Rica ederim.
Daha bunun smsleri gelecek
101 serisi indirimde miydi?
Hepsi değildi sanırım. Fotoğraftakiler ve Ekonomi 101 indirimdeydi.
Ben bu kitap resimlerini görüyorum ya hepsini alıp okuyasım geliyor. Çok resim atmayın :))
Geldi geldi
Felsefe ,Yatırım, Ekonomi kitapları indirimdeydi.Sanırım iki kitap daha ayrıca indirimli idi o seride.Ben eksik olanları aldım bu kampanya döneminde.7,5 TL ve 9 TL arasındaydı indirimli hali.
O malum indirimi yakalasaydım da isterlerse 24 saat boyunca aralıksız bildirim gönderselerdi.
Kendim yaşasam benim için de sorun yok zaten de, bir koliyi eve sokarken bile Mission Impossible’a bağladığım için bu siparişin teslimatı benim açımdan biraz sancılı bir süreç olabilir. Neyse ki iki gündür annemin kanına giriyorum, şöyle indirimle aldım, böyle listemdekileri aldım vs diye.
Kitaplar artık kitaplıktan intihar etmenin eşiğine gelmiş
Bende de aynı durum var, artık korkuyorum kitaplık taşımayacak diye, uca koyduğumuz için ağırlık merkezi öne kayıyor. Geçen hepsine bir bağlantı aparatı daha attım ama dikkatli olmak gerek.
Benim kitaplıkta sıkıntı yok önleri doldurmuyorum. O öndekileri kapak gözüksün diye yan koydum. Ama üstleri artık çekmiyorum. Tavana ulaştım yakında üst komşuya geçeceğim.
Ben de çoğunlukla gizli alıyorum ama bu indirimin fiyatları cidden düşüktü, anneler buna da kızmaz yani.
Ben pandemiden dolayı fena yırttım. Pandemiden önce hafta içi evde olmadığım için mecbur iş yeri adresi veriyordum. Ayda 2-3 ufak kutu gelmesine rağmen iş yerindekiler “Yine mi kitap aldın?” şeklinde laf atıyorlardı. Eğer bu şekilde kolilerce kargo teslim alsaydım sağlam dalga geçerlerdi. Allahtan pandemiden dolayı evde olduğum döneme denk geldi.
Amazon’da 2 siparişim vardı, 16 kitap ve 3 kitap olmak üzere. Her kitabı tek tek paketlememişler. 16 kitap tek paket, 3 kitap tek paket şeklinde vermişler kargoya. Bu kararları neye göre alıyorlar iyice merak etmeye başladım.
Bunları Amazon çılgınlığından önce almıştım. Temeraire Amazon, diğerleri ise @Rwenzori’den. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum, çok güzel bir alışveriş oldu, kargo da sapasağlam geldi.
Büyük indirimin olduğu gün evdeydim ve kızımın online eğitimi ile ilgileniyordum. Amazon ile anca bu kadar ilgilenebildim. Eğer indirim günü işyerinde olsaydım büyük ekonomik facialar yaşanabilirdi sanırım.
Amazon böylelikle bütün okurları memnun etmiş oldu. Bu saatten sonra %5 indirim ile bile kitap satsa kimse kızamaz sanırım.