Forumda birkaç kez önerilmişti. Emin değilim ama büyük ihtimalle @Pyrewrath önermiş olabilir.
Diğerlerini okumadım maalesef.
Forumda birkaç kez önerilmişti. Emin değilim ama büyük ihtimalle @Pyrewrath önermiş olabilir.
Diğerlerini okumadım maalesef.
Evet, şimdi de kesinlikle okumamı önerdi. Okuyacağım. Hatta belki beraber okuruz bir zaman sonra.
Edit: Yıldızışığı ve Gölgeler’le karıştırdım. Öncelik bunda.
Herhalde çok eskiden okuduğum için olsa gerek aklımda gayet güzel kalmış. Drizzt okumalarına sen de katılmaz mısın? @isos81 ve @Abraxas Archmage’i bitirdiler, yakında Maestro’yu okuyacaklar, sonra son kitabı beraber okuyacağız.
@Abraxas Erevis Cale ile ilgili yorumlarını bekliyor olacağım.
@isos81 böyle giderse tüm FR kitaplarını elden geçiricez.
Ben seriye en baştan başladım, 2-3 ayda bir kitap okuyarak devam ediyorum. İthaki güncele geldiğimde hala yeni kitap haberi olmazsa İngilizce devam edeceğim artık
Denedim. Ben de bir tur dönmek istiyorum ama çoğunu birden fazla kez okuduğum için unutmayı bekliyorum.
Girdap gibi dönen palalarla iyi eğlenceler.
İthaki’yi beklersek daha çok bekleriz.
Yüzyılın bilim kurgu öykülerinden sonra dijital baskı yattı aklıma. 2-3 yıl sonra falan dijital baskı yapabilen bir yazıcı alacam eve. Kedim basıp kendim okuyacam.
Wizards of the Coast güzelim logosunu değiştirmiş. Sürekli kötüye gidiyor.
En Eski:
Eski:
Yeni:
2025:
İlk logodan sonrasını yok sayıyorum. Markayla bu kadar özdeşleşmiş bir logoyu neden süpermen film afişi gibi bir şeyle değiştirir ki koca firma?
bizde yayınlayan yayınevi olsa bende alırdım tamamını .
Arkadaşım söyledi, çeviriler bitmiş, önümüzdeki aylarda hepsi hızlı bir şekilde yayımlanacakmış. Kesin bilgi, yayalım.
Muazzam bir koleksiyon
Senin içinin gideceğini tahmin etmiştim.
Aslında bir gün bunları kronolojik sırayla okumak en güzeli olurdu.
Bir ara aklımdan geçtiydi fakat gözüm kesmedi. Tümü iyi yazarlar değil, misal Realms of Valor hikaye derlemesi ve onu okurken çok zorlandım, hâlâ bitmedi hatta, unutmuşum şimdi hatırladım.
@Abraxas Gir kanıma gir, hanım’ın evden atmasına çok kalmadı zaten.
Çevirileri biteli en az 10-15 sene oluyor kitapların .
@Pyrewrath bunları yurt dışından getirip toplamak sıkıntı. Bazı kitapların telif mezusu yüzünden baskısı bile olmayabilir.
En az 3te1ini bulmak sıkıntı diye biliyorum. Amerika’da anca toplanırsa ikinci el vs, buraya getirtmek servet tutar.
Benim de gözüm kesmiyor ama zaten 1 rafın tamamını Salvatore tek başına doldurmuş
Realms ismi altında birkaç kitap vardı yanlış hatırlamıyorsam. Fearun ile ilgili bilgi mi veriyordu?
Bu. Koleksiyoner veya ağır hayran değilsen dörtte üçü beş para etmez kitaplar. “Hangi UD romanları okunmaya değer?” diye biraz araştırınca bu kanı belirginleşiyor.