükendi diye biliyordum.

Kitap365 Instagram sayfalarında hikaye olarak 10 adet var diye paylaşmış.

1 Beğeni

Sınırlı sayıda diye yalan söyleyip yüzsüz yüzsüz ikinci baskıyı yapmak gibi bir şarlatanlık yapmadılar ise (bkz. İskandinav Mitolojisi Ciltli) ya depolarında olandır ya da muhtelif zincir mağazalardan iade edilen kısıtlı bir stoktur.

3 Beğeni

Harbiden bir ara İskandinav Mitolojisi ciltli tükenecek diye stres yapmıştım. Cidden yeniden mi basıyorlar artık?

1. baskıyı yapıyor sanırım…
2 Beğeni

f54df1e9673f2e44fd8dda6ddc908562

Ateş ve Kan da öyle çıkmaz umarım. Dizisi de gelecek ama…

2 Beğeni

Merhaba, arkadaşlar bu kitabı temin edilen var mı aramızda? :slightly_smiling_face: Siparişi verdikten 6 gün sonra D&R’da stokta yok ibaresi çıktı :sweat_smile: biraz işkillendim.10 gündür hareketlenme yok sipariş hazırlanıyor yazıyor ekranda.

Screenshot_1

1 Beğeni

Henüz temin edilmedi. Dün Martı Yayınlarına sordum. D&R dağıtım yapılacağını söylediler ama zaman vermediler.

2 Beğeni

Bu seriyi karton kapak topluyordum ama 1 yıldır yeni kitap gelmeyince, ilknokta indirimini kaçırmak istemedim.

51 Beğeni

İlknokta siparişim yaklaşık bir 20 dakika önce elime ulaştı. Kitaplarda bir hasar yok ve gayet de hızlı getirdiler açıkçası.

Fakat şöyle can sıkıcı bir nokta var ki Yıldız Gemisi Askerleri kitabında orjinal ayraç yok. Onun yerine Cesur Yeni Dünya kitabının ayracını koymayı layık görmüşler niyeyse :smiley:

Çok daha öncesinde Çocukluğun Sonu kitabını -yine bu siteden- satın aldığımda yine içinde aynı ayraç vardı. Kitap ayriyetten de hasarlıydı. Kitabı iade edip hem sağlam hem de ayracı olan bir kitap istemiştim. Lakin 2. gönderişlerinde de içinde Cesur Yeni Dünya ayracı vardı :smiley:

Çocukluğun Sonu ayraç sayısı: 0
Yıldız Gemisi Askerleri ayraç sayısı: 0
Cesur Yeni Dünya ayraç sayısı: 4

30 Beğeni

Benim Dune Sapkınlarından da Cesur Yeni Dünya ayracı çıktı :smiley: