The Witcher Serisi

Annem izlediği için çok fazla bilgi sahibiyim :smile: Filmleri falan indirmemi istiyor. Her film ve dizide mutlaka şarkı söyleyerek dans etmek var :smile:

1 Beğeni

Ahaha. Ya gariptir ama ben Hint dansını seviyorum. Hepsi olmasa da bazısı gercekten güzel oluyor. Bazı filmleri de iyi şimdi yalan yok. Hint asıllı bir oyuncu vardı. Onu da çok severim ama diziler dayanılası değil.

1 Beğeni

Kavganın ortasında dans etmeleri garip bence ya :d

1 Beğeni

:joy: O garip tabii. Filmlerin dansları çok hoş oluyor.

1 Beğeni

Doktor bu ne??

@mit Mass Effect’te keşke Leviathanların dönemini anlatan bir seri yapsalardı. Hiç beğenilmez ama ben senaryosunu çok sevmiştim ilk üçlemenin :love_you_gesture:t2:

Kore filmlerinden de güzel işler çıkıyor ya. 24 diye bir film vardı, aradaki sahneleri saymazdak zaman yolculuğu konusunda izlediğim en iyi filmlerden biriydi.

3 Beğeni

7 . kitap 3-4 ay içerisinde gelir herhalde, 6. kitabı Aralık sonu gibi okuyayım,devam kitabını çok beklemeyeyim diyordum ama sürekli aklıma takılıyor :slight_smile: 6. kitabı okumaya başladım umarım 7. kitap için 2-3 aydan fazla beklemeyiz.

4 Beğeni

Bataklığın ortasına gizlenmiş, çökük saman çatısı yosunlarla kaplı kulübeye o gün hava karardıktan sonra birisi gizlice yaklaş ……. ve panjurların aralığından gizlice içeriye bakmış …. kır sakallı bir ihtiyar ile kül sarısı saçlı… ( Witcher 6 - Kırlangıç Kulesi)

Henüz kitabı bitirmedim ama önceki kitaplara göre sanki bu kitabın anlatım tekniği daha iyi, yazar neredeyse aynı paragrafı 2 farklı anlatıcının gözünden anlatıyor ve bunu yaparken akıcılık hiç kesilmiyor.

Dandelion’ un günlüğü diyebileceğimiz bölümlerde bazı anlatılanlar çarpıtılmış olsa da :slight_smile: tüm serinin en renkli ve kısmen çarpık karakteri Dandelion’ un olaylara bakışını anlatı/günlük olarak okuyor olmak güzel.

8 Beğeni

seriye yeni başladim şuan ikinci kitaptayim açıkçasi spoiler yememek için yukaridaki yorumlarida okumadim :slight_smile: kitaplar ilk iki kitaptaki gibi kisa kisa hikayelerden mi oluşuyor? genel bir konusu yokmu ? spoiler vermeden cevaplayabilirseniz sevinirim (şimdiye kadar beklentilerimi çok karşılamadi açıkçası)

İlk iki kitap hikayelerden oluşuyor,sonrakı kitaplar bir birinin devamı ve ana hikayeyi anlatıyor

1 Beğeni

tesekkurler cevap için ,seriye yabancı oldugum icin soruyorum peki ilk iki kitabin bu şekilde olmasinin bir amacı varmı?yani ileride bu kitaplardaki hikayelerden belirli bir fayda sağliyormu okuyucu?

Buyurun ) Ana hikeye ordaki olaylardan sonra oluyor. Karakterlerin bazılarıyla sonra da karşılaşacaksınız. Hatta ordaki hikayelerden biri sonraki kitaplarda anlatılacak konunun başlangıcı diye bilirim

2 Beğeni

ohh iyi bari :slight_smile: tesekkurler

Buyurun iyi okumalar :slight_smile:

1 Beğeni

dam dı dam dı dam damm

8 Beğeni

Ben fragmanı beğendim. :heart_eyes:

1 Beğeni

The Witcher dizi için bir başka başlık açılsa, daha iyi olmaz mı?

Dizi ve kitap iki ayrı dünya.

4 Beğeni

Fragman haberi gelince oradan devam edebiliriz diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Açıkcası ben de beğendim. Yennefer’i canlandıran karaktere bir şerh koyuyorum ama. Artık izleyince onun hakkındaki görüşlerimizi de belirtiriz.

Ve evet @alper sanırım haklısınız, dizi için ayrı bir başlık fikri daha mantıklı duruyor.

2 Beğeni

Başka bir başlık varsa oraya taşırım şu anlık buraya yazıyorum.Dizi sezon sezon mu ilerleyecek (1.kitap=1.sezon) yoksa kitaplardan bağımsız mı? Bilgisi olan var mı?
Not:Ben her ihtimale karşı 1. Kitabı okudum.

İlk sezonda ilk iki kitaptan öyküler olacak. Onun dışında Yennefer’in geçmişi ve Ciri -ki zaten ilk kitapta yok- daha detaylı anlatılacak gibi. Zaten yapımcı onları da bir ana karakter olarak işlediklerini söylemişti. Ama bu ilk kitaptaki bazı öykülerin daha sonra işlenemeyeceği anlamına gelmez. Özellikle “Ufak Bir Gerçeklik Payı” uyarlansın çok isterim.

2 Beğeni