Aragorn’u çok severim ama Geralt’ın mutant güçleri karşısında hiç şansı yok
Zoltan’la Gimli’nin arası epey iyi bu arada. Frodo da illa boynuna bir şey asacak
Aragorn’u çok severim ama Geralt’ın mutant güçleri karşısında hiç şansı yok
Zoltan’la Gimli’nin arası epey iyi bu arada. Frodo da illa boynuna bir şey asacak
Dandelion Aragorn’a tüyo veriyor gibi geldi bana.
Bu iyi güldüm
Tam kendisinden beklenecek bir hareket Ama Dandelion bu… Tüyo da veriyor olabilir, yalan söylüyor da.
Aragorn artizlik peşinde başka olayı yok.
Bir mevzu olursa Gandalf dağıtır ortalığı
Gandalf’ın belinden itibaren de sanki tütü var gibi duruyor. Küçük bir prensese benzemiş. Üzgünüm…
Dizi daha çıkmadan ikinci sezon onayını kaptı bile
Iron Fist’in bile 2 sezon sürebildiği sektörde Witcher’ın en az 5 sezona kadar yolu var bence. Zaten 7 sezon planlamışlardı galiba.
Nedense içimde 2. sezondan sonra “Henry’e para vermekten diziyi çekecek para kalmadı” diyecekler gibi bir his var. Umarım yanılırım.
Netflix bu. Zarar etmesine rağmen 5 sezon da çekebilir, çok izlendiği için 2. sezonda iptal de edebilir.
Gördüğüm en kötü oyuncu seçimlerinden biri… Triss de onunla yarışıyor gerçi İlla oyunlardakine benzesinler demiyorum tabii ama bu nedir arkadaş?
Bu Yennefer’ı gördükçe aklıma Mass Effect Andromeda’daki ifade ve oyunculuk yoksunu kızın yüzü geliyor
Yok, Triss’in yanında bu gene iyi kalıyor. Triss cidden fecaat.
Yermek istemem. İzlemeden net bir şey diyemem de bu sahneye bakınca kendimi Hint dizisinden bir sahneye bakıyormuş gibi hissetmekten alıkoyamıyorum. Her an uzun ve anlamsız bir bakışma sahnesi çıkacakmış gibi hissediyorum.
Şarkı söyleyip dans etmesinler de
Ben hiç o sahnelere denk gelmedim. Kanalda genelde o kadar kalıcı olan birisi olmadı yanımda. Kardeşime takılmak için arada Kanal 7 açıp en fazla 3 dakika filan dayanabiliyorum. Bazen de instagramdan birbirimize atıyoruz onları. Öldürme sahneleri, düşme sahneleri filan bir harika.