Uefa Euro 2020

Premier Lig başlığını “rahat bırakalım” :slight_smile: diye UEFA EURO 2020 elemeleri için bir başlığımız olsun istedim.

TSL yasak konu olsun, kavga gürültü çıkmasın.:slight_smile:

EURO 2020 elemeleri ve Milli Takımın maçları hakkında burada konuşabiliriz.

8 Beğeni

İzlanda maçında açıkça gördük ki artık bi forvet rotasyonunu genişletelim. Gol atmamız gereken maçlarda Burak ağır kalıyor yaşıda var artık. Oyun tutma anlamında okey ama gol yollarında ya Cenk iyileşsin bir an önce ya da Burak ın alternatifleri çoğalsın.

2 Beğeni

İzlediğim kadarıyla isabetli paslarımız pek yok. Takımda ruh var ama hangi ülke takımına karşı nasıl oynayacağını bilemez bir tutum içindelermiş gibi geldi bana.

1 Beğeni

Doğru dürüst pozisyonunumuz yok. Bugün Hakan’da çok kötüydü.

1 Beğeni

İdeal 11 de Hakan ı kesin yazarım diyemiyorum maalesef.

3 Beğeni

Hakan kotuydu, Ozan kotuydu. Fransa macindaki heyecanin milyonda birini hissetmedim. Ote yandan Burak konusunda pek cok kisiden daha iyimserim. Bir ara topla oynama oranimiz da yuzde 64 idi. Orta saha gole gitmezse gorduk ki atamiyoruz.

2 Beğeni

Cengiz olsaydı belki kanattan Burak’ı tıopla buluşturur veya daha fazla pozisyon zorlardık.

3 Beğeni

Benim ideal formasyonum Burak’in ileride kosturup durup adam eksiltmesi ve o sirada orta saha ile kanatlardan cikan otuncularin gol atmasi seklinde. Cengiz’in olmamasi cok kotu etkiledi ama, o konuda haklisiniz.

Ekleme: otuncu neydi? Otuncu sevgiydi, fedakarlikti…

2 Beğeni

Izlanda takım oyununu oturtmuş dengeli bir takım. Bizim takımın ise potansiyeline ulaşması için daha zamanı var. İyi bir jenerasyon yakaladık, umarım saha dışında yapılacak saçmalıklarla baltalamazlar bunu da.

6 Beğeni

Herşeyden önce bu takımda ki çoğu oyuncu daha 10defa milli firmayı giymedi bile. Biraz daha beklememiz lazım. Çok hoş bir jenerasyon geliyor. İzlanda bize her yönü ile ters gelen bir takımdı. Fizik güçleri bizden çok daha iyi. Ben çok umutluyum bu takımdan. Ayrıca bu takımın en büyük yıldızı Cengizdir. Onun eksikliğini çok hissettik. Herşeye rağmen daha çok beraber oynayarak çok güzel, sıkı ve sert bir takım olacağız.

3 Beğeni

Nazar boncuğuymuş pehhhhh:)

Yenseydik 12 yapıyorduk, doğrudan rakibimiz olan İzlanda’yı 6’da tutuyorduk. Neyse artık içerideki maçı kesin kazanmamız lazım.

Bu ara her il milli maçı ister oldu Mersin’de istemiş İzlanda maçını ama bence en uygunu bu maç için İstanbul.

Izmir diyorlardi her yerde. Netlesmis diye duymustum.

İzmir’de olabilir, İzmir seyircisi de çekirdekçi değil ama sponsor biletleri çok olmaz umarım.

1 Beğeni

Goztepe tribununu hatirlatir, saygilarimi sunarim.

Neredeyse icimden holigan cikiyordu.

2 Beğeni

Son maçta şampiyon gibi şarkılar söylediler. Göztepe’nin marşları güzel. Grup yorum besteleri üzerine söylüyorlar bazı marşlarını

2 Beğeni

Ben bütün milli maçların Konya’da oynanması taraftarıyım. Konya seyircisi ve Milli takım güzel bir sinerji yakaladı. Her maç festival havasında geçiyor ve neredeyse kötü sonuç almıyoruz. Bunda Konya seyircisinin organize, senkronize yapısı da etkili.

Goztepeliyim. :smirk:

Yirmi karakter.

1 Beğeni

Benim aklımda hep Almanyayı, Hollandayı yendiğimiz Bursa maçları geliyor. İstanbul dışında kalan bir çok şehir olabilir. Ben futbolun İstanbul tekelinde olmaması gerektiğini düşünüyorum.

3 Beğeni

  • DorukhAN
  • OğuzhAN
  • KenAN

:slight_smile:

3 Beğeni