2026 FIFA Dünya Kupası | Ana Konu & Tartışma Alanı

Hazırlıklara başlayalım. :slight_smile:

İlk kez 48 takımın yer alacağı, üç farklı ülkenin (ABD, Meksika, Kanada) ev sahipliği yapacağı 2026 Dünya Kupası hakkındaki gelişmeleri, maç yorumlarını , analizleri ve elbette bizim çocukların nereye kadar gidebileceğini bu konu başlığı altında topluyoruz.

Milli Takımımız Hangi Grupta?

D Grubu’nda mücadele edecek olan bizimkilerin maç programı şöyle:

Tarih Rakip Şehir / Stadyum
14 Haziran 2026 Avustralya Vancouver, BC Place
20 Haziran 2026 Paraguay San Francisco, Levi’s Stadium
24 Haziran 2026 ABD Seattle, Lumen Field

Diğer başlıklar:

Futbol sohbet alanı:

Diğer Başlıklar.

3 Beğeni

Yerimizi alalım da. :smiley:

Göz Göz atkısı ile @Erdo da gelsin. :slight_smile:

1 Beğeni

Hata ya da hatalar yapmazsak grubu lider bitireceğimizi düşünüyorum. Madem güç sıralamasında 24. sırayı layık görmüşler en iyi cevap 3/3 yaparak lider çıkmamızdır.

2 Beğeni

Yerimizi alalım :slight_smile: (202020)

Maçların saatleri karışık baya. Bazıları Türkiye saatine göre gece, bazıları da akşam 19.00-20.00-22.00 civarında. Grup maçları süresince her gün akşam saatlerine bir tane maç denk geliyor. Hepsini izleyemesek de bir tane bize uygun bir saatte izlenecek bir maç olacak en azından.

Bizim maçların saatleri ise biraz sıkıntı. 14 Haziran’daki maç cumartesi sabah 7.00’de, 20 Haziran’daki maç pazar sabah 6.00’da. 26 Haziran cuma günü oynanacak maç da sabah 5.00’de başlayacak.

Neyse ki 2 tanesi hafta sonuna denk geliyor. Öğleden sonra siesta yapılır. :d

80’lerin sonu falan, gece 3’de uyanıp Mayk Tyson izlemiş nesiliz. Sabah 6-7 etkilemez bizi. :slight_smile:

1 Beğeni

Olası tur atlamalarında daha çok sınav ertelenir :blush:

Sabah 5 can sıktı biraz. Diğerlerine göğüs gerilir.

1 Beğeni

Forumda volt listesi açalım. :slight_smile:

1 Beğeni

Sabah 7 çiçek gibi saatti, sonra 2. maçı 1 saat daha geri çektiler ayıp ettiler :grinning_face_with_smiling_eyes: . Playoff da kura dişimize göreydi, grup da dişimize göre. Burayı 1. bitirirsek çeyrek finale kadar önümüz açık. Psikolojik olarak hazır olursak gerisi akar gider.

Grup aşamasında izlenebilecek maç yok alayı tırt. 65 ülkeli yapacaklarmış bir de.

Bir E-Spor izleyicisi olarak bu saatler bana uygun ben 2016 Worlds ve 2022 Worlds’ünü izledim alışkınım uyku saatlerimi bozmaya.

1 Beğeni

Nba takip eden ve bazı maçları izleyenlerden biri olarak maç kaçırmam. Diğer maçları bilemem ama. :smiley:

@AlperYlcnky1903 @SJack

Amerikan Beyzbol Ligi’ni takip eden biri olarak bende erken izlemeye alışkınım diyelim :rofl::joy::grin:

En son 2008’ i hatırlıyorum. O tarihten sonra futbolla ilgim neredeyse tamamen kesildi. NBA de izliyordum, o da görüş alanımdan çıktı. Arda ve Alperen olmasa ‘‘hala maç yapılıyor mu?’’ diyeceğim neredeyse. :smiley: :smiley:

Oyuncu kalitesi olarak bizim 10’da 1’imiz bile olmayan takımların karşısına Mehter Marşı ile çıkıp maçın sonunu “Bitirrr hocaaa bitirr!!!'” diyerek getirmek bana grup aşaması için pek umut vermiyor. Bi ihtimal herkesin kendi ligi bitip şampiyonlar belli olunca oyuncular daha rahat ve stressiz şekilde grup maçlarını oynayacağı için gruptan çıkma şansımız artar diye ümit ediyorum. Şu oyun şekli ile zor…