Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Kendimi tutmayı öğrendim artık sanırım. Amazon indirimini bile es geçtim.

8 Beğeni

Hayal kırıklığı, neden stokta olmayan kitabı satarsın ki ? Umarım kargoyu da bana ödetmezler.

9 Beğeni

3 gün önce gelen kitapyurdu alışverişim :grinning_face_with_smiling_eyes::+1:

Ursula Le Guin Mülksüzler
Terry Pratchett Savaş Naraları
Terry Pratchett İlginç Zamanlar
Erdoğan Küçükçelik Garibanların Şampiyonu

17 Beğeni

Üreticiden tedarik isteme aşamasına geçince iptal ettim siparişi. Belliydi böyle olacağı. Ama umut ettik işte.

Stephen King’in Kara Kule Serisi’nin tamamını aldım sonunda. Sadece ilk kitabı okumuştum birkaç sene önce, sonra bir türlü devam edememiştim. Artık hepsini okuyup tamamlamanın vakti geldi sanırım.

4 Beğeni

Benden başka kimsenin Puslu Kıtalar siparişi gelmedi mi ya?

1 Beğeni

Benim siparişi de iptal etmişler.

2 Beğeni

indir (2)

Ben de Alfred Bester’ın Kaplan Kaplan! Eserine başladım. :slightly_smiling_face:

8 Beğeni

İdefix

23 Beğeni

Augie’yi yanlış yazmışlar, pes doğrusu. Hem yüksek etiket fiyatı koyuyorlar, hem de dikkatsizler.:man_facepalming:t2:

4 Beğeni

Bir an kapaktan korktum ama o düzgün şükür.

1 Beğeni

Salı günü teslim edilecek denmesine rağmen az önce teslim edildi. Factfulnes ve Kayıp Aydınlanma kitaplarının etiket fiyatları toplamı 150 TL . Jef Bezos sağolsun 40 TL’ye aldım. İnsanları okumak ve Eşyanın Tabiatı kitapları 8’er TL den geldi.

19 Beğeni

Puslu Kıtalar Atlası değil ama başka bir zombi kitapla kavuşmamı sağladın, çok çok çok teşekkürler. :blue_heart:

2018 yılında kitapyurdu’nun NTV kitaplarını 500 puana sattığı bir hafta yaşandı ve ben biriken bütün puanlarımla eski biriciğim NTV’nin bende olmayan kitaplarını aldım. Karikatürkiye’nin son iki cildi vardı ve o zamandan beri ilk cildini bulamadım. Aslında sahaflarda küçük bir servete tarumar olmuş halde bir kaç tanesi satılıyor ama ben bu vurguncu zihniyeti desteklemek istemediğim için sahaflardan kitap almıyorum. Kvasir’in alışverişini görünce bu kitabı arattım ve hiç güvenmesem de BKM’den sipariş verdim hatta enpara kampanyası için sepeti 50₺’ye tamamladım. Düşünebiliyor musunuz kitap sahafta 150₺ ben sepeti 50’ye tamamlıyorum aklımı yitiricem. Umutlanma Cerencim diye diye verdim siparişi ve BKM’den beklenmeyen hızla sadece 2 gün içinde MNG Kargo ile geldi kenarı birazcık sararmış ama kurban olurum ona ben o bir zombi olur o kadar. :heart_eyes: Kısacası ay çok mutluyum.

18 Beğeni

Azminizi tebrik ederim. Kitaplardan (Zombilerden :slight_smile: ) bir kaç görsel paylaşabilir misiniz?

Son İdefix siparişim. Kodlarla 45 TL indirimle aldim. 3 günde hasarsız geldi. Evrim konusuna Türlerin Kökeni ile giriş yapayım dedim. Öncesi veya sonrası için kitap öneriniz var mıdır?

29 Beğeni

Ben Stephen Jay Gould, Matt Ridley ve Richard Dawkins kitaplarını almıştım. Şu linke de bakabilirsiniz.

4 Beğeni

Çok güzel bir rehbermiş. Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Amazondan aldığım 18 kitabın 17’si geldi.

50 Beğeni

Amazon’un yaptığı bu inanılmaz israf karşısında ağzım açık kaldı. Bir de sözde plastik kullanmamalarının sebebi çevre. :roll_eyes:

7 Beğeni

Her kutuya 1 kitap mı koymuşlar

1 Beğeni