Uzun oynanış videosu.
İkisi de, ama güncelliğinden dolayı Baldur’s Gate 3 daha önde.
İlk trailera göre çok daha iyi, ama keşke oyunun başından değil de skill ve equipmentımızın olduğu daha ileri bölümlerden bir video yayınlasalarmış.
Normal de bu oyun servis oyunu olacaktı. Ama Fallen Order’ın başarısından sonra hikayeli oyuna çevrildi diye söylentiler çıkmıştı pandemi zamanında. Geçen yılda oyanış görüntüsü sızdırılmıştı. Oynanış yeni God Of War’a benziyor.
Tweet’i görünce indirip oynayasım geldi.
Oynayacak cihaz bulması durumunda, Aliy Baba’nın online modda 400+ saatini harcayacağı oyun değil mi ya bu?
Warhammer 40k evrenine meraklandım bu aralar. Ama az sayıdaki arkadaşlarım frp’ den ziyade okey 101 kafasında olduğu için ve konfor alanımdan çıkıp da yeni ortamlara girmek vs istemediğim için şimdilik dijital oyunlardan ilerlemek istiyorum. Tercihen strateji türünde önerebileceğiniz bir oyun var mıdır?
Dawn of War 1 (eski tarz rts, age of, warcraft gibi)
Dawn of War 2
Teşekkür ederim, tam aradığım türde oyunlara benziyorlar.
Para ile satılsa kesin alırdım.
Fan seviyesinde bir Deadpool sever değilimdir ama komik bulduğum için ben de alırdım. :d
Call of Duty: Modern Warfare III, 24 Temmuz’da Xbox Game Pass’e eklenecek imiş. Bayadır COD oynamıyordum. Game Pass’e eklenince oynamamak olmaz.
Hitman oyunlarınınyapan firmanın Ceosu Türk biriydi. Böyle paylaşım yapmalarına şaşırmadım.
- ve 14. Nesildeki sorunlar ve hisse değerinin düşüşünden sonra intelin beli iyici büküldü herhalde.