Yanlış hatırlamıyorsam gerçeği daha sonradan öğreniyor. Altıncı ya da yedinci kitap civarında. Son kitapta her şey açıklığa kavuşuyor, az daha sabır ![]()
Bu seriye benzer kitaplar varmi? Cok sevdim ben witcher serisini. Anlatma tarzi hosuma gitti Sapkowskinin. Ayrica karakterlerin ne beyaz nede siyah olmasi cok guzel olmus. Tavsiyeleriniz varmi arkadaslar?
Zaman çarkını fantastik edebiyat içinde sonlara koyun bence.
Sissoylu serisi var mesela
İblis döngüsü
Elric almayi dusunuyorum evet ve galiba elric en buyuk ilham kaynagi olmus the witchere. Drizzt kitaplarinin hepsi cikmadigi icin o derde kendimi sokmak istemiyorum. Taht oyunlari okudum sevdim. Zaman carki 4cu ciltin cikmasini bekliyorum 4 gozle, 3te kaldim oyle… Tesekkurler guzel tavsiyeniz icin
Benim bildiğim Elric, Drizzt ve Witcher aynı zamanlarda çıkıyor şans eseri
yanlış da biliyor olabilirim.
Victoria Aveyard ve Pierce Brown da beğendiğiniz türde yazıyorlar.
Sissoylu kitaplari ayni boyutta basilmaya baslanirsa almayi dusunuyorum evet 
Ben yabanci forumlarda okumustum. Bende yanlis biliyor olabilirim tabiki
Ben sana sissoylu serisini öneririm daha sonra Drizzt Efsanesi serisini , en son olarak da Zaman Çarkı serisini öneriyorum .
Yalnız Zaman Çarkı serisini ciltli almak istiyorsan elini çabuk tut çok çabuk tükeniyorlar . Kidega da İthaki yayınları %50 indirimli ve yanılmıyorsam yarın son .
Drizzt Efsanesi kitapları da pek fazla bulunmuyor , bulduğun gibi almanı şiddetle tavsiye ederim.
Son olarak Sissoylu serisi hali hazırda 6 adet kitabı çıkmış ve hepsi Türkçe olarak satılmakta fakat seri sürekli boyut küçültmeye gitmiş . Benim gibi büyük boy bulacağım diye uğraşırsanız 16x24 olarak bulabilirsiniz ama alışveriş yapmadan önce satıcıya muhakkak sorun kitapların boyutu ve öyle alın .
Elric hakkında bir bilgim yok ama çok fazla tavsiye eden kişi var burada . Alıp okumaya başlarsanız yorumlarınızı almak isterim .
Zaman carkinin ciltli kitaplari mevcut bende, eksik olanlar 4 ve 13. Ithakinin tekrar basmasini bekliyorum. Bu yil icinde basacaklarini soylediler. Ben fantastik kitaplara zaten bodoslama zaman carkiyla basladim
Hic zorlanmadim. 3te kalinca, 4u beklerken witcher serisini okudum. Normalde klasik kitaplar okurum ama fantastik sevdigimide farkettim 
Fantastik candır ya. Oku oku bir türlü doyamıyor insan. 
Gec kesfettim bende bu guzellikleri 
Moorcock’un anlatım tarzı Sapkowski’ye hiç benzemiyor. Benzer yanı koatik karakterlerin olması. İyiler ve kötülerin savaşı değil olan.
Son ceviri Kirlangic kulesi serinin en iyilerinden biri oluyor benim icin. Hikayenin baska baska karakterler arasinda capraz anlatimi oldukca ilgi cekici olmus.
Tatsız (20 karakter)
Benim bildiğim, Raistlin (ejderha mızrağı) Drizzt(kara elf) geralt(wıtcher) karekterleri elric ten esinlenerek çıkıyor.
5 . kitap Ateşle İmtihan’ı okumaya başladım. 200. sayfalardayım, öyle gözüküyor ki 5. kitap bir yolculuk hikayesi. Önceki 4 kitap da çok akıcı ama şimdilik büyük aksiyonun kıyısında geziniyor olmasına rağmen 5. kitap sanki öncekilere göre çok daha akıcı.
En son 2017’de 3. kitabı okuyup tamamlansın okurum diye bırakmıştım. Artık tamamlanmak üzere oyunlarının hepsini bitirdim. Acaba 3. kitabı tekrar okuyup mu devam etsem? Yoksa 4’ü okurken anımsar mıyım?
Bence tekrar oku. Ben tüm kitaplar çıkınca tekrardan arka arkaya okuma düşüncesindeyim.
Öyle yaparım, zaten evren ve karakterleri kendi akrabalarımdan daha iyi biliyorum ondan hızlı okunuyor