Kendim için aldıklarımı paylaşıyım. Gerisi kardeşim ve arkadaşıma alındı.
Bugün böyle fotoğrafları 3-4 kez gördüm. Her gördüğümde bir gülme geliyor Komşular falan görse ne düşünür kim bilir. Tam trollemelik
Arkadaşlar kitaplarınız çok güzel. Herkese güzel okumalar diliyorum. Kutularınız çok hoşuma gitti. Kardeşimi çevre marketlere gönderip kutu aratıyorum, okuduklarımı kaldırmak için. Keşke bana yakın olsaydınız sizi bu esaretten kurtarabilirdim.
@melih neden seni hedef gösterdim bilmiyorum.
Ben de yapıyorum öyle arada oluyor (Özellikle telefondan giriyorsam)
Linç yemiyeyim şimdi durduk yere
Benlik sıkıntı yok o zaman. Teşekkür ederim.
Bizim kargocular siyah çöp poşetlerine doldurmuşlar ve tek tek sayarak teslim ettiler. Ben de tırstım çokluğundan ama komşular görememiştir o yüzden
Kargocularında tuhafına gitmiştir. Koca kutu eline bir alacak kuş gibi hafif Amazon böyle ne yapmak nereye varmak istemektedir
Onu sordum ben de onlara, bugün hep böyleydi dağıttıklarımız dediler.
Çok saçma bir olay ama. Diyelim 40 kitap aldım 40 tane koli yapıp yollayacaklarsa sıkıntı
Benim bir grup daha var. Onu tek yolladılar.
Herkesin Amazon siparişi gelmiş, benimkiler hala kargoya verilmedi. Salı teslim gözüküyor. İptal etmesinler de isterlerse 1 ay sonra göndersinler ama insan bu başlığı gördükçe sabırsızlanıyor.
Benimki de daha kargolanmadı. Yasakların bittiği güne gelmesin de.
O kadar çok okunacak kitabım var ki siparişimdeki kitaplara en erken 6 ay sonra başlarım. Geleceğe yatırım olarak aldım. Elbet bir gün okunur diye
Bana da teker teker geliyor… Kurye nasıl getirecek acaba, stres oldum.
Amazon’a sorduğumda sipariş ederken hepsinin beraber gönderilmesini isteyebileceğimiz bir seçenek olduğunu söyledi ama hem öyle bir şey görmedim hem de daha önceki toplu alışverişlerimde hiç böyle bir şey olmamıştı.
Amazon’dan beklenen kargom biraz önce geldi. Kurye çuvalla getirdi, ayrıca parça başı ödeme aldığı için bu şekilde tek tek gelmesinden çok memnundu. Hep böyle sipariş vermemi istedi hatta
Öncesi ;
Sonrası ;
Kolilerin bazıları hasarlı gibi olsa da kitaplarda çizik bile yoktu. Yine de bu kadar koli, içlerinde kağıt, ayrı ayrı sevk irsaliyesi, sürekli SMS gelmesi falan bilmiyorum yani çok anlamsız. Belli ki istatistik peşindeler.
D&R bedava kargo kodunu bilen var mı?
5B10A09T bu olabilir.
Oldu. Çok teşekkür ederim