The Witcher Serisi

Dizideki bölümler ilk iki kitaptaki hikayelerden oluşuyor. Tüm hikayeleri almamışlar ama. Sadece belli başlı olanlar var.

Yennefer’ın geçmişi @Firtinakiran ve @Xerhias’ın da dediği gibi satır aralarında söylenen şeyler. Dizide karakterin arka planını daha detaylı işlemişler.

Ve Season Of Storms öykü kitabı değil, roman. Birinci ve ikinci kitabın arasında bir yerde geçiyor. 7 kitaplık ana maceradan bağımsız, ayrı bir hikaye.

3 Beğeni

son dilek ile kader kılıcı arasında değil mi hocam, yanlış anlamadıysam yazdığınızı.

Aynen. Geralt Yennefer ve Dandelion’la tanışmış. Ama daha Temerya’ya gidip Striga ile dövüşmemiş. Öyle bir aralıkta.

1 Beğeni

Benim bildiğim kadarıyla yazar; “gölün hanımı ile Geralt’ın hikayesi bitti devamı yok Ak Kurt artık dinlenebilir. Ama Evren -dünyasının ismi ne bilmiyorum- büyük başka karakterler ve başka hikayeler gelebilir” demişti.

A post was merged into an existing topic: The Witcher (Netflix Dizi)

Bence Roach da yıkım olurdu! Ne demek adı farklı olsun? Go team Roach!

https://www.reddit.com/r/witcher/comments/69op7b/roach_being_roach/

Bu arada ek bir bilgi vereyim, Dandelion’ın gerçek ismi Julian Alfred Pankratz. The Witcher 3’te Priscilla’nın kendisine Julian diye hitap ettiğini hatırlarsınız.

1 Beğeni

Bu arada JBC tükenmiş Witcher çizgi romanlarını tekrar baskıya sokmuş. Bekleyen varsa benim gibi :grin:

6 Beğeni

Devam kitapları ile ilgili bir sorunuz da oldu mu acaba? Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Kitapları Pegasus basıyor kalan 2 kitabı da basacaklar, 2 çizgi roman dışında gerisi varsa bilmiyorum sorayım çizgi romanların devamını

1 Beğeni

Çizgi romanlardan bahsettim :slight_smile: çevrilmeyi bekleyen Curse of Crows ve Of Flesh and Flame adında iki tane daha var yanlış bilmiyorsam.

Onu da sordum cevap gelince haber veririm.

1 Beğeni

Ben aslında JBC haberinden dolayı Paul Tobin’in yazdığı yazdığı 4 ciltlik çizgi roman serisini sormuştum.2 cilt yayımlandı diğer iki cildin durumu belli değil. Siz 4 devam romanı yazmışsınız. Farklı şeylerden bahsediyor olabiliriz :slight_smile:

Teşekkürler Killing Monsters ve Matters of Conscience kitaplarını bilmiyordum. Peki bu başlığı daha fazla meşgul etmeden son olarak, devam kitapları ile ilgili herhangi bir tarih bilgisi paylaştılar mı sizinle? :slight_smile:

Birkaç ay içerisinde devam çizgi romanları da gelecekmiş. Heyecanla bekliyoruz. :grin:

2 Beğeni

Merhaba,

Fırtına mevsimi 2020’nin ilk iki ayı içerisinde yayımlanacak.
Bir harita var ve Witcher Evreni adlı kitabımızın içinde olacak.
Bir şey biter, bir şey başlar canon değil ve bu yüzden yazarı basılmasını pek istemiyor ama bakalım.

6 Beğeni

Sadece bir art book değil. Çizimlerle birlikte witcher evreninin detaylı tarihi, canavarları vs. de anlatılıyor.

Kısa hikayeler konusunda şu anda kesin bir şey yok.

2 Beğeni

Yes. No. Maybe. It’s classified.

(Güneş gözlüklü Obama başkan gifi)

8 Beğeni

Estağfurullah. Sorun değil. Yayınevleri soru hattından da sorabilirsiniz. Er geç dönüş yapıyorum oradan da.

1 Beğeni

Witcher serisinin başka kapakla basılma ihtimali mi var? Böyle mi anlamalıyız :slight_smile:

Üstat okuma sırası senin yazdığın şekilde mi ilerliyor ve altta bahsettiğin iki kısa hikayenin kitabı mevcut mu ?