Dying Light: The Beast ile Kyle Crane geri dönüyormuş.
Anlaşılan Crane senaristlere göre iki sondan Ana ile olan kavgayı seçmiş ve bir şekilde insan olarak kalmış.
Dying Light: The Beast ile Kyle Crane geri dönüyormuş.
Anlaşılan Crane senaristlere göre iki sondan Ana ile olan kavgayı seçmiş ve bir şekilde insan olarak kalmış.
Bu oyun 1 ile 2. oyun arasında geçecekmiş sanırım. Normalde dlc olarak planlanmış diye okudum twitterda.
Evet ikinci oyundan bağımsız bir oyun demişler ve DL2 Ultimate Edition sahipleri ücretsiz oynayabilecekmiş.
Yorumlarda herkes Kojima PS5 Pro’yu saklamış imasında bulunmuş. :d
Age Of Mythology Retold çıktı ve gamepass’e eklendi Türkçe desteği de var.
Bu sürümü de bir yirmi yıl oynarım.
Dün biraz baktım hafta sonu 5-10 saat gömerim deyip hemen kapattım. :d
PS5 Pro tanıtıldı. 7 Kasımda çıkıyor fiyatı 800 euro. Türkiyede 45.000 civarı olacaktır. Yeni konsolun tanıtımında 3-4 senelik oyunları kullanmaları PS tarafının içler acısı halini ortaya koyuyor.
500’lü birimlere ne olmuş ya. Biz hep 500’lük alıyorduk…
Konsolun fiyatı 700 Dolar/800 Euro ve disc sürücüsü yok. İsterseniz ayrı satın alabilirsiniz. 120 Euro civarında. Etti mi 920 Euro. Ki Disc sürücüsüz bile pahalı bence. Amerika’da fiyata tepki gösteriyorlar “700 dolara konsol mu olur” diye. PS4 Pro’yu almamıştım, bunu da almam.
Konsola bu paraları vereceğine adam gibi bilgisayar topla yanına da güzel bi kol al oyna daha iyi.
2 TB SSD koymuşlar. İlk çıkan PS5’te 825 gb’dı, slim 1tb oldu, buna da 2 tb koymuşlar. Oyunların boyutları düşünülürse -özellikle rekabetçi oyunların devamlı güncelleme aldığı bir zamanda 2 TB şarttı.
Bunu alırsam sırf GTA 6 oynamak için alacağım :d Büyük ihtimal PC’ye 1-2 sene sonra gelecek.
Kaplamaları Borderlands’u anımsattı. Atmosfer ve oynanışı da Doom gibi. Güzel bir oyuna benziyor.
Sims 5 iptal edilmiş.
PS5 pro fiyatları…
PS5 oyunları…
Boşuna PC Master Race olmamışız.
Benim en sevdiğim oyunlardan biri olan Broken Sword Shadow Of The Templars’ın Remastered sürümü bugün yayınlandı. 15$ olduğu için indirim bekleyeceğim.
Dün, PlayStation’ın 30.yılına özel PS1 temalı PS5 ve aksesuarlar duyuruldu. İlgimi en çok çeken paket ise şu oldu:
Fiyatı belli değil. Limitli üretilmiş. Kafayı kırıp alasım var.