Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Farseer’den birkaç sayfa (içindekiler bölümü varsa o kısım hariç) paylaşabilir misiniz rica etsem?

4 gün diyordu ama stoklar eridi. Kampanya da sonlandırıldı. Size tavsiyem her sabah saat 9’da Amazon fırsatları kontrol etmeniz. Fırsatlar genelde gece 12 ve sabah 9’da aktif oluyor. Kitap fırsatları hep sabah 9’a denk geldi.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim bugün takipte olacağım ve sabah erkenden kontrol edeceğim kardeşim için istiyorum bakalım.

1 Beğeni

Su üçlüyü eklemeyi unutmuşum. Idefix ile fiyat karşılaştırması yaptım, bütün hepsi 667TL tutuyor. 413TL kar yaptım. Jeff Bezos, sen benim abimsin artık.

11 Beğeni

Yine Amazon’un müthiş bir kampanyasını kaçırmış bulunmaktayım. Sabah saatlerine denk gelmesi benim açımdan kötü oluyor. Herkes çok güzel kitaplar kapmış. Özellikle Yüksek Şatodaki Adam ve Mülksüzler’in fiyatı içime işledi :slight_smile: Her ikisini de 20 küsur fiyata almıştım. Ama en çok Buz ve Ateşin Dünyası’nı kaçırdığıma üzüldüm. Ne yapalım sağlık olsun…

7 Beğeni

İnanamıyorum :cry: sadece bir gün foruma gelmedim, internete girmedim ve başıma gelene bak. büyük indirimi kaçırmışım :disappointed_relieved: :disappointed_relieved: Nasıl kaçırdım ya. Yarın sürekli amazonda olurum ama kesin böyle indirim yapmazlar :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Beğeni

Yılın son alışverişi idefix’ten

26 Beğeni

Skyward’daki bonibon rengini çok aramışlar mı acaba. :joy:

6 Beğeni

Skyward’ı korsan almışsınız sanırım. Tasarımından anladım. Nereden buldunuz acaba? :slight_smile::slight_smile::slight_smile:

1 Beğeni

Arkadaşlar yarın bir gün haberlerde birinin kitaplığıyla birlikte dünyayı yakmaya çalıştığını görürseniz o benim. Yeni kapaklı Agatha sipariş ediyorum eski kapaklı gönderip duruyorlar. Benim sabrımı mı sınıyorlar anlamadım. Sırf bu olaydan sebep (ve özür dahi dilemedikleri için) amazon kullanmayı bıraktım. Daha fazla para harcarım ama onlardan almam dedim. Şimdi de İdefix aynısını yaptı. İlk kez hediye çeki olayını kullandım ondan mı acaba?.

18 Beğeni

Efsane şekilde kaçirdım Amazon kampanyasını. Sabah görür görmez listeyi yaptım 22 kitaplık, tam ödeme sayfasına geldım kart bilgilerini giricem, bir baktım kartları evde unutmuşum. Sonrası stoklar göçtü :confused:

Amazon siparişim sonunda geldi.Tek kelimeyle müthiş baskılar, sanki Berserk’in baskısı bir tık daha iyi.Seriyi mutlaka tamamlayacağım.Gelecek 2 kargom daha var, sonra hayırlısıyla 2020’yi kapatıyorum, son çeyrek çok masraflı geçti…:sweat_smile:

@Hayalperest0 :nerd_face:

33 Beğeni

Bence hiç üzülmeyin. Son 2-3 aydır “Böylesi bir daha gelmez!” dediğimiz kampanyalardan daha iyisiyle geldiler. Eminim kısa sürede benzer bir kampanya olacaktır. :blush:

6 Beğeni

Tanesini Letgo’dan 10 tlye bulup aldım,başka bir uygulamadan da 3 tanesini daha 27 ye anlaştım.Bu ay bir 10 tanesini dizmeyi planlıyorum böyle böyle.

6 Beğeni

Fotoğrafta iki örnek baskı var. Farseer; nasıl baskı yapılmalı? Skyward; nasıl yapılmamalı? Korkunç görünüyor, gerçekten korsan gibi…

3 Beğeni

Benimkiler tatile takıldı. Ocaktan önce gelmez 🥲 @Who_Sametto

Gerçekte fotoğrafta göründüğünden daha bile kötü :frowning:
Not : Sizin profil fotosu Jasnah galiba :grinning:

1 Beğeni

Evet, Stormlight Archive serisinde favori karakterim olur kendisi. :slight_smile:

1 Beğeni

Amazon %70 indirim ve 150 lira üzeri 30 lira indirim kampanyasından yaptığım ilk alışveriş:

Ekran Resmi 2020-12-24 21.02.38

16 Beğeni

Diğer prime hesabından yaptığım %70 indirim ile 150 lira üzeri 30 lira indirim kampanyasından yaptığım ikinci alışveriş:

12 Beğeni