Türkiye İş Bankası Türk Edebiyatı Klasikleri

Hocam biraz yavaşlasın da alalım eksik kitapları serinin hızına yetişmeye gücümüz yetmiyor bazen :slight_smile:

4 Beğeni

Bu diziden çıkacağını düşünmüyorum. Sabahattin Ali istisna oldu.

Almaya ve okumaya yetişememeye başladım. Biraz yavaşlaması benim için de iyi olacak.

2021’de daha planlı okumayı düşünüyorum bu seriyi. Hiç olmazsa ayda 1 kitap okumalıyım arayı kapatmak için.

2 Beğeni

Aslında seri tamamlayanlar için yavaş zannedersem :slight_smile: Ben Esrar-ı Cinayet dahil tamamını aldım. O yüzden sabırsızım. Sizin de hakkınız var. Umarım en kısa sürede tamamlarsınız.

Ben de düşünmezdim ama Sabahattin Ali’nin eserlerinin yayınlanması düşündürdü beni aslında. Belirli bir kronoloji takip edilmiyor esasında.

Bence istisna olmayacaktır Sabahattin Ali. 2021’de Orhan Veli ilerleyen yıllarda Memduh Şevket Esendal ve Sait Faik Abasıyanık’ı da katacaklardır seriye.

Hocam Modern Klasikler, Çocuk Klasikleri ve Bilim hepsi bir arada zor oluyor. :slight_smile:

1 Beğeni

Güzel sürprizler neden olmasın? :slight_smile:

2 Beğeni

Birkaç Fatma Aliye daha gelse keşkeee :))

2 Beğeni

Yanlış yazım kusura bakmayın

1 Beğeni

Nereden böyle bir duyum aldınız?

1. kitaptan önce 51. kitap çıktı bile. Büyük ihtimal sene sonu matbaa yoğunluğundan sıra gelmemiş olabilir. Böyle tutulan bir seriyi bitireceklerini zannetmiyorum. Daha yayınlanacak yüzlerce eser olması da cabası. Hüseyin Rahmi külliyatı bile tamamlanmadı daha. Sırf Hüseyin Rahmi’nin kalan eserlerini ekleseler seri 100. kitabı bulur.
3 Beğeni

Şıpsevdi için bandrol alınmış. Ciltlisi de yolda. 50. kitap mıdır?

Sıvama ciltse hiç bandrol almasınlar daha iyi, karton kapak daha iyidir, arkadaşlar size önerim eğer Hüseyin Rahmi Gürpınar okumak istiyorsanız kesinlikle ATLAS yayınevinden baskısı artık tükenmiş olan kitaplarını alıp okumanızdır, o baskıların kapakları bile ayrı birer sanat eseridir ve aynı zamanda Hüseyın Rahmi Gürpınar’ın eserlerini 3 roman birden şeklinde değil ayrı ayrı basımını yaparak Hüseyin Rahmi Gürpınar’a ayrıca saygısını ve önemini vurgulamistir. Nadirkitap sitesinden bu baskılara ulaşmanız mümkün.

4 seri takip ediyorum inşallah başka seri başlamaz :see_no_evil:

Karabibik’ten sonra bu eserlerin de ciltli baskı bandrolleri alındı.

4 Beğeni

HAY’daki bez cilt ile Modern’deki kağıt kalitesi birleştirilirse harika bir seri olur ama tahminimce cilt modeli Modern Türk Edebiyatı serisinin aynısı olacak.

2 Beğeni

Serinin yeni kitabı.

3 Beğeni
  1. Kitap herhalde (20 karakter)
1 Beğeni