Dizideki bölümler ilk iki kitaptaki hikayelerden oluşuyor. Tüm hikayeleri almamışlar ama. Sadece belli başlı olanlar var.
Yennefer’ın geçmişi @Firtinakiran ve @Xerhias’ın da dediği gibi satır aralarında söylenen şeyler. Dizide karakterin arka planını daha detaylı işlemişler.
Ve Season Of Storms öykü kitabı değil, roman. Birinci ve ikinci kitabın arasında bir yerde geçiyor. 7 kitaplık ana maceradan bağımsız, ayrı bir hikaye.
Benim bildiğim kadarıyla yazar; “gölün hanımı ile Geralt’ın hikayesi bitti devamı yok Ak Kurt artık dinlenebilir. Ama Evren -dünyasının ismi ne bilmiyorum- büyük başka karakterler ve başka hikayeler gelebilir” demişti.
Bu arada ek bir bilgi vereyim, Dandelion’ın gerçek ismi Julian Alfred Pankratz. The Witcher 3’te Priscilla’nın kendisine Julian diye hitap ettiğini hatırlarsınız.
Ben aslında JBC haberinden dolayı Paul Tobin’in yazdığı yazdığı 4 ciltlik çizgi roman serisini sormuştum.2 cilt yayımlandı diğer iki cildin durumu belli değil. Siz 4 devam romanı yazmışsınız. Farklı şeylerden bahsediyor olabiliriz
Teşekkürler Killing Monsters ve Matters of Conscience kitaplarını bilmiyordum. Peki bu başlığı daha fazla meşgul etmeden son olarak, devam kitapları ile ilgili herhangi bir tarih bilgisi paylaştılar mı sizinle?
Fırtına mevsimi 2020’nin ilk iki ayı içerisinde yayımlanacak.
Bir harita var ve Witcher Evreni adlı kitabımızın içinde olacak.
Bir şey biter, bir şey başlar canon değil ve bu yüzden yazarı basılmasını pek istemiyor ama bakalım.