“Vaporwave” ve “Synthwave” Sevenler Cemiyeti

DİKKAT! Bu cemiyet İlluminati tarafından insanları kontrol altına alma çalışmalarının bir parçası olarak kurulmuştur.

6 Beğeni

Bu cemiyetleri yalnızca müzikle ilgili konularda mı kurabiliyoruz? Farklı türden cemiyetler de kurabiliyor muyuz? Mesela ben Satranç Oynayanlar Cemiyeti kurabilir miyim ya da Premier League Sevenler Cemiyeti?

Forum yönetiminden yanıt bekliyorum. :slight_smile:

4 Beğeni

Bende en sevdiklerimi ekliyorum o zaman.Lakin Perturbator bu işin zirvesi bence.
Bu,gece Miami sahilleri’nde araba sürerken dinlemek için

Bu uzaya çıkma ihtimaline karşı

Bu herhangi bir epik kovalamaca sahnesi için

Bunda da solist döktürüyor

2 Beğeni

Turbo Killer en sevdiğim şarkıdır. Ben de şöyle bir eklenti yapayım.

Yazdıklarımla fena eşleştiğini düşünüyorum bu türün. O yüzden sürekli dinliyorum.

1 Beğeni
1 Beğeni

Yazma ve düşünme gücünü artırdığını düşünüyorum ve Bilimkurgu/gerilim okurken çok iyi gidiyor özellikle Mr. Robot’un soundtracklerini yapan Mac Quayle de bir harika:

1 Beğeni

@Tugrul_Sultanzade’yi etiketlemek lazım buraya. :slight_smile:

Her ne kadar bu müzik türü Asya kültürünü anımsatsa da dünyanın her yerinden çok başarılı sanatçılar çıkıyor.

İngiliz bir grup:

Ben bir zamanlar Discord üyesiyken Kayıp Rıhtım’ın Discord grubunun #spor kanalında Premier League muhabbetleri de yapardık. Şu an Discord kullanmadığım için son durumu bilmiyorum.

Ama güzel olur gerçekten de. Bütün dünya futbolu bir yana Premier League bir yana.

bu da benden gelsin,

Legend of Zelda: Ocarina of Time - Saria’s Song

1 Beğeni

Forumda Yolgeçen Hanı Kategorisi için şöyle bir açıklama var;

Yolgeçen Hanı kategorisinde istediğiniz başlığı başlatabilirsiniz. Konunun aktifliğine göre özel kategori açılabilir düşüncesindeyim. @magicalbronze da benzer düşünecektir.

1 Beğeni

@danieljackson @Vector @fatihcetin an itibariyle cemiyetimiz kurulmuştur.

2 Beğeni

Forumda başlıktan başlığa gezinirken tam istediğin o başlığa denk gelmek…

Sizlere seviyorum.

3 Beğeni

Post aktifse LÜTFEN bir discord serveri açın bunun için.

Buyrun, Discord

2 Beğeni

Bu kanal tutar.