Benim siparişlerim de geldi. Zaman Çarkı hariç geri kalan bütün kitaplar hasarsızdı. Bütün kitaplar 2 kutuyla geldi. Sanırım Zaman Çarkı’nı iade etmek zorunda kalacağım.
Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm. İlk önce size indirim yapalım kitap kalsın dediler, kabul etmedim. Değişim yapabilme şansımı sordum. Sonra, siz göndermeyin kitap sizde kalsın biz iadesini yapalım yormayalım sizi dediler. Teşekkürler Amazon, biz bu muameleye alışkın değiliz affallıyoruz.
Amazon’un birden fazla paket göndermesinin sebebi birden fazla yapılan ve açılan sipariştir. Tek bir siparişi 10 paket yapacaklarını sanmıyorum. Her siparişin ayrı sevk irsaliyesi düzenlendiği için paket sayısı artıyordur.
Ben aynı KolayGelsin kuryesini -genelde- haftada bir yoruyorum diye üzülüyorum, Amazon sen niye böyle parçalıyorsun siparişlerini?
Arkadaşlar umarım içinden çıkan kağıtları değerlendiriyor ya da geri dönüşüme atıyorsunuzdur? Ayrıca plastik yerine tekrar kullanılabilir şeyler kullanmalarına da bayılıyorum.
Bu arada sipariş aşamasında olabildiğince az paketleme olacak şekilde gönderin şıkkı da var.
Bir de… çok ilginçtir, dün bir sipariş geçtim ve ilk defa teslim tarihi bir hafta ötede görünüyor. 5 Ocak Salı diyor. Bakalım. Bizans siparişi.
29 Aralık eklemesi: Kolay Gelsin’den mesaj geldi, bugün getireceklermiş. Sevindirdiler.
Amazon 66 adetlik siparişimin 20 tanesini kargoya vermiş. Sanırım en fazla üçe dörde bölünecek benim siparişler. Zaten istediğimde bu. 66 tane kutu görmeyi hiç ama hiç istemiyordum.
Amazon siparişim az önce geldi ama kutuya ihtiyacım var, o yüzden birden fazla kutu bekliyordum.Dev gibi tek bir kutuda geldi hepsi, aksine bir sürü kutu istiyordum, üzüldüm.
Çok teşekkür ederim. Şanslıydım. O gün okulda nöbet sırası bendeydi bu sebeple erken kalkmıştım ve ne olduğunu anlamadan sepetleri oluşturup siparişleri geçtim. O gün işe gitmiyor olsam kahrımdan yaşlanırdım muhtemelen.
Bu arada sanırım sizinle DH Kitap bölümünden de tanışıklığımız vardı. Hatta Goodreads’de arkadaşız sanıyorum. Sevgiler hocam.