Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Bu amazonda başınıza gelince problem olmuyor ama bu insanımsılar yıllardır ikinci el ürün alım satımında bunu yapmaktalar. Sahibinden vs. üzerinden satıp gönderdiğiniz ürünlerin içinden lazım olan aparatları ekstarları falan alıp, beğenmedim diyip onay vermeden geri gönderiyorlar ve hiçbir şey idda edemiyorsunuz. İkinci elde daha çok dikkat etmek lazım. Bunlar 15-20 sene önce de vardı hala var.

https://teknoseyir.com/wp-content/uploads/2020/06/bf250e390a7addf.jpg

12 Beğeni

Amazonun bu parça kargo muhabbetini sanırım bundan iki ay önce dile getirmiştim. 6 kitaplık siparişim 5 ayrı kargo ile gelmişti. Sadece biri zarf diğerleri hep küçük kutu idi. Kutuların içinde tek başına birer tane çizgiroman gelmişti. Amazon müşteri temsilcisine konu ile ilgili yazdığımda biz birşey yapamıyoruz, depo ile alakalı diye geçiştirmişlerdi.
Ama sanırım amazon bunu hızlı gönderi yapan küçük kargo işletmelerine dayatıyor - AGT gibi. Benim ofis şehir merkezinde, evim ilçede. Ofise gelenler hep AGT ile ve hızlı geliyor. Eve gelenler MNG ile geç geliyor -1 hafta sonra falan.

Geçen %70 ile aldığım 15 kitaplık sipariş halen yola çıkmadı. Ev adresime geleceği ve hızlı gönderim kapsamında olmadığı için büyük ihtimalle geç ve tek kargo ile gönderilecekler MNG tarafından.
Bir gün sonra verdiğim tek kitaplık sipariş ise hemen ertesi gün AGT ile ofis addresine yola çıktı.

“Merhaba arkadaşlar, bugün sizlerle bir kitap alışverişi videosu çekicem hemen videoya geçelim” :joy:

1 Beğeni

Hoşgeldin bacım :rofl::rofl:Yeni kutuların hayırlı olsun :rofl:

1 Beğeni

Evet o da tek kitap. Resimli Harry Potter 3. kitap vardı. Resimli Harry Potter 2. kitap ise bir küçük kutuda geldi.

@zeyus o yazı önemli değil. Bende de öyle görünüyor ancak bölebiliyorlar yine de.

2 Beğeni

Amazon’un malum indiriminde şans eseri sepetimde kalan ve indirim bittiğinde fiyatları yükselmediği için aldığım iki kitap. :sweat_smile: Bu iki kitap da aynı üstteki arkadaşlarda olduğu gibi iki ayrı küçük kutuda geldi. :upside_down_face:

24 Beğeni

@Dilara_Bag işe olumlu yanından bakılırsa zenginim koli koli kitap aldım imajı bırakmış :grin:

3 Beğeni

Evet bu ve buna benzer durumlar. Her kargo için ya da her şube için geçerli değil elbette. Genel müdürlüğe bağlı Şube ile acente farklı oluyordur.

Kolay gelsin kargo iç işleyiş, süreç nasıl işler bilmiyorum ama örneğin agt, Hepsi express aşağı yukarı böyle işliyor.

1 Beğeni

Yılın son siparişini de İlknokta’dan aldıklarımla yapmış bulunuyorum. Aslında Dune’ların beş tanesi geçen seferki siparişimden. Onları da koyayım dedim. :smiley: Pangea kitaplığında da güzel bir indirim varmış. Mehmet Berk Yaltırık’ın hikâyesinde paylaşmasıyla görmüştüm. Türk yazarlarımızın fantastik romanlarına da böylelikle güzel bir giriş yapmış olacağım. Bol vize ödevli aralık ayı bittiğine göre artık romanlara devam edebilirim…

44 Beğeni

Sağ ol bacım, hoş buldum. :rofl:

1 Beğeni

Evin koridorundan Amazon manzaraları… Bu kadar paket tam ve hasarsız geldi.

54 Beğeni

Amazon daha önce de söylediğim gibi, yıl sonu büyük indirimler yaparak kargo hedefini tutturmayı satın almış oluyor bu şekilde. 2021’de bir yerlerde “şu kadar kargoyu başarıyla ulaştırdık” tarzı bir haber okuyacağıma adım gibi eminim ama kanıtlayamıyorum.

7 Beğeni

Amazon’dan benim kitaplar tek kutuda geldi.

47 Beğeni

Benim siparişlerde bir hareket yok hala. Umarım bu toplu olarak geleceklerinin habercisidir.

3 Beğeni

Alın benden de o kadar. Üstüne Babil’den sadece 2 kitabı göndermişler, kayıp kütüphane bugün çıkmış… Ah Bezos abi kötü örnek oluyorsun :sweat_smile:

1 Beğeni

Amazon siparişlerimin çoğunluğu geldi. Tamamı 2 kutuda geldi çok şükür. Sıkıntı çıkmadan kitaplıktaki yerlerini aldılar.

41 Beğeni

Çok güzeller, bakıyorum benimkiler yok. Kendimi mütemadiyen küçük Emrah gibi hissediyorum… Adaletin bu mu dünya? :grin:

2 Beğeni

Öyle deme Oni. Amazon sağolsun. :grinning:(Emrahın sesiyle). Teşekkürler bu arada.

3 Beğeni

Öyle de, kargocuların suratlarından sonra kutuları açmaya çekinirdim. Geçen gün bir zarf için nefes nefese kalmıştı adam. :sweat_smile:

3 Beğeni

Kutuları açtınız mı hangi kitapları aldınız merak ettik forum olarak :slight_smile:

2 Beğeni