Ahahahah aynı dertten muzdaripmişiz, hiç şaşırmadım 
Ateistler bunu da açıklasın

İptal mi etsem ne yapsam bu kadar çok kötü yorum varsa galiba cidden kötü.
Forum ahalisi; “biz yandık sen yanma Hüseyin” diyor. Artık karar senin… 
Ben 6.45 ve Artemis’in çıkardığı hiçbir şeyi satın almıyorum.
Bu incelemeden sonra iptal edecem o nasıl bir çeviridir yaw:-) gölsün ne onu çözemedim.
Hakaret etmeye çalışıyor (edemedi)
“l” olan yere “t” koyarsan kelime daha anlamı bir hal alacaktır.

Tamam şimdi anladım kendince sansür yapmış.
Ubik kitabını da çok okumak istiyorum ama sırf 6.45 yayınlarından çıktı diye alamıyorum. İki gün önce yeni kitaplar sipariş verirken 3-4 defa listeye ekleyip çıkarttım, sonunda vazgectim.
Ubik’i ben okudum.O kadar da kötü gelmedi çevirisi.Konusu harika bu arada.
Ubik’in çevirmeni Ece Gamze Atıcı nitelikli bir yazar ve çevirmendir. O yüzden çok güzel bir çeviriydi. Onun çevirisi ise gönül rahatlığıyla okuyabilirsiniz. Ben okudum, memnunum.
6.45 artık önyargı olmuş bende o yüzden kitap alırken çevirmene falan bakmadan eliyorum. Okunabilecek kıvamdaysa bir dahakine listeye ekleyim.
Kısaca bahsedebilir misiniz kitaptan? Ben de merak ettim şimdi
Okuyalı baya oldu ama şöyle diyebilirim.Başkahraman patronunun öldüğünü düşünüyor ancak sonra ölmediğini öğrenince işin peşine düşüyor.Sonra olaylar gelişiyor.Tabi çoğu Dick kitabında olduğu gibi paralel evrenler,zaman yolculuğu gibi temalar işleniyor.Ama benim en favorim Albemuth Özgür Radyosu.Onu da tavsiye ederim.Konuları benzer gibi.
Çok teşekkürler. Ona da bakacağım şimdi 
Aralık ayı kitap alışverişim…
Yıl bitmeden gelir mi bilmiyorum ama;
DR, Kitapyurdu,Kidega, Babil vb kitap satış sitelerinden gelmesini beklediklerim
- 49 Numaralı Parçanın Nidası
- Edip Harabi Divani
- Cixin Liu - Karanlık Orman
- Josh Malerman - Kafes (Yeni baskı)
- PKD - Gelecek Seneyi Bekle
- R. Dawkins - Gerçeğin Büyüsü
- Jacques Rigaut - Yakasında Bir Çiçek Gibi İntiharı ile Birlikte Gezen Bir Adamı Durdurun Durdurabilirseniz
- Senaca - Mutlu Yaşam Üzerine - Yaşamın Kısalığı Üzerine
- Tüm Öyküleri / Ernest Hemingway
- Sessiz Gezegenin Dışında/Kozmik Üçleme 1
- Perelandra Venüs’e Yolculuk / Kozmik Üçleme-2
- Korkunç Kale / Kozmik Üçleme- 3
- Jules Verne - Çin’de Bir Çinlinin Başına Gelenler
2019 yaz aylarına kadar takip ettiğim seriler dışında kitap almamaya çalışacağım. son 3 ay da okumayı planlayıp aldığım ve okumamı bekleyen kitap sayısı 100’den fazla oldu.
Hangi seriyi topluyorsanız onu alın diyeceğim ama galiba seri toplamıyorsunuz. Ben İthaki’den okumuştum, İthaki baskısını önerebilirim.
Aslında istediğim kitabı İş Bankası basıyorsa onu tercih ediyorum genelde çevirileri çok iyi olduğu için. İthaki BK serisinden devam etmek istiyordum ama çeviri konusunda emin olamadım, birkaç olumsuz yorum okumuştum. Bu kadar çok seçenek olunca karar veremiyorum kolay kolay 
İçim gidiyor şu Delta serisine. Tüm seriyi alıp koymalı kütüphaneye.