@RolandDeschain Aslında Cuphead aradığım kriterlere uygun ama çocukluğumdan beridir eski Disney tasarımı bana garip şekilde rahatsız edici geliyor. Bırakın oynamayı, oynaış videoları bile içimde antipati oluşturuyor.
@mit Severed Steel aradığım oyunun birebir karşılığı. Şu anda indiriyorum.
Ghostrunner oynadım, bölümlerin çözüm yöntemlerinin sınırlı olması (doğaçlamaya müsaade etmemesi) beni oyundan soğuttu.
STHELL’e de bakacağım.
İlk oyun interaktif animasyon filmi tadı verdiği için iki saatin sonunda kapatmıştım, muhtemelen bu da benzer olacak. Oyunu beğenen de hikayesi ve atmosferi nedeniyle beğeniyor gibi zaten.
İnternette izlediğime göre bozuyormuş ve anlatan kişi aşırı şikayetçi idi. Ben şahsen detaylarını bilmiyorum, o yüzden yorum yapamam; ama oyunda modlarla düzelen bir sürü hatanın olduğunu, bu yamanın da onları düzeltmeden, modları bozup oyunu daha da kötü bir hale getirdiğini söylüyordu.
Son olarak Fallout 4 çok önce oynadım ve tüm bunlar hakkında en ufak bir bilgim yok. Öylesine denk geldim izlediğim videoda.
Az önce aldım yükledim birazdan deneyeceğim nasılmış merak ediyorum. Son zamanlarda oynadığım en zevkli oyun Hades’ti. Bundan da zevk alacağıma eminim.