Ben PC’de oynuyorum sırf uyumsuzluk yapmasın diye Xbox kontrolcüsü aldım. Hayatımda ilk defa kullandım ilk bir kaç saat garip geldi sonra tamamen alıştım tavsiye ederim.
Ben de aynı zamanda pc’de kullanıyorum. Tam uyumlu olarak çalışıyor.
O zaman iyiymiş. Ben PS4 kolu ile uğraşmıştım biraz bocaladım. İnternette baktım bir uygulama falan kuruluyordu. Bir olmamışlık hissi doğunca alıverdim. Kollar da eskimişti bahanesi oldu.
Ama bu PS5 kontrolcülerinin teknolojik özelliklerini çok merak ediyorum. Call of Duty’de tetik falan sert yapıyor diyorlardı hala deneyemedim. :d
Son dönemde Hi-Fi Rush, Evil Within 2, Ghostwire gibi kendi bağlamlarında hiç bir halt etmeyen, sosyal medyanın şişirdiği değersiz oyunların yapımcısı Tango’nun kapanması şok etkisi yapmış
Hifi rush 1 saat sonra silmiştim de evil within 2 i ilk oyundan daha fazla sevmiştim tabi ben metroidvania tarzı sevdiğim için beğenmiş olabilirim. Açık alanda evlere girip keşfetmek sonrasında save noktasına gidip depolama işini seviyorum hatta arkadaş çevremde veya oyun gruplarında genel olarak sevilmişti siz sağlam gömmüşsünüz
Vay anam vay… şu fiyata iyi diyecek hale geldik.
Şu anki kurla yaklaşık 8 dolar. Hem dolar karşılığı hem tl karşılığı olarak maalesef bedava düzeyinde.
Görev sırasında iki karakterden istediğimizi seçebilecekmişiz. Yasuke düz combat, Naoe ise daha assassin tarzı oynuyor. Tabi karakterlere özel bazı görevler de olacak.
Hellblade 2’nin hâlâ puanları yayınlanmadı. Kimseye inceleme kodu gönderilmemiş. İlk oyunu severek oynamıştım. Umarım patlamaz.
Büyük ihtimalle ilk oyunun daha iyi grafikli hali olacak gibi duruyor. Belki combat biraz daha iyi olmuştur. Benim beklentim bu yönde. Walking Sim’den hallice bir şey bekliyorum.
Ulan Ubisoft… “Hajum bak bu sefer çok yenilikçi bir AC oyunu yapacağız, karakterlerimiz oynanışa etki edecek, vallaha bu sefer çok farklı.” minvalinde açıklamalar yapıp yine serinin diğer oyunlarından hiçbir fark olmayan bir oyun koyacak önümüze adım gibi eminim. Bu serinin nasıl halen deli gibi sattığını anlayamıyorum. Bir de ek olarak Yasuke diye bilinen afrikalı bir uşağın hikayesini işleyeceklermiş, anlayacağın dıdısının dıdısı… Sanki Sengoku döneminde yaşamış bütün Japon kılıç ustalarının köküne kıran girmiş de bir tek siyahı rastalı eleman kalmış onun hikayesini yapmışlar.
Octopath Traveler’lara çok sevindim. Zamanında alıp almamak arasında kalıp, paraya kıyıp almadığım ve çok oynamak istediğim bir oyundu. Still Wakes The Deep ve Depersonalization da ilgi çekici gözüküyor. Benim için bomba olmuş bu aykiler
Offf yarıda bıraktım seyretmeyi