Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Orhan Pambık’lar resmen bedava gibi :sweat_smile:

En güzeli de indirime girenlerin okumadığım kitapları olmasıydı. En sevdiğim yazarlardandır kendisi :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Bundan daha iyisini düşünemiyorum.

Bende Harry potter’ın minalimadan çıkan özel baskısını almıştım kuponla 20 gün oldu ses seda, hareket yok. Bir chatle görüşeyim dedim. Adamlar yine 10$ verdi ve beklememi söylediler. Tatil dolayısıyla gecikme olabileceği için özür dilediler. Yok yere yine cüzdan kaşındı iyi mi😅 @Who_Sametto

3 Beğeni

Oha Berserk’e bak ya…

2 Beğeni

Kaç ay oldu hala alışamadım kalitelerine, hem yerel hem uluslararası düzeyde çok çok iyiler…:relaxed:

@Kvasir Gerçekten sağlam baskı, ama özel baskıyı geçtim bari ülkemizde normal şekilde çıkmaya devam etseydi Berserk, neden yasaklandı hala anlam veremiyorum… :neutral_face:

3 Beğeni

Ben anlam verebiliyorum. :slight_smile: :slight_smile:

1 Beğeni

Berserk burada yasaklı mı?Nee?

@GKS :hanci: :hanci: :hanci:

@Arcade Detaylara tam hakim değilim yanlış bilgilendirmiş olmayayım ama en son şubat 2017’de Gerekli Şeyler 4.cildi çıkardı o gün bugündür ses yok, ya içerik yüzünden yasaklandı yada ajans ve telif haklarında anlaşmazlıklar var.Hangisi bilemiyorum.Gerekli Şeyler’e bu konu hakkında defalarca yazmama rağmen okundu yapıp bırakıyorlar. :thinking:

gerkli

4 Beğeni

Serinin belli bir sahnesi yüzünden basım durduruldu. Spoiler olacağı için Guts’ın çocuk yaşta tecavüze uğradığı bir sahne şöyle yazayım.

İndirimi kaçırdığım için çok mutsuzum şu an :slightly_frowning_face:

Bu ülkede Hellsing Ultimate de yayımlanıyor ve Alucard da hemcinsi tarafından küçükken tecavüze uğruyor

Bebeklerim geldi🙂 Ocak ayı okuma grubumuzla okumayı planlıyorum.

28 Beğeni

Üç Cisim Probleminin sayfa kenarı hasarlı mı?

Hayır değil nedense fotoda öyle çıkmış.

Umarım zevkle okursunuz, İlknokta’dan mı temin ettiniz?

Teşekkür ederim.Evet ordan aldım.

2 Beğeni

Ben de dün baktım da kargo bedava için başka bir şey daha almak gerekince vazgeçtim.

Bitmiş bile tüh :frowning:

Bu sabaha kadar hala sepete eklenebiliyordu. Biraz geç kalmışsınız :confused:

1 Beğeni