The Witcher Serisi

Merhaba,sizinle nasil iletisime gece bilirim?

Merhabalar. Forum üzerinden özel mesaj atabilirsiniz.

10 posts were merged into an existing topic: The Witcher Dizisinden İlk Fragman Nihayet Geldi!

ilk kitabı pdf den okumuştum ve oyunun hayranı olarak bayılmıştım.set olarak almaya karar verdim ama fiyati çok pahalı geldi.var mı bildiğiniz bir site şöyle indirim kuponla vs uyguna alabileceğimiz bir yer ? bi de yeni kitapları yakın zaman gelicek mi beklesem mi yeni kitapları set almak için

N11de 150 lira 6 cilt . Kutulu hemde. Daha ucuzu imkansız.

1 Beğeni
  1. Kitap gelecek kış içerisinde ve kutu tekrar büyüyecek. Onu bekleyin isterseniz.
1 Beğeni

2020’nin ilk çeyreğine ertelendi diye hatırlıyorum.

150 TL’ye buradan alabilirsin ama yakında 7. kitap gelecek onu bekleyip 7 kitabı kutulu alabilirsin. Ben öyle yapacağım mesela :slight_smile: https://urun.gittigidiyor.com/kitap-dergi/the-witcher-serisi-ozel-kutulu-set-6-kitap-465967088?_sgm_campaign=scn_7f87b18159f6e000&_sgm_source=465967088&_sgm_action=click?rcp_action=rcmProductClicked

1 Beğeni
  1. kitap hakkında yeni bir bilgi var mı? Çevrilecekti sanki ama kesinlik kazandı mı acaba, 8 kitabı hep birlikte alayım
1 Beğeni

7 kitap değil miydi orijinal seri ? :sweat_smile::sweat_smile: Ara kitaplar ve ansiklopedi tarzı bir kitabı da basacaklarını söylemişti @Everfever Bey.

Orjinal seri 5 kitap. Pegasus’un bastığı 1 ve 2. kitaplar öykü tarzında kitaplar. 8. kitap olarak bahsettiğim 2013’te yayınlanan Season of Storms da öykü kitabı.

Pegasus 7 kitaplık şu seriyi baz alıyor diye biliyorum. Sadece Lady Of The Lake kaldı sanırım.

Sorted in chronological order (the way you should read them) the books that make up the series are:

• The Last Wish (short story collection) çıktı
  • Sword of Destiny (short story collection) çıktı
  • Blood of Elves (beginning of novels) çıktı
  • Time of Contempt çıktı
  • Baptism of Fire çıktı
  • The Tower of Swallows çıktı
  • Lady of the Lake çıkmadı
5 Beğeni

Umarım öyledir çünkü sizin dediğinize göre hareket edip 7. kitap çıkınca hepsi-bir alacağım.

Seasons of storm annesinjn anlatıldığı öykü idi değil mi? O ise seriden ayrı şekilde hoş bir kapak ile basmaları daha güzel olur bence.

madem seri 7 kitaplık niye kutusunu 7 kitap boyutunda yapmıyorlar anlam veremedim ya

2 Beğeni

ben alıcam seti 150ye çok okuyasım geldi witcher 3 ü oynadıktan sonra…son kitabı da artık kutunun üstüne koyup felan sergilerim

1 Beğeni

7.kitap daha basılmadığı için. 6 kitabı 7 Kitaplık kutuya koyarsanız gönderim sırasında neler olur hayal edemiyorum.

Hayır, değil. Season of Storms, Geralt ve Dandelion’ın ilk iki kitap arasında bir yerlerde yaşadığı bir macerayı konu alıyor. Ciri daha yok ortalarda.

Geralt’ın annesiyle babasının tanışma öyküsü başka bir kitapta geçiyor. Yazarın Witcher dışındaki çeşitli öykülerini içeren bir derlemede. Çevirmiştik o öyküyü hatta.

10 Beğeni

Evet, Orjinal seri Lady of The Lake ile bitiyor. Season of Storms devam veya Saga içinde herhangi bir yere ait değil veya olmak zorunda değil. Seriden bağımsız okunabilir ilk 2 öykü kitabı gibi. (O ilk 2 öykü kitabında Saga hakkında önemli şeyler var tabii)

Tüm bunların haricinde de 2 öykümüz daha var, Andzrej Sapkowski bunları kitapta yayınlamak yerine başka yerlerde yayınlamış. (Neresi olduğunu bilmiyorum elektronik veya fiziksel dergilerde olabilir.) Dönüşü Olmayan Yol ile birlikte bir de Bazı Şeyler Biter, Bazı Şeyler Başlar var ki o da Yennefer ile Geralt’ın düğününü anlatıyor ve onun da çevirisini kayiprihtim.com’da bulmak mümkün.

Benim için her şey hazır sadece 7. kitabı bekliyorum. 8’i ne yaparım bilmiyorum.

4 Beğeni

https://redanianintelligence.com/2019/11/02/the-witcher-author-on-the-netflix-adaptation-i-dont-care-what-is-done-to-my-character/amp/?__twitter_impression=true

1 Beğeni