The Witcher Serisi

Aragorn’u çok severim ama Geralt’ın mutant güçleri karşısında hiç şansı yok :slight_smile:

Zoltan’la Gimli’nin arası epey iyi bu arada. Frodo da illa boynuna bir şey asacak :smiley:

9 Beğeni

Dandelion Aragorn’a tüyo veriyor gibi geldi bana.

1 Beğeni

Bu iyi güldüm :smiley:

2 Beğeni
  1. kitabı hemen bitmesin diye yavaş yavaş okuyorum… Sanırım seri bitince bir boşluğa düşeceğim.
2 Beğeni

Tam kendisinden beklenecek bir hareket :smile: Ama Dandelion bu… Tüyo da veriyor olabilir, yalan söylüyor da.

2 Beğeni

Aragorn artizlik peşinde başka olayı yok.

Bir mevzu olursa Gandalf dağıtır ortalığı

Gandalf’ın belinden itibaren de sanki tütü var gibi duruyor. Küçük bir prensese benzemiş. Üzgünüm…

1 Beğeni

Dizi daha çıkmadan ikinci sezon onayını kaptı bile :wolf:

1 Beğeni

Iron Fist’in bile 2 sezon sürebildiği sektörde Witcher’ın en az 5 sezona kadar yolu var bence. Zaten 7 sezon planlamışlardı galiba.

2 Beğeni

Nedense içimde 2. sezondan sonra “Henry’e para vermekten diziyi çekecek para kalmadı” diyecekler gibi bir his var. Umarım yanılırım.

2 Beğeni

Netflix bu. Zarar etmesine rağmen 5 sezon da çekebilir, çok izlendiği için 2. sezonda iptal de edebilir.

3 Beğeni

Gece gece tilt oldum. :no_mouth:

3 Beğeni

images%20(47)

5 Beğeni

Gördüğüm en kötü oyuncu seçimlerinden biri… Triss de onunla yarışıyor gerçi :thinking: İlla oyunlardakine benzesinler demiyorum tabii ama bu nedir arkadaş?

Bu Yennefer’ı gördükçe aklıma Mass Effect Andromeda’daki ifade ve oyunculuk yoksunu kızın yüzü geliyor :sweat_smile:

9 Beğeni

Yok, Triss’in yanında bu gene iyi kalıyor. Triss cidden fecaat.

2 Beğeni

Yoo gayet güzel :")
Aman düşman başına…

4 Beğeni

Yermek istemem. İzlemeden net bir şey diyemem de bu sahneye bakınca kendimi Hint dizisinden bir sahneye bakıyormuş gibi hissetmekten alıkoyamıyorum. :sweat_smile: Her an uzun ve anlamsız bir bakışma sahnesi çıkacakmış gibi hissediyorum.

8 Beğeni

Şarkı söyleyip dans etmesinler de :smile:

5 Beğeni

Ben hiç o sahnelere denk gelmedim. Kanalda genelde o kadar kalıcı olan birisi olmadı yanımda. Kardeşime takılmak için arada Kanal 7 açıp en fazla 3 dakika filan dayanabiliyorum. Bazen de instagramdan birbirimize atıyoruz onları. Öldürme sahneleri, düşme sahneleri filan bir harika. :sweat_smile: