Son Aldığınız ve Sipariş Listenizdeki Kitaplar

Dune ciltli kutulu setin ön siparişini verdim. @Agape gaza getirdi :rofl::rofl:

12 Beğeni

Bir fotoğraf bekleriz artık :sweat_smile:.

Detaylı incelemesini yaparız forumda :slight_smile:

1 Beğeni

God damn o da neymiş yahu… ne kadara /nereden aldığınızı sorabilir miyim acaba? son iki cildim eksik sahaflarda saçma sapan fiyat istiyorlar omnibus tercih edip elimdekileri satabilirim o zaman (kendi kendine kitap alma bahanesi yaratmak)

Lejyon’u çok merak ediyorum, yorumlarına bir bakmak lazım bu ara her yerde karşıma çıkıyor.

1 Beğeni

3 gün önce Amazon’dan merak ettiğim ve epey de ucuza bulduğum Tanrılar Okulu kitabını almıştım. Tahmini teslimat tarihi de bu cuma gözüküyordu. Fakat şimdi kalmamış stoklarında, başka bir satıcı gözüküyor. Acaba benim kitabım gelecek mi gelmeyecek mi, endişeye düştüm. :slight_smile:

Amazon’da genelde stok sorunu yaşanmıyor, yani ben en azından son 1 senedir buradan alıyorum kitaplarımı ve hiç yaşamadım. Zaten indirime 3-5 stok sokuyorlar, bitince bitmiş oluyor tamamen.

Son aldığım kitaplar ise; Metis Bilim Serisi’nden Toplumsal Cinsiyet ve Bilim, Amazon’dan, en uygun orada ve üstelik kargo bedava.
İnce Memed setini de ne zamandır istiyordum, Kidega Enpara 25 TL kampanyasını değerlendirmiş oldum böylece. Hem en uygun Kidega’da (106,80) hem de 25 TL’si iade olacak.

2 Beğeni

Amazon tarafından satılan sonuncusunu ya da bitmeye doğru almışsınızdır.Aldığınız kitap size hazırlanıyordur yani olan stoktan almışsınızdır.Siz alınca stoktan düşüyor direkt zaten.

3 Beğeni

1 Ocakta Amazon’un outlet kitaplar kategorisinden sipariş verdiğim kitap dün kargoya iletildi bugün geldi. Outlet kitapların kondisyonlarında bir problem yokmuş :slight_smile:

21 Beğeni

1.5 aydır bekliyorum. Geldi sonunda. Bugünde bir baskıya aşık olduk :fire:

33 Beğeni

Uzun zamandır listemdeydi. En uygun satıcı amazon olunca gece aldım bugün elimde.

17 Beğeni

İlknokta alışverişim.
Ajandanın kalitesi hayal kırıklığına uğrattı.

36 Beğeni

Bu konuda Amazon beni de mağdur etmedi, M
R. Carey merak ettiğim bir yazardı. Umarım serinin diğer kitaplarını uygun fiyata bulabilirim :grin:

13 Beğeni

Terry Pratchett’ın yeni kitabı çıkınca genelde pek beklemeden satın alıyorum. Ama bu arada Noel Baba’nın Takma Sakalı’nı gözden kaçırmışım.

İdefix’ten satın aldım bunları. 2 gün sonra kargoya verdiler. Az önce de elime ulaştı.

Kitaplar güzel ama ne zaman okurum bilemiyorum. Buradaki birçok üye kadar çok okuyamıyorum, sorumluluklarım nedeniyle. Günde 50 sayfa okumakla da istediğim hedefe varamıyorum. :grin:

30 Beğeni

dublinliler amazondan aldığımda yüzde 50 indirimle aldım, uçurum insanlarıda yarisina geldim güzel gidiyor öneririm

23 Beğeni

Ooo, iyi okumalar dilerim. :hanci:
Son zamanlarda forumda İngilizce kitap okuyan sayısı artış gösteriyor gibi, sanırım bunun sebebi çoğu yabancı kitabın basılmaması veya basılsa dahi fiyat olarak İngilizce baskıları yakalaması… :sweat_smile:

3 Beğeni

@Rena ile okuma-izleme arkadaşlığı kampanyası adı altında birbirimize kitap önerdik. Kendisi Labirent:Ölümcül Kaçış’ı okudu. Benim de az önce kargolarım geldi. Harry Potter serisini okuyacağım ben de. Bakalım beğenecek miyim? Gerçi beğenip beğenmeyeceğime bakmadan tüm seriyi istettim. :sweat_smile:

27 Beğeni

Bence vasat bir çizgi roman, pek bir olayı yoktu. Görseller de öyle pek hoşuma gitmedi açıkçası.

Sadece Ölümcül Kaçış’ı okumadım, 3. kitaptayım :grinning_face_with_smiling_eyes: Çok sevdim ama :smiley:
Umarım seversiniz, yalnız o en alttaki Lanetli Çocuk kitabını tavsiye etmem, yani beklenti falan olmasın, onu. J.K.Rowling yazmadı, serininyazım tarzına da uymuyor, genel olarak seriden sayılmaz. Ama diğerlerini özellikle 3. kitaptan sonrasını daha çok seversiniz bence. :slight_smile:
Labirent serisi çok akıcıymış sahiden derin bir nefes alıp başlamak en iyisi:)

1 Beğeni

İkinci yeni yıl hediyelerim :heart_eyes:

35 Beğeni