Video Oyun Dünyası

Estağfurullah hocam platinciliğinizi biliriz saygılar.

Fakat steamden kaldırmışlar mı orijinalini ya? Bende de eskisi var haberim yoktu. ALLAHSIZLAR. GTA, Skyrim gibi bunlar da mı yalandan remake getirip fiyatı 3xleyip eskisini kaldırdılar? FS’e yakıştıramadım vallahi hiç.

GTA konusunda özellikle kırgınım bu arada, Billie Jean’i falan kaldırmışlar yeni sürümde. Vice city fanlarının gözleri yaşlı. Hanım benim hesaba geçiyor eski sürümü oynayabilmek için, tam bir rezillik :roll_eyes:

Hadi ya. Valla üzüldüm hocam ciddi bir yatırım bu seriyi okumak/izlemek. Sizi hayal kırıklığına uğratmasına üzüldüm baya. Kendi adıma da valla hikaye şimdilik iyi gibi ama bakalım. Muhtemelen bu hızla giderse bir kaç seneye anca yetişirim gibi sonuna. Göreceğiz.

Bir oyunu bulmam icin yardım edermisiniz yeni katıldim nqsil ve nereye yazicagimi bilmiyorum

Hoç geldiniz. Şu konuda tarif ederseniz bir bilen çıkabilir:

Az once yazdım teşekkur ederim

1 Beğeni

Valla hocam ben de hepsi var da bu sürüm kalkınca yenisi mi geldi ne oldu hiç takip etmedim ben ya. Resim attım şimdi sonradan remastered olanını getirmişler. Gerçekten eli yüzü düzgün çalışıyordu bu arada. Onu da almışım baksanıza. :sweat_smile: 400 küsür saat orjinalinin üstüne niye aldım acaba bilmiyorum. :smile: Sanırım PVP için almışımdır.
image

Hocam ben de bu oyun serisi hiç yok. Ben hiç sevmiyorum. Niyeyse oldum olası sevemedim ben bu firmanın oyunlarını. Serinin 6. oyunu ile bir bakacağım ama bazı şeyler ilgimi çekti. :face_with_peeking_eye:

1 adet gönderi şu konuya taşındı: Arayıp da Adını Hatırlayamadığınız Oyunlar

Tacın ölümsüz şövalyeleri. Yıllardır Lolesporunu takip ederim T1 5.kez şampiyon olduğunda seçecekleri şampiyonları merak etmiştim sonunda kostümleri tanıtıldı çok güzel olmuşlar.

Hocam Elden Ring aslında o görevi çok güzel görüyor. Mekanlarından zırhlarına kadar. Bir de greatsword’u hızlı sallasak tam olacak aslında :smiley: :smiley:

The Blood of the Dawnwalker çok kafa açacak bir şeye benziyor. Yap Witcher gibi geç abi işte ya. Benim gibi beceriksiz, kafası pek alengirli işlere basmayan oyuncular için zor bunlar. Ama zevkli de olur. Bence çok konuşulur bu oyun. Umarım iyi çıkış yapar.

1 Beğeni

Blood of the Dawnwalker’dan oldukça umutluyum, Witcher 4 tech demo’da gösterdikleri Ciri’den sonra çok şey beklemiyorum CPR’den. Ağız tadıyla oyun oynatmayacak sektör bu gidişle, akıllanmıyorlar da ellerinde patlayan oyunlardan (Senden bahsediyorum Dragon Age: Veilguard).

1 Beğeni

Neyi beğenmediniz merak ettim Ciri ile ilgili?

1 Beğeni

O hem tomboy hem doğal havasını alıp karakteri estetik operasyon mağduru birine çevirmişler çünkü. Güzel olmasını istemişler ve günümüz her yeri yapılı -birbirinin aynısı- kadın sterotipine öykünmüşler.

2 Beğeni

Yetişkin Ciri benim de pek hoşuma gitmese de Witcher 4 fragmanı çok güzeldi bence. Ama fragmandaki teknoloji demosu gibi bir şeymiş sanırım, 2026-2027 gibi neye benzediğini öğreniriz artık oyunun.

2 Beğeni

Aynen, teknoloji demosuydu, Unreal ile neler yapılabilir minvalinde. Bazı firmaları etkisi altına alan woke rüzgarından etkilenmemelerini umuyorum sadece.

1 Beğeni

Kitaplarda anlatılına en yakın çizim bu deniyor. Red Engine yerine Unreal Engine 5 motoruna geçtikleri için daha yakın olmuş gibi geldi bana Witcher 4 ki Ciri

https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2F1idezy4dy8561.jpg%3Fwidth%3D1080%26crop%3Dsmart%26auto%3Dwebp%26s%3D6dbe04158eeebf6c9b3e78d52b4f750a33d13c47

Oyundakine daha benzer gözükmüyor mu?

Çizim 2020 yılında yapılmış oyunlara nasıl benzeyebilir.

Benzeyebilir niye benzemesin. Fragmandan çok Wild Hunt’taki Ciri’ye benziyor.

1 Beğeni

Witcher 3’ten 5 yıl sonra yapılmış bir çizim oyundaki Ciri’ye de pekala benzeyebilir. Zaten kitaplardaki tasvirine yakın halini oynadık. Yeni Ciri ise Ciri değil de başka biri, teyzesi falan gibi. Neyse, zevk meselesi, ben beğenmedim, aslına da uygun bulmadım, hele ki portre edilişini oldukça itici buldum.

1 Beğeni

oyun oynamayan biri olarak artık sosyal medya da ki woke tartışmaların da elimle kemiğimle tiksiniyorum nefret ediyorum ant wokecular da.

1 Beğeni