Video Oyun Dünyası

Değerli oyun severler minik bir sorum olacak? Kardeşim youtube’da oyun incelemeleri, sohbetler gibi oyunlar hakkında kendi görüşlerini paylaştığı bir sayfayla uğraşıyor.(Daha doğrusu uğraşmaya başladı) Ben de daha çok metin yazımı konusunda yardımcı olmaya çalışıyorum her ne kadar ikimizin de payı olsa da uğraşın çoğu ona ait :smiley: Sorum şudur ki: Burada kanalı paylaşmak mümkün müdür? Forum kurallarına göre bir yasak var mı? Düzenli olarak girin, izleyin abone olun falan istemiyorum efenim. Zaten daha 16 abone çiçeği burnunda bir kanal(hatta daha burnu bile olmayabilir) sadece dışardan bir gözle bakıp doğru ya da yanlış gördüğünüz şeyleri söyleseniz de olur. Potansiyeli var mıdır? Değiştirmesi gereken şeyler nelerdir gibi? Beğenirseniz zaten kapımız her zaman açık beğenmezseniz de görüşünüzü almış oluruz. Çünkü şu an yorumlar sadece yakın çevreden geliyor ve onlar da genelde iyi niyetli olduğundan ne kadar gerçekçi bilemiyor insan. Şimdiden teşekkür ederim. :slight_smile:

Burada paylaşabilirsiniz.

2 Beğeni

https://twitter.com/demarkegaming/status/1765355214914154544

2 Beğeni

16 Mayıs’ta PC için geliyor.

5 Beğeni

Epic’te 1500 lira Steam’de 60 dolar imiş.

https://twitter.com/demarkegaming/status/1765410274381599217

1 Beğeni

1 Ay erken çıkarsalar shogun dizisinin gazıyla iyi satardı.

2 Beğeni

https://twitter.com/pressstartexe/status/1767252496127250724?t=WmJlh9Ieu0QPRHpt_jVS2g&s=19

3 Beğeni

Çıktığı dönem çok fazla goygoyu yapıldığı için bekleneni veremeyen ama benim gayet beğendiğim Hellgate London’ın yeni oyunu geliyormuş.

1 Beğeni

ve Diablo IV Gamepass’e eklendi…

2 Beğeni

Yarın akşam gömüleyim buna merak ediyordum baya.

2 Beğeni

Bende meraktayım şuan indiriyor yarin bende başlarım.

1 Beğeni

Gamepass kullanmayan ve Diablo 4 oynamak isteyenler için indirim yapılmış.

Çok hızlı, oynamak için ciddi beceri gerektiren oyun arıyorum.

Quake Champions indirdim ama oyuncusu yokmuş.

Ultrakill oynuyorum, sevdim.
Turbo Overkill oynadım sevmedim.
Doom’lara bakacağım.

Aradığım temel noktalar, işkence kadar zor bir oyun deneyimi, takip etmekte zorlanacağım hız, göz alıcı parlak grafikler.

1 Beğeni

Hocam platform seviyorsanız kaizo mario deneyebilirsiniz. Ya da bir takım mario maker levellarını. Touhou denemediyseniz lunatic zorlukta touhou deneyebilirsiniz. Super hexagon da sizi açabilir. Devil may cry 3-4 ile en yüksek zorlukta SSS yapmaya çalışabilirsiniz.

2 Beğeni

Sekiro öneririm. Hızlı bir oyun olduğu söylenemez ama parry yapmak için çok hızlı reaksiyon vermek gerekiyor. Hız bu noktada devreye giriyor. Zorluğu konusunda zaten kimsenin diyecek bir şeyi yoktur diye düşünüyorum.

2 Beğeni

@nefarrias_bredd
Nokta atışı öneriler, teşekkür ederim.

@RolandDeschain
Sekiro oynadım ve beğendim, ancak keşifi olsun, git gud’u olsun bana biraz uğraştırıcı geldi.

Daha çok, zor ve rengarenk arcade oyun arıyorum.

3 Beğeni

Bu türü en iyi Japonlar yapıyor hocam bence. Pachinko arcade vs. kültüründen ötürü sanırım :thinking: Gençken ben de severdim de şimdi uğraşasım gelmiyor hiç :sweat_smile:

2 Beğeni

Aslında görev veren oyunlardan tiksinmeye başladığım için farklı oyunlar arıyorum.

Oyunun verdiği görevi yaptıktan sonra mutlu olmak yerine oyunu iyi oynayıp kendimle yarıştığımda mutlu olacağım oyunlar istiyorum.

Şimdi baktım da ben hayatta da bunu istiyorum galiba.

2 Beğeni

Cuphead verelim abime o zaman

3 Beğeni

Severed Steel’i seversiniz sanırım. Aradığınız kriterlere uyuyor. STHELL’e de bakabilirsiniz belki. Ghostrunner da olabilir.

2 Beğeni