Şu An Sizi Ne Mutlu Eder?

Hayatımın kökten değişmesi sanırım

2 Beğeni

Düzenleme yapıyorum:
Ailem yanımda olduktan sonra o kitabı almasam da olur. :blush:

3 Beğeni

images (21)

7 Beğeni

sonuçta,her zaman mutluyum cünkü en iyi arkadaslarim var ve tabii ki ailemin her zaman mutlu olmasi beni mutlu ediyor,bir insani bundan baska mutlu edecek bir sey var mı? :smiling_face_with_three_hearts: :blush: :blush:

3 Beğeni

Yani bilemedim, mutlu gibi gibiyim şu an. Arkaplanda bir uzun mutsuzluk şeyi var ama çokta şey değil. Çokta tın, alıştım artık. Para desem elinin kiri, iş güç hakkında bir şeyler olsa daha iyi, işi olmayan biri olarak. Aşk meşk desem bana şu an uzak o işler. Anne babam yanımda şükür iyiler, mutlular. Daha ne olsun…

Not: Korona son bulsa güzel olur. Üzüldüğüm konulardan biri elbette. :expressionless:

1 Beğeni

Şu an beni en mutlu edecek şey sanırım kaç zamandır görüşemediyim arkadaşımla bir yerde oturup uzun uzun sohbet etmek ve ya bazı akrabalarımı görmeyi çok isterdim. 5_6 aydır görmediyim ve çok özlediyim akrabalarım var :cry::cry:

3 Beğeni

Bkmkitap’tan vermiş olduğum “Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Öyküleri” siparişimin iptal edilmeyip teslim edilmesi :slight_smile:

6 Beğeni

Bizde çok kurduk o hayalleri, şimdi umut bu topraklarda kalmadı artık. :frowning:

2 Beğeni

Yine mutlu olamadık :frowning:

image

5 Beğeni

Üzülerekde olsa derin bir nefes aldım. :confused: :slight_smile:

2 Beğeni

Tam şu saatlerde dışarı çıkıp kitapçıları gezmek. Ama engellisin otur oturduğun yerde. :frowning:

2 Beğeni

Mevcut olana sığmamaya başladığım için yeni bir kitaplık ve yenisini de odamda koyacak bir yer olması beni mutlu ederdi…

5 Beğeni

Kestiğim baş parmağımın hemen iyileşmesi. Çünkü bu durum işlerimi çok yavaşlattı.

5 Beğeni

O, Onu koklamak, onun saçlarına dokunmak; şiir okumak mesela, en sevdiği dizeleri.

4 Beğeni

Ayy evet baş parmakta kesik çok kötüdür. Acil şifalar dilerim :blush: @Artorias

4 Beğeni

İyi dileklerin için teşekkür ederim.

4 Beğeni

Aynı dertten muzdaribim. Ve Çift sıra dizince çok kullanışsız oldu ama koyacak yer de yok. Etrafta mı sürünsünler ://

4 Beğeni

@Howl Benim kitaplıkta aynı böyle. Boş alan kalmadı. Kitaplık almaya niyetlendiğim zaman da Corona çıktı başımıza alamadım. Şimdilik antrede falan boş dolap içlerine koyuyorum.

4 Beğeni

Allahtan daha 2. sıraya geçmedim ama benimkiler de üst üste dizili, alıp koyarken çok kullanışsız oluyor cidden :frowning:

4 Beğeni

Yarın saat 13:00’de sene sonu öğretmenler kurulu toplantısı zoom üzerinden yapılmayacak olsa inanılmaz keyifli bir akşam olabilirdi benim için… Bu süreç o kadar yorucu geçti ki, kendi telefonuma tahammülüm kalmadı.

4 Beğeni