Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Benzer durum benim de başıma geldi. 16 Kasımdaki siparişim bugün teslim edildi.

Kitap365 sadece ilk 4 kitabı yüksek indirimle satışa sunmuş. 5. kitabı almak için indirim bekleyeceğim artık :slight_smile:

1 Beğeni

Trendyol’da seni özledik 40₺ indirim kodu ve cüzdan hesabı sayesinde sadece 100₺ aldım.

13 Beğeni

Trendyol bir bana vermedi şu seni özledik kuponunu zaten :roll_eyes:

3 Beğeni

Bana bu ay içinde iki defa verdiler etiket fiyatı 125₺ olan iki kitabı yüzde elli indirimli olsa bile 125₺ alabilirdim kod ve cüzdan sayesinde 100₺ aldım :heart_eyes:

2 Beğeni

Çok iyi yapmışsınız gerçekten güle güle harcayın :smiley:

2 Beğeni

Daha Avrupa Yakası’ndan ayrılmamış. :grimacing::grimacing::grimacing:

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim :slight_smile:

İlk Nokta’dan gelen son sipariş ile Karanlık Kitaplık serisini (Boynuzlar hariç) yakalamış oldum. Birileri Richard Matheson, Algernoon Blackwood, August Derleth külliyatını, Clive Barker’ın Kan Kitaplarını yayınlamazsa, bu senenin son siparişine ulaşmış olurum :sweat_smile:

34 Beğeni

İlknokta siparişimin üzerinden bir hafta geçti, kargo gelmediği gibi, siparişin hazırlandığına dair mail de gelmedi :slight_smile:

3 Beğeni

İlknokta %50 indirimden aldıklarım.
İlk defa ilk noktadan kitap aldım. Çok hızlı geldi ve hepsi ayrı ayrı baloncuklu pakede sarılmıştı. Memnun kaldım.

20 Beğeni

Benim kargom hemen gelmişti, hatta hasarlı gelen kitaplar vardı, iade kargom bugün ulaşmış bile. :sweat_smile: Aslında İlknokta hızlı gönderim yapıyordu ama neden böyle olmuş acaba… :neutral_face:

1 Beğeni

Aslında benim kargolarım genellikle geç gelir. Bugüne kadar en hızlı gelen kargom, İlknokta’nın bir önceki %50 indirim dönemindeydi. Bu kez mail bile gelmeyince şaşırdım.

@smartestidiot ben zaten yoğunluk olacağını düşünerek 5-6 günü gözden çıkarmıştım. Ama mail bile gelmediğine göre demek ki 10 günü aşacak. Sağlık olsun, kitaplar sağlam gelsin de. Benim için önemli olan o.

2 Beğeni

Yoğunluk çok doğal aslında çünkü %50 yaptılar ama normalde de geç geliyorsa ekstra uzun sürüyor olabilir. :neutral_face:

2 Beğeni

Doomsday Clock çkkana kadar tamamını okumaya niyet ettim bakalım.

13 Beğeni

Ben 5. Kitap ile seri sonlanıyor sanıyordum ama dün öğrendiğime göre 6. Kitabı yazılıyormuş… Ben daha ilk kitabı yeni bitirdim. Ve açıkcası kitapla beni çok kararsız bıraktı. Olaylara bakınca yazar sanki bir anda aklına gelmişte o anda öyle yapmış gibi geliyor ama aynı zamanda kitap kendini okutuyor. Seviyorum mu sevmiyorum mu bilemedim :slight_smile:

1 Beğeni

Bu arada bunu çok yapıyor 365.The Air Awakens serisinde 3 kitabı indirime koyup,3.kitabın stoğunu zaten yenilemeyip,5. kitaba çok az indirim uygulamışlardı.

D&R harcadıkça kazandan indirim çekim vardı, onunla sipariş verdim.

15 Beğeni

ilknokta ithaki yüzde 50 indirim kampanyasından kitaplarım en sonunda geldi.

45 Beğeni

Ben de bekliyorum umarım bugün kavuşurum ama Anais Nin niçin tek cilt yapılmadı merak içindeyim açıkçası.

1 Beğeni